• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim güzel giyinemem.

Nasıl yani kimden yardım alayım.
Bu yönden hiç bakmadım olaya.

Zevkli giyindiğini düşündüğün bir arkadaş,tanıdık filan.Onunla alışverişe çıkabilirsin mesela.Seni yönlendirsin.Giydiklerinin neden yakıştığını,neden yakışmadığını söylesin.Böylece sen de sebeplerini de öğrenmiş olursun.Ona göre tarzını değiştirirsin :)

Canim sen kesinlikle deneyerek kiyafet almalisin. Yanina arkadas kis kardes abla falan al cik alisverise. Cocukla ilgilenen olsun sen dene bol bol.

Bu sene renkli elbiseler bol bol var. Elbise ister renkli olsun ister standart olsun senin onune gecemez ayarlarsan dozajini. Renkli elbise giyorsan her detayini sade ve renkten uzak seciceksin. Bence biraz arastir dogru kombin nasil olur sonra liste yap alisverise cik.

Arkadaşlar ben 160 boyunda 58 kilo çalışan 2,5 yaşında yaramaz bir oğlu olan bir anneyim.
Kıyafet konusunda çok kötüyüm. Koyu renkli şeyler giyiyorum sürekli. Yaşım daha 30.
Son zamanlarda yaşıtlarım arkadaşlarıma bakıyorum hep rengarenk cıvıl cıvıl giyiniyorlar ama ben hep tarzım aynı koyu ve standart şeyler.
kapalı değilim açıkta değilim ortası. Zaten çalışıyorum cumartesi dahil bir günüm kalıyo hiçbişeye vakit kalmıyo. Gözümü karartıp alışverişe çıksam bu sefer oğlumun peşinde koşmaktan bakamıyorum hiçbişey.
Ne olur bir el atın.Kalıpları malı güzel olan internetten alışveriş yapabileceğim alıp memnun kaldıgınız nereler var.
Teşekkürler şimdiden.

Benim uzun zamandır tek severek içime sinerek giyindiğim tek mağaza var o da KOTON tek geçerim kotların kalıpları şahane gömlekler bluzler olsun şahane kesinlikle sana tavsiye ederim :ssz: ama yok hiç vaktim zamanım yok diyorsan illa ki trendyol.com dan da çok alışveriş yaptığım olmuştur bir zamanlar oradaki markalarda iyidir :31:

Benim uzun zamandır tek severek içime sinerek giyindiğim tek mağaza var o da KOTON tek geçerim kotların kalıpları şahane gömlekler bluzler olsun şahane kesinlikle sana tavsiye ederim :ssz: ama yok hiç vaktim zamanım yok diyorsan illa ki trendyol.com dan da çok alışveriş yaptığım olmuştur bir zamanlar oradaki markalarda iyidir :31:

ayy ben de donup dolaşıp kotona takılıyorum.çocuk bölümü de çok guzel

ayy ben de donup dolaşıp kotona takılıyorum.çocuk bölümü de çok guzel

Aynen çocuk bölümü de iyi katılıyorum :ssz: ayakkabıdan çantaya giyime aksesuar her şey herkese hitap ediyor mesela mango yu hiç sevmem pantolonlarının kalıpları berbat olduğundan kilolu gösteriyor biçimsiz :19:

Aynen çocuk bölümü de iyi katılıyorum :ssz: ayakkabıdan çantaya giyime aksesuar her şey herkese hitap ediyor mesela mango yu hiç sevmem pantolonlarının kalıpları berbat olduğundan kilolu gösteriyor biçimsiz :19:

yaa ben mangodan bir şey alamıyorum.hem çok pahalı hem de çok paçoz her şey

Merhaba,

bende çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ev, yemek, iş, çocuk bazen bir kabusa dönüşebiliyor. ama maalesef iş hayatında ye kürküm ye dedikleri şey var. iyi giyinmeli aynı zamanda temiz bakımlı ve havalı olmamız gerekiyor. ilk önce birkaç tane kombin şekilde kıyafetler al . eğer sen uyduramıyorsan çok güzel kombin siteleri var. daha sonra parça parça aldığın ürünleri çapraz giyin sanki farklı giyiniyormuş gibi oluyor .maddi durumunu zorlamak istemiyorsan LCW ve Defacto gibi ucuz markaların internet sitelerinden bir şeyler alabilirsin. çarşıdaki bütün markaların hepsinin aynı zamanda internet satışı da var. vücudunu tanıman internetten aldıklarının bedenine uyması için yeterli değil. markaların kalıplarını bilmen gerekiyor. Defacto büyük bedencidir. Zara nın kalıpları küçüktür bu tür şeyleri göz ardı etmemelisin. ben tekstilciyim ve birçok markanın kalıbını tanırım bu konuda yardımcı olabilirim

ayrıca bir tavsiyem daha var dolabında ciddi bir değişiklik yapmadan, bir anda idealı şeyler giyinme yavaş yavaş çok dikkat çekmeden tarzını değiştirip şıklaş, bir iki gün süper giyinip,ertesi gün giyecek şey bulamayıp eski haline dönme. ayrıca tarzınla birlikte kuaför ve bakım işlerine de özen göster. çünkü mutfakta olduğumuz için tırnaklar durmadan deforme oluyor kendimden biliyorum :)

Canim öncelikle moda dergilerini takip et ece sukan çok guzel kombinler yayinliyor bütçene göre benzer ürünler her yerde bulursun birde sana gore şıklik nedir ? Onu otur kafanda ha birde saçın ve tirnaklarinin manikür pedikur olayini aksatma güzel elbiseyi güzel saç ve el ayak gösterir bence

Renkli giymek guzeldir. Netvarium.com. modanisa.com
Neden koyu renkler giyiyorsun. Acik renkleri kendine yakistirmiyor musun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben 160 boyunda 58 kilo çalışan 2,5 yaşında yaramaz bir oğlu olan bir anneyim.
Kıyafet . onusunda çok kötüyüm. Koyu renkli şeyler giyiyorum sürekli. Yaşım daha 30.
Son zamanlarda yaşıtlarım arkadaşlarıma bakıyorum hep rengarenk cıvıl cıvıl giyiniyorlar ama ben hep tarzım aynı koyu ve standart şeyler.
kapalı değilim açıkta değilim ortası. Zaten çalışıyorum cumartesi dahil bir günüm kalıyo hiçbişeye vakit kalmıyo. Gözümü karartıp alışverişe çıksam bu sefer oğlumun peşinde koşmaktan bakamıyorum hiçbişey.
Ne olur bir el atın.Kalıpları malı güzel olan internetten alışveriş yapabileceğim alıp memnun kaldıgınız nereler var.
Teşekkürler şimdiden.

netten alışveriş yapabilirsiniz üstelik bu sitelerde harika kombinler var

Son düzenleme:
Bence önce ne istediğinize karar verin. Lookbook'tan veya Instagram'dan herhangi bir moda sayfasından bir kombin beğenin. En azından bir tarz beğenin. Alacağınız parçalara karar verdikten sonra internete girin. Trendyol, Markafoni, Limango, Morhipo, Modaset, Modayiz, Enmoda, Modagram sayısız kez kullandığım güzel siteler. Kolay gelsiiin :21::21:

Kıyafet konusunda çok kötüyüm. Koyu renkli şeyler giyiyorum sürekli. Yaşım daha 30.
Teşekkürler şimdiden.

kalıplarını bildiğiniz markaları internetten de alabilirsiniz, zamanla tecrübe kazanılıyor tabi. ama bence moda bloglarına göz atın, o kadar çok fikir veriyor ki insana, ne neyle giyilir, renk kombinleri vs. ben bu şekilde kendimi geliştirdim, ilk işe başladığımda koyu renk etek beyaz gömlek modundaydım şimdi hemen her rengi gayet de güzel giyebiliyorum. kendinize yakışanı bilmek önemlidir, saç,ten, göz renginiz önemlidir, en önemlisi de tarzınız nedir?? feminen mi (kalem etekle stiletto giymek gibi), spor mu (sigaret pantolonla şık bir deri babet gibi) gibi gibi....

naçizane tavsiyem de beğendiğiniz parçaları kaçırmadan alın, mutlaka kombinleniyor bir şekilde, dolabınızda bol bol elbise bulunursa da her ortamda şık olabilirsiniz.

aşırı renkli giyinmeyi yakıştıramıyorsanız böyle açık renklileri denyebiliriniz meselaaaa:

Örnekler size biraz açık gelebilir ama renklere bakın modellerden ziyade bu renkler ve üstüne minik çiçekler filan ne kadar cıvıl cıvıl ve hoş değil mi:16:

$e4c312ecebb6a247c9367464d501bd74.webp$son-trend..webp$METAL-YAKA-DESENLÝ-ÞÝFON-BLUZ-Krem.webp$markafoni-yakýn-markaj-elbise-butiði.webp$markafoni-ucuz-on-kisa-arka-uzun-elbiseler.webp$images.webp$Forever-New-Elbise-Modelleri-2013-5.webp$fiyonklu-pembe-15.webp$en-güzel-þifon-gömlekler.webp$Þifon-Bayan-Gömlek-Modeli-2013.webp
Koyu renk veya krem kahverengi giyiorsanız da mutlaka kenarında köşesinde çiçekler danteller filan olsun önerimm:)

Back
X