Derdim fiziksel görüntüm

Bunu yaptım ve üzerine mezdeke açıp dans ettim terim kurumadan iyice terlettim kendimi. Diğer videoyu izlediğimde çok ağır geldi yapamam dedim korktum :) bahsettiğiniz kişiye hemen bakıyorum

Bahsettiğiniz programa baktım benim gibi spor geçmişi olmayan biri için ağır geldi biraz. Ben dün şunu yaptım.
Vücudum esneyene kadar bunu yapayım sonra bahsettiğiniz programa geceyim diyorum
Olur tabiki size hangisi uygunsa. Ama o bahsettiğim programdaki beş video vardı dördü hareketler üzerine illa dördünü de yapmak zorunda değilsiniz. Mesela benim alt tarafım ince o programdaki alt vücut hareketleri olan videoyu yapmıyorum kol ve karın olanları yapıyorum.

Evet ilk 2 3 gun agir geliyor insana bende mekik ve leslie 3 mil yapmayi planliyorum
48 kiloyken 90 beden miydi göğüsler
Beden olcusu ile gogus kupuda fark ediyor eski ev sahibinin kizinin bedeni 90 ama gogus cok az oldugu icin kup farki olabiliyor

Evet ilk 2 3 gun agir geliyor insana bende mekik ve leslie 3 mil yapmayi planliyorum

Beden olcusu ile gogus kupuda fark ediyor eski ev sahibinin kizinin bedeni 90 ama gogus cok az oldugu icin kup farki olabiliyor
Aralıklı oruca da başladım. Kahvaltıda iki dilim ekmek yeşil biber, menemen ve peynir tükettim. Ara öğün olarak kayısı çayı ve 1 haşlanmış patates yedim. Yine ara öğün olarak yarım nar yedim. 2.5 km yürüyüş yaptım. Akşam yemeğini ise saat 7de 1 tabak çorba ,1 kase cacık, 2 kucuk biber dolmasi ve 1 dilim ekmekle yaptim. 2 litre su içtim ve şimdi size göndermiş olduğum chloe ting videosunu açacağım. Bence fena gitmiyorum. :)

Sabah ekmek
Ara patates
Aksam dolma ekmek
Olmadi be gulum hani karbonhidrat fazla kilo versen bile kastan gider yagdan deil
Zamanim cok diyorsan keto yap daha rahat edersin hem kalici kilo vermis olursun
Keto low carb var insta da onlari takip edip 20 gram karb ile uygulamadan bakabilirsin fatsecret
Cokca kilo verenler gordum
Ben 3 4 ayda 15 kilo verip ilerisinde veremeyen biriydim
3 gun Yitik sifa ile 72 yi
2 gun Keto ile 69 u kirdim
Simdi sabitim daha dogrusu yogunum motive olup veremiyorum spor yok
Y

Yemek yapma fırsatım olmadığından evdekiler ne yiyorsa onlardan yiyorum. Bugün tatil günüm yapsam yapabilirdim aslında ama firsatim olmadi. Bende yediklerimi az tuttum. Şöyle diyeyim normalde bu saydıklarımın 2 katı kadar yemek yerdim. Şuan porsiyonu azaltmış olmak benim için başarı :)

Bu arada bugün de iyiydim ben, senin nasıl geçti??

Bu topik diyet topiğimiz olurmuş
Bugün yediklerime dikkat edemedim ama porsiyonlarımı baya küçülttüm. 2.5 km yürüdüm. Şimdi chloe ting yapıcam. Bacaklarımda hamlıktan dolayı ağrı var maalesef :)
Sabah tartılayım dedim 59.5 kg gördüm. Ben başlamadan önce tartılamamıştım tartımızın pili bittiğinden ama bence ben 60tan da fazlaydım başladığımda. 1 kg vermişsem bile 1 hafta için iyi bir rakam bana göre.
Siz neler yaptınız bugün

Ozur dilerim canim calistigini bilmiyordum
InsAllah istedigin kiloya ulasirsin bir an once
15 kilo fazlan varsa porsiyon azaltarak bile verebiliyorsun onu ogrendim bende

Ozur dilerim canim calistigini bilmiyordum
InsAllah istedigin kiloya ulasirsin bir an once
15 kilo fazlan varsa porsiyon azaltarak bile verebiliyorsun onu ogrendim bende
Çok tatlısınız. Estağfirullah ne özürü. Ben çok yoğun çalışıyorum mesaiye kalıyorum günde 12 saat çalışıyorum hafta içi. Haftasonu da cumartesi yarım gün gidiyorum. Bu yüzden yemek yapma fırsatım pek olmuyor
Ben tok olsam dahi yemek yerim eğer sevdiğim birşeyse. Anlamadığım şekilde çok istahliyim. O yüzden bu porsiyonları yemek bile benim için farklılık olarak geliyor

O sizin tatliliginiz
Neyse tatlidan bahsetmeyelim artik
Bende acayip istahliyim bizimde kotu huyumuz bu Allah baska kotu huy vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…