Derdim evlenememek.!

tamam işte karşılıklı oluyor. onlar değişirken biz aynı yerde beklemiyoruz ki. cinsel devrim yaşanıyor şu an. benim 15 yaşında olup da sevgilisi olmayan öğrencim yok. ilişkiler özel olmaktan çıktı, kapitalist düzen her şeyi ezip geçti. şimdi evlilik programlarında kadınlar sevgi değil ev arıyor. burda suçu sadece erkeğe ya a kadına atmak yanlış olur. bizler geçiş sürecine takılmış aşkın masumiyeti safsatasına inandırılmış saftirikler olarak kaldık. erkeklerse bu geçiş sürecini önüne gelenle yatmak olarak algıladı. uyum sorunu yaşıyoruz. ben bunu aşabileceğimizi düşünüyorum.

çok zor ama aşılabilir. yani hem kendi değerlerine sahip çıkıp, hem de safdışı kalmadan yaşayabilirsin. yaşım oldu binbeşyüz demeyi bırakabilirsin mesela.

ben ne türk kadınları gördüm eşi boşuyor ama eşine evine sahip çıkmak için temizliğede gidiyor hertürlü fedakarlığı çocukları için gösteriyor bence tembellik yanlış bir ibare

ne ilgisi var canım tembellikle kastım ilişkiye verilen emeğin artık anlamsız kalması. amann bu manyakla mı uğraşcam diye başımdan attığım çok adam olmuştur.

ama 44 ten sonra çocuk yapamıyorsun artık bence yaş önemli çocuk herkezin hakkı eğerki her anlamda hazırsa.ayrıca müslüman toplumda yaşıyoruzbiz değerlerimize sahip çıkmazsak çocuklarımız hiç çıkmaz erkekler açısından cinsel devrim varsa anne babasında yetiştirilmesinde eğitiminde eksiklikler var bence benim çevremde bu cinsel devrim yok akrabalarımda yakın çevremde benim erkek kardeşim ilk tanışığı insanla evlendi ikiside eğitimli insanlar

sana manyak geliyorsa zaten emek vermen boş olur bu bence tembellik değil benimde bir tanıştığım adam vardı ruhsal sorunları olan bir psikopat olduğunu anladım kendimi korumak nitekim ilişkiyi bitirdim

Eskiden kriter yoktu insanların hayatları çevrelerindeki kişilerin yaşantılarından ibaretti.Şimdi onlarca tv kanalı var internet her yerde kolayca bulunuyor kadınlar iş hayatına atıldı ve artık insanlar ailelerinden gördükleri sevgisizliği saygısızlığı kabullenmenin iyi olmadığını gördü ve farklı şeyler istiyor.Artık çalıştığımız içinde bir erkeği idare etmek zorunda hissetmediğimiz ve bakış açısı değişmeye başladığı içinde boşanmalar arttı

İki ayrı başlık oldu heralde 1.86 boyda 120 kg ile evlenen arkadaşım ve aynı şekilde 90 üstü kilo ile evlenen kuzenimin eşi var en son gittiğim düğündeki gelinde tombuldu.Olay kilo değil bence

sence hayatındaki tek eksik çocuk mu?

tabiki değil annelik duygusunu insan tatmak istiyor her kadın bunu ister sonuçta ama doğru insan sevdiğin insan olmadığı karşılaşmadığı için için nitekim çocukta olamıyor aile kurmadığın için

sana manyak geliyorsa zaten emek vermen boş olur bu bence tembellik değil benimde bir tanıştığım adam vardı ruhsal sorunları olan bir psikopat olduğunu anladım kendimi korumak nitekim ilişkiyi bitirdim

benim manyak dediğime başkası koşar adım gidiyor ama. :))

yanlışşşş... ben istemiyorum, bu konuda forumda da çok konu açıldı. etrafımda bu kadar anormallik varken en son düşünebileceğim şey çocuk. duyarlılıksa duyarlıyım. baba seçemediğimiz bir devirdeyiz ve çocuktan bahsediyoruz. ne saçma. bu bana zincirin kopan halkalarını görmeden her şey yolundaymış gibi davranmaya benziyor. bir gün o zincir lazım olduğunda elinde kalacak.

Bende çocuk olayına çok sıcak bakmayanlardanım.Çok uzun vadeli bir süreç ve bir yerden sonra amaç onlar için yaşamak oluyor

gözümüz açıldı belki de. karşı cinsin hayatın merkezi olmadığını anladık. erkekelr bizden önce anladılar yalnız. biz cebelleşiyoruz henüz ayağa kalkamadık emekliyoruz.

böyle bir dönemde bile güzelliklerin yaşanabileceğine inancım sonsuz... sempatiksalakcinni

bir arkadaş,belli bir yaştan sonra ilişkisi olmayan erkek için seçilenlerden geriye kalanlar dediğim için bunu kendime de yapılan bi hakaret olduğunu düşünmüş ama.öyle değil.erkekler bizi seçmiyorki.biz onları seçiyoruz.karşıma çıkanlar arasından iyi olmayanları elediğim için zaten şuan yalnızım.onlar için evlenmek çok da zor değildi.kolay karar veriyorlar.geçende bir yerde okumuştum.erkekler evlenirken çok seçici değiller fazla kriterleri yok,sevsinler beğensinler evlenmek için yeterli,oysaki kadınların evlenmek için karar verirken ne kadar seçici davrandığından bahsediyordu.çok doğru.

o arkadaş benim. ::)

seçenekleri elediğimde geriye kalanlar beni seçecek seviyedeki erkekler olmalı. yani benden üstün olmasını istiyorum ben eşimin. beni seçmesini istiyorum. hadi evlenelim dediğinde he evlenelim diye peşime düşenleri seçenek dahilinde düşünmüyorum.

seçmenin üstün olmakla ilgisi yok.bu hangi konuda üstünlük senin dediğin?kariyer,statü,iş güç,fiziksel özlelikler,mizaç,huy karakter..?

Bak bu yüzden ikimizde hala sapız sempatiksalakcinni

seçmenin üstün olmakla ilgisi yok.bu hangi konuda üstünlük senin dediğin?kariyer,statü,iş güç,fiziksel özlelikler,mizaç,huy karakter..?

sen evlenilmeyecek erkekleri "iyi olmayanları eledim." şeklinde ifade etmişsin. ordaki iyi neyi ifade ediyosa onu diyebiliriz genel olarak.

sapım ama mutluyum mu diyorsun? ben duygusal olarak mutlu değilim bu kesin.

Ben hala bitiremediğim bi ilişkinin çıkmazındayım ama iki türlüde olmuyor ve üzülmektense yaşamayı bilmek daha güzel.Hayat her türlü geçiyor sonuçta:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…