Derdim fiziksel görüntüm

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Selamlar herkese,
Dilerim konum taşınmaz ve benim için gerçekten dert olan bir konu. Ne yapayım şuan için kaynana, görümce yok :)
Son 1 yılda 6 kilo aldım ve bu kilolar göbeğine yerleşti. Normalde çok fit duran ben 6 kilo alarak 60 kiloya çıktım ve 1.58 boyundayım.
Aşırı iştahlı bir insanım. Düşünün ki benimle yemek konuşan insan acıkır. Çok pis bir özelliğim de dışarıda yeme içme yeni yerler keşfetme çok hoşuma gider. Arkadaşlarım mekan önerisi soracak olduklarında direk bana danışırlar. Aslında sevgilimle birlikte olmaya başladıktan beri kilo alma sürecim başladı. 5 yıl önce 48 kiloydum. Ikimizde yemek yemeyi çok seviyoruz. Ve artık buluşmalarımız yemek + tatlı döngüsü ile devam ediyordu. Bu nedenle önlenemeyen bir kilo artışı olmaya başladı..
Simdi ben artık baktım olmuyor aynaya bakınca kendimi iyi hissetmiyorum. Daha önce defalarca başarısız girişimim oldu. Ama bu defa kararlıyım çünkü nerede fit ve ince birini görsem hayran hayran bakiyorum. Benim problemim kilomun gobek çevresinde toplanmış olması.
Aklıma takılan bir konuda şu. 1 sene kadar önce ben tuvalete çıkma problemi olmayan biriydim ama tuvalete çıkma sıklığım epey azaldı ve kısmen kabızlık sorunu yaşıyorum bu da kilo almama etmen oluyor mu diye düşünüyorum.
Geçen gün bir konuda leslie önerdiler. 3 gündür 30 dk olan videolarını izliyorum gayet güzel terletiyor.
Bana kilo vermek için önerilerde bulanabilir misiniz ? Babam beni dombili diye çağırıyor. Artık annem yeme demeye başladı. Bunları duymakta rahatsız ediyor elbette. Ergen de değilim 27 yaşındayım :)
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :)

Yedıgının farkındasın bu ıyı bısey.
Su ıcsem yarıyor hemsıre kafasında degılsın en azından.
Daha az yiyip daha cok yuruyeceksın.
Bende veremiyorum, depresyona girdim bır ayda 4 kg vermısım.
Bana dert lazımmıs zayıflamak ıcın.
İnsallah sen yemeyerek ve sporla verırsın.
Dombiliye nedense sınsı sınsı guldum:)))

Yanı bence ben yediklerime oranla daha az kilo alıyorum bence :)
Ay hem çok sınır bozucu hem de komik. 27 yaşındayım dombili diye çağırılıyorum

Yanı bence ben yediklerime oranla daha az kilo alıyorum bence :)
Ay hem çok sınır bozucu hem de komik. 27 yaşındayım dombili diye çağırılıyorum
Hahahahahaha ınsan bazen en sevdıgını dombılı dıye cagırır bazen nefret ettıgını
Baban seni cok seviyor ❤️
Verırsın sen kılo iradem yok deme, vardır sende irade.

İrade ve yürüyüş muhteşem bir ikili bence, başka bişeye gerek bile duymazsın
Ben çok yoğun çalışıyorum gunde 10 saat + 2 saat mesai. Cumartesi de 6 saat mesai yapıyorum. Bu nedenle genelde çok yorgun oluyorum. Bir de kış geldiğinden yürüyüş yapamam diye düşünüyorum. Ona alternatif leslie gibi çareler deneyeceğim artık

Selamlar herkese,
Dilerim konum taşınmaz ve benim için gerçekten dert olan bir konu. Ne yapayım şuan için kaynana, görümce yok :)
Son 1 yılda 6 kilo aldım ve bu kilolar göbeğine yerleşti. Normalde çok fit duran ben 6 kilo alarak 60 kiloya çıktım ve 1.58 boyundayım.
Aşırı iştahlı bir insanım. Düşünün ki benimle yemek konuşan insan acıkır. Çok pis bir özelliğim de dışarıda yeme içme yeni yerler keşfetme çok hoşuma gider. Arkadaşlarım mekan önerisi soracak olduklarında direk bana danışırlar. Aslında sevgilimle birlikte olmaya başladıktan beri kilo alma sürecim başladı. 5 yıl önce 48 kiloydum. Ikimizde yemek yemeyi çok seviyoruz. Ve artık buluşmalarımız yemek + tatlı döngüsü ile devam ediyordu. Bu nedenle önlenemeyen bir kilo artışı olmaya başladı..
Simdi ben artık baktım olmuyor aynaya bakınca kendimi iyi hissetmiyorum. Daha önce defalarca başarısız girişimim oldu. Ama bu defa kararlıyım çünkü nerede fit ve ince birini görsem hayran hayran bakiyorum. Benim problemim kilomun gobek çevresinde toplanmış olması.
Aklıma takılan bir konuda şu. 1 sene kadar önce ben tuvalete çıkma problemi olmayan biriydim ama tuvalete çıkma sıklığım epey azaldı ve kısmen kabızlık sorunu yaşıyorum bu da kilo almama etmen oluyor mu diye düşünüyorum.
Geçen gün bir konuda leslie önerdiler. 3 gündür 30 dk olan videolarını izliyorum gayet güzel terletiyor.
Bana kilo vermek için önerilerde bulanabilir misiniz ? Babam beni dombili diye çağırıyor. Artık annem yeme demeye başladı. Bunları duymakta rahatsız ediyor elbette. Ergen de değilim 27 yaşındayım :)
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :)
Karbonhitrati azalt şekeri kesmelisin porsiyon küçült bol su tüket ve hareketli ol dk tutarak tempolu yürüyüş yap her gün aynı satte yapmaya özen göster ve stres yapma çok kafana takma yani kolay gelsin

Yorumlarınız çok hoşuma gidiyor ya 😂😂😂

Chloe bana çok ağır geliyor. Hareketleri zor ve kolay olarak ayırıyor ama zor olanları için bence senelerdir düzenli olarak spor yapıyor olmak lazım gibi geldi bana. Leslie ile kendinize güzel bir spor rutini oluşturduktan sonra Chloe ye geçerseniz daha çok keyif alırsınız bence :) Ben 21 dakikalık bir boosted videosu var ona bayılıyorum. Çok eğlenceli geliyor günde 2 kere yaparsanız baya etki eder bence.

6 kilo vermesi zor ve uzun surecek bir kilo değil.
Son zamanlarda edindiginiz yeme aliskanliklarinizi biraksaniz bile olur. Bir de ben diyet yerine az yemeyi tercih ederim hoş cok yiyemiyorum zaten ama az yiyince ne yerseniz yiyin kilo alinmiyor zaten. Hani diyete girip bir parçacik tatli ve çikolata için azap çekmektense istediginizi yiyin ama az yiyin yediginiz şeye göre kendiniz ayarlayin.
Tuvalet sorunu icin de kuru kayisi tuketin.

6 kilo vermesi zor ve uzun surecek bir kilo değil.
Son zamanlarda edindiginiz yeme aliskanliklarinizi biraksaniz bile olur. Bir de ben diyet yerine az yemeyi tercih ederim hoş cok yiyemiyorum zaten ama az yiyince ne yerseniz yiyin kilo alinmiyor zaten. Hani diyete girip bir parçacik tatli ve çikolata için azap çekmektense istediginizi yiyin ama az yiyin yediginiz şeye göre kendiniz ayarlayin.
Tuvalet sorunu icin de kuru kayisi tuketin.
Şuan 60 kiloyum ve 52 kiloya düşmek istiyorum. 8 kilo vermem gerekiyor. Kendimi az yemeye alıştırmak zorundayım. Bir de çok çalıştığım için sabah öğle akşam yemeğim iş yerinde geçiyor eve 8de dönüyorum. Her gün yemek hazırlayamıyorum da işe götürmek için baya tembelim. Iş yerinde çıkanları yediğimden yemek secimi de yapamiyorum. Ama çare az yemek.

Back
X