evet ama kadınlar neden erkekleşti erkekler eşlik görevini artık şu yeni kuşak gerçekten her anlamda sorumlulukarını hepsi olmasada yerine gitirmiyor sorumluluk yükünden kaçıyorlarbir yazı okumuştum feminist hareketinin neden ortaya çıktığıyle ilgili bir konuydu 1900 yıllarında başlarında amerikada manevi değerlerve hayat şartlarında büyük değişim olmuş ve ilişkilerde bir yozlaşma görülmüş erkekler sorumluluklarından kaçıyor ne doğru dürüst çalışıyorlarmış nede evlerine eşlerine çocuklarına sahip çıkıyorlarmış varsa yoksa hovardalık eğlence tozma ve boşanma hat safhada olmuş kaçınılmaz ve kadında mecburen erkekleşmiş evine çocuklarına sahip çıkmak için çalışmış iş ortamında yükselmiş yani demek istediğim kadınlar erkekleşiyorsa bulunduğu hayat şartları ister istemez buna itiyordur
ben ne türk kadınları gördüm eşi boşuyor ama eşine evine sahip çıkmak için temizliğede gidiyor hertürlü fedakarlığı çocukları için gösteriyor bence tembellik yanlış bir ibare
ama 44 ten sonra çocuk yapamıyorsun artık bence yaş önemli çocuk herkezin hakkı eğerki her anlamda hazırsa.ayrıca müslüman toplumda yaşıyoruzbiz değerlerimize sahip çıkmazsak çocuklarımız hiç çıkmaz erkekler açısından cinsel devrim varsa anne babasında yetiştirilmesinde eğitiminde eksiklikler var bence benim çevremde bu cinsel devrim yok akrabalarımda yakın çevremde benim erkek kardeşim ilk tanışığı insanla evlendi ikiside eğitimli insanlar
sana manyak geliyorsa zaten emek vermen boş olur bu bence tembellik değil benimde bir tanıştığım adam vardı ruhsal sorunları olan bir psikopat olduğunu anladım kendimi korumak nitekim ilişkiyi bitirdim
tabiki değil annelik duygusunu insan tatmak istiyor her kadın bunu ister sonuçta ama doğru insan sevdiğin insan olmadığı karşılaşmadığı için için nitekim çocukta olamıyor aile kurmadığın için
Eskiden kriter yoktu insanların hayatları çevrelerindeki kişilerin yaşantılarından ibaretti.Şimdi onlarca tv kanalı var internet her yerde kolayca bulunuyor kadınlar iş hayatına atıldı ve artık insanlar ailelerinden gördükleri sevgisizliği saygısızlığı kabullenmenin iyi olmadığını gördü ve farklı şeyler istiyor.Artık çalıştığımız içinde bir erkeği idare etmek zorunda hissetmediğimiz ve bakış açısı değişmeye başladığı içinde boşanmalar arttı
İki ayrı başlık oldu heralde 1.86 boyda 120 kg ile evlenen arkadaşım ve aynı şekilde 90 üstü kilo ile evlenen kuzenimin eşi var en son gittiğim düğündeki gelinde tombuldu.Olay kilo değil bence
bir arkadaş,belli bir yaştan sonra ilişkisi olmayan erkek için seçilenlerden geriye kalanlar dediğim için bunu kendime de yapılan bi hakaret olduğunu düşünmüş ama.öyle değil.erkekler bizi seçmiyorki.biz onları seçiyoruz.karşıma çıkanlar arasından iyi olmayanları elediğim için zaten şuan yalnızım.onlar için evlenmek çok da zor değildi.kolay karar veriyorlar.geçende bir yerde okumuştum.erkekler evlenirken çok seçici değiller fazla kriterleri yok,sevsinler beğensinler evlenmek için yeterli,oysaki kadınların evlenmek için karar verirken ne kadar seçici davrandığından bahsediyordu.çok doğru.
gözümüz açıldı belki de. karşı cinsin hayatın merkezi olmadığını anladık. erkekelr bizden önce anladılar yalnız. biz cebelleşiyoruz henüz ayağa kalkamadık emekliyoruz.
böyle bir dönemde bile güzelliklerin yaşanabileceğine inancım sonsuz... sempatiksalakcinni
seçmenin üstün olmakla ilgisi yok.bu hangi konuda üstünlük senin dediğin?kariyer,statü,iş güç,fiziksel özlelikler,mizaç,huy karakter..?
evet gözü açık saplarız. hangisini seçelim sence? =)
sapım ama mutluyum mu diyorsun? ben duygusal olarak mutlu değilim bu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?