Derdim fal ve eşim

Onlar haklı çıkmak için belli varlıklardan yardım alıyorlar.yani o olayın olacağı yoksa bile oluyor diye okumuştum bir yerde annem çok popüler bi fal uygulamasına sarınca epey araştırmıştım.Geleceği Allah’tan başka kimse bilemez.

Hee onu bilmiyorum gercekten peki neden gercekten bilmedigim icin soruyorum

He falcı dediyse kesin tutar. Yeni üye olunca falcı viral reklamı mı diye düşünmedim değil. Ürün yerleştirme stili. Aaa hangi falcı falan diye özel mesaj yazanlar olur kesin.
Ben mesela urun yerlestirme viral mesaj bunlari bilmem demekki sizin ilgi alaniniz.

Aaa o zaman kapansin konu gercekten incelemedim yani.icerigini bilsem acmazdim bu tarz bi konu.

Arkadaşın ötmüş olmasın,ve kocanla aranizi bozmaya çalışmasın??kimseye güvenme.faldir boşver .

Biraz sonra mune de falına bakar merak etme
Bisey diyicem ben bir iki tane falcinin adinida bu siteden ogrendim zaten. Yasaksa neden falci isimleri vermisler ki ben isim de vetmedim numarada vermedim googleye en iyi falcilar nerde yazinca buradan bir suru sayfa aciliyo ama. Yasak olan usim vermek degil de dert anlatmak mi.

Bir falcı yüzünden kocanızdan durup dururken şüphelenmenize ne gerek var cidden. falcı yokken şüphelendiğiniz bir şey varmıydı ? böyle şeyleri falcıya giderek çağırmış oluyosunuz evliliğinizi tehlikeye atmayın. fal olmadan şüphelendiğiniz bir şey varsa neyse de acaba aldatıyo mu diye paranoyaklaşmayın sonra ortada delil yokken kendinize zarar olur.

gelecegı bılmek bu kadar kolaysa ıcıp ıcıp baktıralım ?
gunde yarım lıtre net kahve ıcıyorumdur bılseydım sımdıye 3 evren otesını de ogrenırdım 100 yasımı da
hay allah...

Gercek kesit filminin her derde deva adlı bölümü geldi aklıma.sizin konunuza çok benziyor.böyle bişey olabilir belki bi izleyin bak aklıma geldi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…