biraz armutun sapı üzümün çöpü durumunun olduğunu görüyorum ben bu durumlarda
bence kısmetler geliyor ama olmuyorsa insan kendinde de aramalı suçu
ben şimdiki erkek arkadaşımla sevgilim olmadan 2 yıl önce tanışmıştm o sıralar bana olan duygularını açıklamıştı ama ben olmaz falan dedim istemedim şans vermedim kısacası
kısmet, 2 yıl sonra oldu bu sefer ona bi şans vermeye karar verdim meğer aradığım insan oymuş
bazen her zaman yanımızda olur kısmetimiz ama bizim gözümüz kapalı olur
bence seçici olmaktansa gerçekten sevginizi hakedicek dürüst temiz bi insan bulduğunuzda ona bi şans verin
eskiden büyüklerimiz nekadar kolay evleniyorlardı ve hiç boşanmıyorlardı onlarda çok zorluk çekmişler gerçekten şimdi ise etrafta en ufak nedenlerde boşanan okadar çok insan varki manevi değerlerimiz gün geçtikçe azalıyor ,ben ayrılmış boşamış erkeklerlede karşılaştım sütten ağzı yanıdığı için busefer yoğurdu üfleyerek yiyiyorlar yani evlilik kurumuna hanımlara karşı güven kalmıyor kalmadığı içinde evlilik düşüncesinde uzak oluyorlar vede hayatımı yaşayacağım evlenmek istemiyorum tarzında konuşma geçiyor çok zor bir durum
ben de 27yim,28 olacağımm
bekarım ama bunun nedeni benim üniversite mezunu işsiz olmam ve yeterince farklı ortamlara girmemek.
ve erkeklerin artk eskisi gibi hamınefendi kız arayışında olmaması.
görücü usulu amaçlı tanıştırılmak gerçekten çok daha zormuş.neyi nasıl öğreneceksin bilemiyorsun her kafadan bir ses çıkıyor kulaktan kulağa gidiyor kendi özelini yaşayamıyorsun kendini sorumlu hissediyorsun zaten bunlar seçilip geride kalanlar olmuş oluyo yoksa normal şartlarda bu yaşlarda evlenilecek bir erkeğin kendi ilişkisi oluyor.
fiyonk ruzumulu arkadaşımacevap:baştan ciddi niyetinden bahsetmesen erkeğin gerçek niyetini öğrenmemiş olursun ve karşındaki eğlencemi zamanmı geçirmek istiyor ,yada hayatında özel biri ile tanışıp gerçek sevgiyi aile kurmayımı istiyor bunu anlamak lazım ,yaş 35 olmuş ben direk tanıştığım kişiyle seninle evlenmek istiyorum demiyorum tabii ama niyetimin herzaman ciddi olduğunu belirtmişimdir ilişkiler karşısında duruşunu belli etmek lazım bence aksi durum zaman kaybı olmazmı ben burada forumda okuduğum sorunları olan insanlardanbir örnek vereyim kız ver erkeke tanışmışlar üstünden 2 yıl geçmiş beraberliklerinin
gerçek niyetini kız erkeğe sormamış kızda ilişkiye ciddi evleneceğiz gözüyle bakıyor aradan 2 yıl geçiyor kız niyetinin ciddi olduğunu söyliyor ama erkek ben hayatımı yaşamak istiyorum evlenmem kesinlikle diyor ozaman kız 2 yıl harcadığı emeklerine yansınmı üzüldüğünemi yansın kaçınılmaz son ayrılıyorlar
demek açık konuşmaya itiyorlar genelde evlilikten korkuyor evet erkekler işin kolayına kaçıyor ve sadece cinsellik olarak görüyorlar ve ben tavrımı kesinlikle budurumda belli ederim ki zaten aksi olursa onun istediği tarzda bir beraberlik olacak kaçınılmaz zaten bende arkadaşlığı bitiriyorum erkekler ilişkileri bukadar basite indirgeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?