- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
- Konu Sahibi meredithgrey
konu isi hakkiyla yapmak degilki sekerim alinganlik vs ne alaka. Patronun sana ayni sekilde hitap etse " su elemanlarin forsu kimeyse " diye kndiniNe kadar gereksiz alınganlık.
Ben işime gidince patronuma nasıl aldığım parayı hak etmek için en iyi şekilde çalışıyor didiniyorsam geçimini temizlik yaparak sağlayan biri de işini en iyi şekilde yapmak zorundadır. 2+2 = 4 bu kadar ! Onun mesleği bu mesleği. Kimsi bizim ivimizi timizlimik zirindi diğil diye bir şey yok.
Kimse gelsin yatağımı, iç çamaşırımı toplasın demiyor ki ben onlar gelmeden özellikle evimi adam ederim çünkü bu öncelikle kendime saygımdandır. Ama hem gel odayı bitirdim de 30 cm'lik minicik lambayı silmeye tenezül etme, pof pof sigara iç temiz evde . Eee başka ?
Hiç gereksiz demogoji yapmayın, bi Suriyelilere bi de böylelerine acımanızdan fenalıklar bastı bana.
Çalışıyorum ayrıca efendim altı gün hem de. Yapabilsem yaparım zaten.
Konu isi hakkiyla yapmak degil, uslubunuz malesef. Patronunuzda altindakilere bunlarin forsu kime diyemi hitap ediyor ? Size para verdigi icin hitabinda, davranisinda bunu bellimi ediyor? Siz resmen ezmissiniz konusmanizda. Komiksin ayrica suriyeliler falan..Ne kadar gereksiz alınganlık.
Ben işime gidince patronuma nasıl aldığım parayı hak etmek için en iyi şekilde çalışıyor didiniyorsam geçimini temizlik yaparak sağlayan biri de işini en iyi şekilde yapmak zorundadır. 2+2 = 4 bu kadar ! Onun mesleği bu mesleği. Kimsi bizim ivimizi timizlimik zirindi diğil diye bir şey yok.
Kimse gelsin yatağımı, iç çamaşırımı toplasın demiyor ki ben onlar gelmeden özellikle evimi adam ederim çünkü bu öncelikle kendime saygımdandır. Ama hem gel odayı bitirdim de 30 cm'lik minicik lambayı silmeye tenezül etme, pof pof sigara iç temiz evde . Eee başka ?
Hiç gereksiz demogoji yapmayın, bi Suriyelilere bi de böylelerine acımanızdan fenalıklar bastı bana.
Çalışıyorum ayrıca efendim altı gün hem de. Yapabilsem yaparım zaten.