Falcı seni tanıyor muydu. Eşinin oturduğu kadın bu konuda hikaye yazıp size anlattırmış olmasınIcimi cok kotu korku aldi.. arkdasimin vasitasi ile bir falci bayana gittim. Söyledigi cogusey tuttu.. evliyim esimin hayatinda bir kadin oldugunu soyledi. 2 vakit sonra esinin is yerine git dedi. 2 gun bu gun dolu gittim. Bir kadinla is yerinin lobisinde bu arada esim otelci.. resmen sirnasik bi sekilde kahve iciyorlardi. Tabi orsa normal karsiladim evde kiyametler koptu. Aklima tek sey. Bu falci bana. Esin o kadinla beraber yasayacaklar dedi.. oluru ne onu bilmiyorum. Bunu dert ettim. Bi daha bu kadina gitmicem ciddi anlamda piskolejim bozuldu tesadufmu bildi herseyi yoksa baska bi is mi war anlamadim.
Başka başka boyutlar var o “falcıların” yardım aldıklarıbaska bi is mi war
Mumkun degil zaten falci kagithanede bi kadin met ettikleri icin gittim. Ben taa beylikduzunde oturuyorum. Arkdas tavsiyesiyle gittim. Bh kadin daha once arkdasim uzun yola gidecekti gitme sakin dedi yolu kotu goruyorum dedi.. laza yaptilar adiyaman yolunda..Falcı seni tanıyor muydu. Eşinin oturduğu kadın bu konuda hikaye yazıp size anlattırmış olmasın
Daha baktirmicamFal mal büyük günahtır. Bakmayın, baktırmayın
one alaka anlamqrim ki ben falci ismi numarasi vermedim ki kimseye reklama girsinBiraz sonra mune de falına bakar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?