Derdim eski sevgilim ?

Şerefsiz olduğu için yazdım zaten . ANlasın o da diye .

Ne konuda haklısın? Kimse senin elinden bekaretini zorla almadı, isteyerek birlikte oldun bu konuda kendini kandırma. Erkeklerin de bekareti var, zira onların da bir ilki oluyor. Gayet rahat adamlar hatta bunu "millilik" diye her yerde lanse ederken sen kanadım kanamadım diye kendini et parçasından ibaret görüyorsun. Never look back yazmışsın profiline, anlamını biliyorsan ona göre davranman lazım. Paran yoksa bul buluştur, kredi çek gerekirse, iyi bir uzmandan psikoterapi al. Böyle yaşanmaz, kendine eziyet bu.

Öyle gibi duruyor kız cok mutlu gülüyor hep ..
Bence artık o insanların hayatlarını takip etmeyi bırakın.Kız mutlu ya da değil , instagrama üzgün fotoğraf atan var mı ki zaten? Herkes mutlu , herkes zengin , herkes güzel / yakışıklı.Sahte bir dünya yani.Ayrıca madem onlar mutlu , siz neden mutsuzsunuz? Siz de bunları aşın ve mutlu olmak için uğraşın.Siz tam tersi mutsuz olmak için uğraşıyorsunuz , kendinize eziyet etmek bu.

Bakireyim ben zaten ki . Yüzeysel birşeyler yaşadık sadece .

Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .

1.Kullanilmaktan kastin ne??
2.El degmemis oldugunu nerden biliyorsun??
3.Sen de temizmissin ama bak seni kullanmaya calismis tam bir seref yoksunu asagilik birisi.
4.Mutlu oldugunu nerden biliyorsun ki simdi oyle olsalar bile anlattigin o kisiliksizlikle mutlu olmayacagini dusunuyorum.

Aynı şeyleri yazmışız hep.Sanki ağzı birliği gibi.Aklın yolu bir , kendine gel Lisa.

Nasıl olayım ben mutlu ? Söyler misiniz ? Kimsem kalmadı benım . Doğru düzgün iki kelime bir araya getiremiyorum napayım ben napayım . Mutsuz olsa böyle olmaz benim hayatımı mahvettiler şimdi mutlular .

Bakireyim ben zaten ki . Yüzeysel birşeyler yaşadık sadece .

Ya kullandı kullanmadı ona bakarsak burada herkes kullanılmıştır. Aldatılan insan kullanılmıştır, parasını yediren insan kullanılmıştır, kendini ezdiren insan kullanılmıştır. O beni kullandı bu beni kullandı diye diye ömür geçmez. Kullandıysa kullandı eee yani yas mı tutacaksın ömür boyu? Sen bunu saplantı haline getirmişsin ve sağlıklı bir düşünce yapın yok şu anda.

Şerefsiz olduğu için yazdım zaten . ANlasın o da diye .
Keşke kadınlar kulübüne üye olanlara ıq testi yapsalar. Eski konularınıza da baktım şimdi. Evde canı sıkılıp konu açan ergen izlenimi verdiniz. Ya insanlarla alay ediyorsunuz ya da ciddi sağlık problemleriniz var ve acilen tedavi olmalısınız!

Kullanmasaydı o da . Yaptıysa çekecek . Ne demek kullandırtmasaydın allah allah.

Ne demek kullandırtmasaydın mı? Bu zihniyete bişey anlatılmaz. Cinsellik karşılıklı bişey değil mi? Tecavüz vs olmadıktan sonra.. bu durumda sen de onu "kullanmış oluyorsun" senin deyiminle yazdım yoksa bana göre zaten çok çirkin bişey bi kadınin gelip "kullandı" demesi.

Ondan önce de birileriyle yaşamıştım cok ayrıldık barıstık onunla biz seviyorum diyordu ama yalandan hep kullanmak için miş . Bilmiyorum ya mutlu olur bence kendi istediği gibi bulmuş görücü usulü sanırım doğulu bir de tanıdıkları falandır .

Karşılıklı yaşanan birşeyler de diyorum ki benimle yaşayıp yaşayıp gitti başkasına bu adamlık mı yanı ?

Asıl böyle sürekli takip edip hayatlarına müdahil olmaya çalıştıkça aklının hala onda olduğunu sanacak iyice egosunu kaldıracaksın gözünde farklı olacaksın ya bırak Allahtan bulsun çok mu zor. Madem olmuşsunuz beraber sen de istemişsindir kaldı ki zorla bişey yapıcak olsa izin vermezdin sanırım. Bırak hırsın intikamın sonu sana zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…