Derdim fal ve eşim

nasıl güvenerek gidiyosunuz bu falcılara anlamıyorum. fitne sokuyolar resmen ne zaman gidiceğini de kendi karar vermiş. siz gidene kadar kendi ayarlamıştır belkide. aldatsaydı her vakit çıkardı ortaya

Ben mesela urun yerlestirme viral mesaj bunlari bilmem demekki sizin ilgi alaniniz.

İlgi alanım aynen. Ayrıca ben viral mesaj verdiniz demedim.

Bh kadin daha once arkdasim uzun yola gidecekti gitme sakin dedi yolu kotu goruyorum dedi.. laza yaptilar adiyaman yolunda..

Deme yav bak sen. Hayran kaldım falcıya, nasıl da bilmiş vay anasını.

yahu eşini falcıya soruyorsun çok komik :) eşinin iş yerine git arada çok abartmadan giyin süslen git bi kahve de senle içsin :) sonra eşine yemekler hazırla aman nasıl onu nerede basacağım diye düşüneceğine ben bu adamı nasıl mutlu ederim diye düşün. gerçekten soğuma çiftler birbiriyle ilgilenmeyi, mutlu etmeyi, sohbet etmeyi bıraktıkları zaman oluyor.

Kuzum öncelikle fala maalesef bazen bizlerde bi inanıyor gibi oluyoruz olmuyor değiliz de bence bununla hareket etme falcılar bazen cinlerle iletişim halinde oluyorlar lakin geçmiş hakkında onlardan bilgi alabilirler ama gelecek hakkında asla gelecek hakkında cinler yalan atarlarmis mesela. Ayrıca kadın güzel sallamış sizde o kadınla görünce hemen damgalamissiniz eşinizle güzelce oturup konuşun lakin sakin ha kahve falı baktırdım bak işte çıktı felan tarzında anlatmayın bence çünkü eşinize olunca gelmeyebilir işin aslını ondan dinleyin fal gelecekle ilgili bilgi vermez gönlünü ferah tut eşini dinle falciyi değil öpüyorum gelişme olursa bildir bize de

oo sübliminal reklam gelmiş.dm'den falcıyı sormalarını bekliyosun dimi yeni üye seniiii.o değil de ola ki gerçekse 2 aya yatakta basarsın 2 yıla onlar evlenmiş olur.falcı demiş çünkü.

Birtane eskilerden hemde çok eskilerden bir oyuncu vardı . Onun yaptigini yap... Bosan .Fala inanıyosan..

Ya bu fal olaylarını bıraktım..iyi ki de bırakmışım. Şimdi size kamu spotu gibi gelebilir fakat icten ice bir rahatlama, bir huzur var yüreğimde. Hareketlerime bile yansıdı. Yani isin özü fal mal tamamen insana yük. Hem evrenin olumlaması diye bisey var ya, o hurafeci kadın kötü kötü seyler söyleyip cagırdı; aklınıza girdi fesatlıklar. Esinize karsı da iyice doldunuz. Gözünüzü seviyim bu devirde falı malı bosverin, iletisim candır.

Allaahım.. Canım bundan 1 yıl kadar önce eski ev arkadaşimın zorlamasıyla falcıya giderdik (tek gitmeye korkuyormuş) her gittiğimizde kadın sanada bakacağım diye tuttururdu. Hatta o kadar çok gittik ki artık bizde kalmaya falan başlamiştı o derece bir samimiyet düşün. Neyse bana her fal baktığında erkek afkadaşım için ayrıl ondan bak ayrıl seni aldatıyor, senin kısmetin o değil şöyle böyle bir ton fitne fesat durumu. Sonra bir dönem ben erkek arkadaşimla tartıştım 1-2 gün konuşmadık. O dönemde falcı bizde kalıyor. Bana sürekli "bak gezme dışarlarda senin ırzına geçicek, sana buyu yaptı zaten ırzına geçip seni eve kapama yapacak" falan diyordu. Valla 1.5 yıldır birlikteyiz ne eve kapama oldum ne de çok şükür sokaklarda faln ırzıma geçilmedi Tövbe yaaa. O yüzden çokta böyle takılmamak lazım. Allahtan başkası bilemez böyle şeylere tamah etmeyin, ettirmeyin.

Merhaba,
yorum yazan arkadaşlarımız neden yasak olduğunu net olarak anlatamamış, yasak olan falda çıkanları dert etmeniz değil, fal ve falcıdan bahsedince konunuza otomatikman cinler, falın günah olduğu vb yorumlar yazılmış, cinli konu ve yorumlar, dini konu ve yorumlar yasak.

Hanımlar sizlerde falcıların cinine perisine inanmayın, onların taktikleri başka, sitede reklamı engelleniyor diye kaç tanesi kızdı, üstümüze bir şey salamadılar, salabilen varsa salsın beklerim, geldikleri gibi giderler.
Falcılara bu kadar inanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…