- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
Onlar haklı çıkmak için belli varlıklardan yardım alıyorlar.yani o olayın olacağı yoksa bile oluyor diye okumuştum bir yerde annem çok popüler bi fal uygulamasına sarınca epey araştırmıştım.Geleceği Allah’tan başka kimse bilemez.Mumkun degil zaten falci kagithanede bi kadin met ettikleri icin gittim. Ben taa beylikduzunde oturuyorum. Arkdas tavsiyesiyle gittim. Bh kadin daha once arkdasim uzun yola gidecekti gitme sakin dedi yolu kotu goruyorum dedi.. laza yaptilar adiyaman yolunda..
BDV bölüm kurallarına aykırı konunuz.one alaka anlamqrim ki ben falci ismi numarasi vermedim ki kimseye reklama girsin
Hee onu bilmiyorum gercekten peki neden gercekten bilmedigim icin soruyorumBDV bölüm kurallarına aykırı konunuz.
Hee onu bilmiyorum gercekten peki neden gercekten bilmedigim icin soruyorum
Ben mesela urun yerlestirme viral mesaj bunlari bilmem demekki sizin ilgi alaniniz.He falcı dediyse kesin tutar. Yeni üye olunca falcı viral reklamı mı diye düşünmedim değil. Ürün yerleştirme stili. Aaa hangi falcı falan diye özel mesaj yazanlar olur kesin.
Aaa o zaman kapansin konu gercekten incelemedim yani.icerigini bilsem acmazdim bu tarz bi konu.BDV Bölüm Kuralları.
BDV Nedir ? BDV : "Bir Derdim Var" cümlesinin kısa yazımıdır. Kadınlar Kulübü forum bölümünün popüler kategorilerindendir. BDV Bölüm Kuralları: 1- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır. Dini yorumlar neden yasak? Sitede her türlü konu konuşulmaktadır, yazdığınız hadisler ile iğrenç...www.kadinlarkulubu.com
Sorsam soylermi senceateş seni çağırıyo yeni üye.... pek inanamadık ama eger iddian dogruysa falcı kadına inanana kadar kocana sor ögren demi....
saatlerce tartistik bi falci yuzunden is yerime geliyosun bana bagrip cagriyosun neyin pesindesin diye kiyamet koptu.Yaaa cok kotu olmus bende fallara inanirim dikkt et bence
Bisey diyicem ben bir iki tane falcinin adinida bu siteden ogrendim zaten. Yasaksa neden falci isimleri vermisler ki ben isim de vetmedim numarada vermedim googleye en iyi falcilar nerde yazinca buradan bir suru sayfa aciliyo ama. Yasak olan usim vermek degil de dert anlatmak mi.Biraz sonra mune de falına bakar merak etme
Cok kendi halinde bi kadin esime yanlisndusunecegini zannetmem. Evli barkli mutevazi bi kadin yaniArkadaşın ötmüş olmasın,ve kocanla aranizi bozmaya çalışmasın??kimseye güvenme.faldir boşver .
Fala olan bu düşkünlük niye?bi araştırın o falcıların dedikleri neden “çıkıyor “? neler vesile oluyor da “gerçekleşiyor” söyledikleri bi araştırın
Annem çok sarmıştı bi fal uygulamasına bi ara vazgeçirmek için bir sürü araştırma yaptım annemde korktu sildi telefonundan.vazgeçemiyodu da ha çok tuhaf bişey bunlar.Gece gece korktum yazmayın böyle şeyler
Ben bilmem:) kimseye guvenmeCok kendi halinde bi kadin esime yanlisndusunecegini zannetmem. Evli barkli mutevazi bi kadin yani
Annem çok sarmıştı bi fal uygulamasına bi ara vazgeçirmek için bir sürü araştırma yaptım annemde korktu sildi telefonundan.vazgeçemiyodu da ha çok tuhaf bişey bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?