Derdim fal ve eşim

Sodaayran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
11
0
1
47
Icimi cok kotu korku aldi.. arkdasimin vasitasi ile bir falci bayana gittim. Söyledigi cogusey tuttu.. evliyim esimin hayatinda bir kadin oldugunu soyledi. 2 vakit sonra esinin is yerine git dedi. 2 gun bu gun dolu gittim. Bir kadinla is yerinin lobisinde bu arada esim otelci.. resmen sirnasik bi sekilde kahve iciyorlardi. Tabi orsa normal karsiladim evde kiyametler koptu. Aklima tek sey. Bu falci bana. Esin o kadinla beraber yasayacaklar dedi.. oluru ne onu bilmiyorum. Bunu dert ettim. Bi daha bu kadina gitmicem ciddi anlamda piskolejim bozuldu tesadufmu bildi herseyi yoksa baska bi is mi war anlamadim.

Falcı seni tanıyor muydu. Eşinin oturduğu kadın bu konuda hikaye yazıp size anlattırmış olmasın

ateş seni çağırıyo yeni üye.... pek inanamadık ama eger iddian dogruysa falcı kadına inanana kadar kocana sor ögren demi....

Sırnaşık bir şekilde kahve nasıl içilir, nasıllardı mesela tam olarak?
Siz zaten baskına gider gibi gittiğiniz için o şekilde algılamış olamaz mısınız?
Fal şeytan işidir azıcık inancınız varsa bir daha yapmayın bunu.
Allah öyle büyükki, falcı şarlatanın söylediklerini karşınıza bir bir çıkartmış bakalım inanacak mısınız diye.
İnanç olmasa bile akıl işi değil, inanmayın asla.
Tövbe edin veya söz verin artık her neye inanıyorsanız.

Eşiniz de gerçekten bir işler çeviriyorsa çıkar kokusu nasılsa.

Fala inanma falsız da kalme demişler. Eşine belli etme ama hep tetikte ol bu aralar.

Falcı seni tanıyor muydu. Eşinin oturduğu kadın bu konuda hikaye yazıp size anlattırmış olmasın
Mumkun degil zaten falci kagithanede bi kadin met ettikleri icin gittim. Ben taa beylikduzunde oturuyorum. Arkdas tavsiyesiyle gittim. Bh kadin daha once arkdasim uzun yola gidecekti gitme sakin dedi yolu kotu goruyorum dedi.. laza yaptilar adiyaman yolunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…