Derdim evlenememek.!

melina1

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
1.039
1.463
333
İstanbul
arkadaşlar benimde bir derdim var derdim bir türlü evlenememek aslında fedakar ,sevgi dolu bir insanım ,paylaşımcıyım ,seversem sevdiğimin üzerine titrerim ama nevarki birtürlü aradığım insanı bulamıyorum yaşım 35 çevremde herkez evlendi benden 13 yaş küçükler bile evleniyor ama ben nekadar insanla tanışsamsa birtürlü kısmet olmuyor boyum 172 80 kiloyum sanırım son zamanda tanıştığım insanlar kilomdan dolayı beni tercih etmedi ve diyet yapmaya başladım karşıma çıkan erkekler hep eğlence için görüşmek istiyor büyük kısmı sorumluluktan korkuyor görücü usulü tanıştırdılar elektirk almadım birtürlü forumdaki arkadaşlar derdimi sizle paylaşmak istedim acaba ben ne yapsam nasıl bir çözüme gitsem bazen düşünüyorum bende ne eksik varda evlenemiyorum çok ağladığım zamanlar oldu bayramda görüyorum kuzenlerim çocukları olmuş bize ziyarete gelmiş arkadaşlarımı görüyorum hepsinin yanında eşi var bu beni çok üzüyor yalnız olduğum bir sevdiğim eşim olmadığı için

benım yasımda 27 lıseden butun arkadaslarım evlendı kuzenler akrabalar herkesın cocugu oldu herkes soruyor bırde guzel kızsın neden dıyor ama kısmet ıste bırtek sız degılsızınız..gorucu usulune hos bakmıyorum ama kendım ıcın dıyorum ıs bulamıyorum ıs yok cevre yok arkadas yok nasıl bulacagım kı es adayıını ama dua edelım hayırlısı olsun sızın ıcınde edıcem

zayıflamayı deneyın kendınızede guvenın her zaman ıs var mı sızın

canım ben 10 yıl çalıştım ama yaştan dolayı iş sorunuda var ve yıllarda iş ortamlarında yıprandım gerçekten sanırım biraz içime kapandın internetten cv gönderdim bir çok yere ama cevap şimdilik yok evet diyet yapıyorum burada forumda zayıflayan çok insan gördüm onlarda motive oldum doğru beslenmeyi iyice anladım ve zayıflıyorum çok şükür ama evlenememek derdi akşamları kendimle başbaşa kalınca çok yıpratıyor gerçekten

melinacığım daha deminde anlattım biraz nasip bunlar seni anlıyorum kardeşimde yaşadı ve çok yıprandı..

aslında gerçekten çirkinde birideğilim çevremde boşanan insanları gördükçe allah belkide beni beladan hayırsız evlilikten koruyor diye düşünüyorum ama bir bebeğim olsun istiyorum ailem olsun aslında çokmu istiyorum

kardeşini anlıyorum etrafta okadar evlilikten çok korkan erkek varki ben çok karşılaştım öyle insanlarla hep yararlanmak için yaklaşıyorlar bir aile kurayım bir düzenim olsun diye düşünmüyorlar

herseyın hayrlısı,allah nasıp etmısse mutlaka o sızı bulur,
bende 27 yasındayım bekraım,mutlaka ınsan bı yuvası evı esı bebegı olsun ıstıo
ama ha deyınce olmuo malesef,nasıp kısmet ısı bunlar,ben buna ınanıorum,,
vaktı saatı gelınce olur
guzellıkle cırkınlıkle olcak ıs degıl
allah bı yolun akoymustr ıns tez zamanda gonlune gore bı yuva kurarsın

pathem ne guzel yazmıssın yasıtmıyız kız ben senı kucuk bılıyordum

çok teşekkür ederim canım senin yaşlarındayken insandaha umutlu oluyor evlilik konusunda daha zamanım var diye düşünüyorsun
ama yaş 35 olunca insanın için daha bir koyuyor budurum

çok teşekkür ederim canım senin yaşlarındayken insandaha umutlu oluyor evlilik konusunda daha zamanım var diye düşünüyorsun
ama yaş 35 olunca insanın için daha bir koyuyor budurum

oyle demeyın bır tanıdıgımız 40 yasında evlendı cok mutlu darısı basınıza nasıl dusunursenız oyle olurmus derler ya guzel dusunun guzel seyler olsun

ahh şu evlilik...bende 28 yaşındayım.2 tane arkadaşım dışında bütün arkadaşlarım evlendi.zaten o 2 arkadaşımda yakında evlenir..akrabalardanda evlenmeyen kalmadı gibi.yaşı benden küçükler bile evlendi gitti.çirkine güzele bakmıyor haklısınız.benim erkek arkadaşım var ve malesef babam beni vermiyor.okadar zor bir durumki.oda benimle aynı yaşta ve biz bunun zorluğunu çok çekiyoruz.keşke benimde sevdiğim bir insan olmasaydıda sizin gibi sadece evlenemediğime üzülseydim.benim durumum bundan daha kötü.sonuçta erkek arkadaşımada baskı yapıyor ailesi evlen diye.oda kötü durumda.sürekli babama yaranabimek için onumu yapsam bunumu yapsam diye dört dönüyor.ama nafile...sonunda bu foruma ayrılanlar bölümüne derdimi yazmak zorunda kalmaktan korkuyorum:1no2: ama tüm kalbimle sizde dahil bütün evlenmek isteyen arkadaşlara dua edicem inş hepinizin karşısına iyi insanlar çıkar..evlenmek mesele deil aslında doğru kişiyle olabilmek mesele bu zamanda

1-mümkün olduğunca yeni ortamlara girmeye yeni ve düzgün arkadaşlar edinmeye çalışın
2-dış görünüşünüzü elinizden geldiğince değiştirin özenli giyinin
3-olumsuz düşüncelerden sıyrılın kendinize güvenin ve bu güveni karşınızdakine hissettirin
4-fakat seçici olmaya devam edin.yoksa yağmurdan kaçayım derken doluya tutulur kötü bir ilişkide daha çok üzülürsünüz

hiç beklemediğiniz anda elbet birisi karşınıza çıkacak bu süreci kendinizi yıpratmadan yüzünüze de bu duyguyu yansıtmadan yaşayın lütfen.evet yanında sevdiği birinin olması güzel ama kimbilir belkide böylesi daha hayırlıdır şu an için.

melina bende35 yaşımdayım. senin sıkıntılarını yaşadım biz gerçekten geç kaldık. zamanlında olmalı evlilik . Bu yaşta erkekler gerçekten bayanlardan evlilik değil cinsellik bekliyor. geri kalanda evli veya işe yaramaz tipler oluyor. Tez zamanda inşallah biz vebizm gibi bayanlar hayırlı birereş bbuluruz

bu güzellikle çirkinlikle alakalı değil ki;
herkesin bir zamanı var,nasip kısmet işi bunlar
üzmeyin canınızı..
benim ank.da yaşayan 35-40 arası bi sürü kuzenim var,hepsi de okumuş iyi birer mevki sahibi
ama soruyoruz niye evlenmiyorsunuz diye
amaan naapcaz bundan sonra evliliği deyip konuyu kapatıyorlar.
boyunuz 172ymiş,herşey güzellik değil ama hem sağlık hem de estetik açısından 10-15 kg verseniz süper olur...bence..

bende evlenmek için öldüm öldüm dirildim.evlendim keşke evlenmeseydim dedim yaa alsanaalsanasmile heralde önemli olan doğru insanı bulmak.kısmet meselesi allahım herşeyin hayırlısını versin arkadaşlar boshayallersmile

ben de 31 yaşındayım cnm. ama yok olmuyor işte olmayınca olmuyor. çok insan girip çıktı hayatıma hepsi kötü sonlarla gittiler.hepsinde ayrı üzüldüm. biriyle bile evlilik düşüncesi oluşmadı aramızda. bende üzülüyorum umutlarla başlanıyor ilişkiye, sonra elinde dağılıveriyor herşey, bakakalıyosun öylece gidenlerin bitenlerin ardından..kısmet diyorum nasip diyorum zamanı gelmemiştir diyorum.ölümle evliliğin zamanı belli olmaz diyorum, mutsuz bir evliliktense huzurlu bir yalnızlık çok daha iyidir diyorum diyorum oğlu diyorum :gitme:

Merhabalar..Canım seni çok iyi anlıyorum, bende yeni 34 oldum..Ama bu işlerin inan dış görünüşünle yakından uzaktan bir alakası yok. Çevremde herkes güzel olduğumu söyler, ama işte olmadı bir türlü ya. Biraz çevre önemli bu işlerde. Benim çevrem bana uygun birilerini bulamadılar hiç, ben ise hep sessiz birisi olduğumda kendi tercihlerim çok az oldu, hepside yanlış tercihlerdi.Beklemekteyim halen.
Hele çevrenin lafı sözü, adam bile saymadıklarının ''sen daha evlenmiyormusun'' sözleri sinir ediyor. Yada epeydir görmediğin biri seni görünce hemen aklına falancının oğlu var, felan demesi kaçınılmaz meseleler.Hani işin çözümü nedir bilmiyorum. Çevre dersen iyi bir paraya (amacım spor bile olsada) bir spor klubune üyeyim ama gel gelelim şimdiye kadar konuştuğum erkek sayısı 1 -2 geçmez..Herkes soğuk böle havalı tipler. Millet benden oradan bir atak yapmamı bekliyor, ama olmuyorki mafoldumben
İnsanlara zorla sırnaşamam ki, benimde bir ağrılığım var yani..
Anlayacağın çözüm ne bilmiyorum, ama yalnız değilsin onu belirtmek istedim.
Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…