- Konu Sahibi mihrimah16
-
Eşiniizin başka hangi özellikleri sizi yoruyor yıpratıyor. İkiž çoçukları büyütmek de yoruyor anneyi babayı. Güzel bi mesleğiniz varmış. Kpss ye hazırlanmak istemezmisiniz.Iyi geceler arkadaslar..oyle bir ic dokus dertlesmek niyetim sadece..nasil yazsam onu da bilmiyorumda..9 yil oldu evleneli..biktim her tartismada hakaretten sacma sapan konusmalarindan artik nefret ediyorum normalde biseyi yok ama tartisma aninda ozellikle onun beceremedigi biseylerden cikinca adam bambaska birisi oluyor..sustum olmadi bagirdim olmadi gtcem dedim olmadi terapiye gittik gittigimiz donem iyiydi 2 aydir gtmiyoruz bu aksam yine oldu cocuk babam gydrsin diyor oda gydryor ama bezini gevsek bagladigi icin ben baglayayim dedim beceremiyor cunku..cocuk agladi o basladi biseyi neceremiyosun diye halbuki beceremeyen kendisi ben bisey demeden haraketler bilmem neler..evliligim kotu cok mutsuzum..bosansam ikiz kizlarim var 2 yasinda biyere siginamam bu sekilde de her kavga beni biraz daha sogutuyor nefret eder hale geldim artik..bastan olmuyorsa olmuyor biseyler zorlamanin bir alemi yokmus o ne der bu ne der dedim evliligi bi sekilde ayakta tuttum ama hata yapmisim.coluk cocuk yokken herkes yoluna bakmaliydi belkide..siz siz olun duzelir demeyin 10 yil oldu duzelen seyler var elbet ama malesefki yetmiyor yiprandim.. belki icimi rahatlatacak birkac cumle duyarim diye buraya yazayim dedim..
Basta sordugunuz sorulari bu aksam cevaplasam hepsi yok ama yarin diyebilirimki var..yani normal sartlarda bi sorun yok sadece kendimi degersiz hissediyorum o bunu abarttigimi dusundugu icin ustunde durmuyor..saygi tartisma aninda yok hemde cok yok..siddet yok.muhtemelen tkrar randevu alacagim..adamin beceri problemi var genel olarak sikintilarimix hep bundan cikiyor bu arada her konuda ciddi beceriksiz birisi el becerisinden bahsediyorum.abartigimi dusunenler olacaktir belki ama peynir kesemez oyle diyeyim..Sevgi var mı aranızda?
O kriz anları dışında sevildiğinizi ve sevdiğinizi hissettiğiniz oluyor mu?
Saygı var mı? Ağır konuşuyor mu?
Şiddet var mı?
Çocuk olmadan evvel bitseydi iyiydi ama bitmemiş öyle ya da böyle.Şimdi önünüze bakın. Çocuk için, kötü bir evlilik devam etmemeli. Lakin şans verilebilir. Terapi ile olabilecekse devam edin.Belki de toparlanabilirsiniz. Neden olmasın? Onarılmaz yaralar yoksa...
İlle de olmazsa elbette bitsin, bu da hakkınızdır. Bazen de olduramaz insan.
Hakkınızda hayırlısı, üzüldüm.
Ama deneyin,ikiniz de elinizden geleni yapın.
Ne zaman mezun oldunuz ki? Önce atanıp sonra çocuk düşünme şansınız yok muydu? Üniversiteye geç mi başladınız bayaEvet aynen oyle..meslegim var ama kizlarim cok kucuk en az 2 yilim var..hemsireyim atanamadigim surece malesefki gecinemem..
Aslinda isterim ama cocuklarima tek bakiyorum ve gurbetteyim..bunun icin 0 dan baslayip hazirlanmam gerek 2 cocukla da su an icin cok verimli olmaz diye dusunuyorum onlarla ilgilenmem gereken yastalar..ama belki az da olsa deneyebilirim haklisiniz..Eşiniizin başka hangi özellikleri sizi yoruyor yıpratıyor. İkiž çoçukları büyütmek de yoruyor anneyi babayı. Güzel bi mesleğiniz varmış. Kpss ye hazırlanmak istemezmisiniz.
Yok hayir ortaogretim hemsirelik mezunuyum 2010 mezunuyum atanmayai denedim sonrasinda ozel sektorde calistim uzun yillsr kizlarima hamile kalinca biraktim.Ne zaman mezun oldunuz ki? Önce atanıp sonra çocuk düşünme şansınız yok muydu? Üniversiteye geç mi başladınız baya
Lütfen bir psikolog ile bu konuyu konusmasini sağlayın kadın erkek ilişkisini sizinkiyle öğrenecek çocuklar mutsuz huzursuz evlilikler yapmasınlar belki bir uzman anlatırsa sizin de hayatınızda değişime sebep olurCok haklisiniz su an sahit olmasalarda elbet birgun olacaklar..evet kizlarim var dunya tatlisi bicir bicir gorseniz..icim aciyor cok..100bin kez dedim ama o babaliginin yeterli oldgunu zannediyor yani babalik vasfinin sadece onlara karsi olan davranislariyla oldugunu dusunuyor..
Hiç öyle biriyle karşılaşmadım başka sorunu olmasın fiziki?Basta sordugunuz sorulari bu aksam cevaplasam hepsi yok ama yarin diyebilirimki var..yani normal sartlarda bi sorun yok sadece kendimi degersiz hissediyorum o bunu abarttigimi dusundugu icin ustunde durmuyor..saygi tartisma aninda yok hemde cok yok..siddet yok.muhtemelen tkrar randevu alacagim..adamin beceri problemi var genel olarak sikintilarimix hep bundan cikiyor bu arada her konuda ciddi beceriksiz birisi el becerisinden bahsediyorum.abartigimi dusunenler olacaktir belki ama peynir kesemez oyle diyeyim..
Derhal link.Hiç öyle biriyle karşılaşmadım başka sorunu olmasın fiziki?
Yalnız yaşasa ne yapacaktı iki öğün en az dışarıda yemesi gerek falan altından da kalkamazdı ki.
Ya fiziki sorunu var ya size öyle gösteriyor. Burda başka üye de eşinin elma bile kesemediğini söyleyip ama hiçbir sorunu olmadığını savunup her şeyi kendisinin yaptığını hatta normal olduğunu savunuyordu
Hayır çok iyi anne baba değilsiniz. Kendinizi güzellemeyi bir kenara bırakın.Cocuklari evliligimizi kurtarmak icin falan yapmadik tabiki..anne olmak benim bu dunyadaki en buyuk hayalimdi..onunda baba olmak..cok iyi anne ve babayiz ama malesef ayni basariyi es olmakta gosteremiyoruz..
Benim sınıf arkadaşımın oda arkadaşı da öyle idi üniversitede. Hemşirelik okuyordu. Birinci sınıfta biraz çalışıp atandı İstanbul’a. Bir yıl hem okuyup hem de tee istanbula yol çekip çalıştı ayarlayıp işini nöbetlerle. Çok da güzel kazanıyordu. Ama heç okumak hem çalışmak hem yolu çekmek zor geldi 1 sene sonra istifa etti. Yıl 2009 idi. Üniversiteden mezun olunca tekrar sınava girip atanmıştır sanırım sonrasını bilmiyorum.Yok hayir ortaogretim hemsirelik mezunuyum 2010 mezunuyum atanmayai denedim sonrasinda ozel sektorde calistim uzun yillsr kizlarima hamile kalinca biraktim.
Konuyu hatırlamıyorum ki kendi konusu değildi zaten başka konuya yazmıştı şaşırıp cevap vermiştim ama unuttum şimdi. Olayın absürdlüğü aklımda kalmış. Çok yazan bir üye idi görüp yazar umarımDerhal link.
Anlıyorum.Basta sordugunuz sorulari bu aksam cevaplasam hepsi yok ama yarin diyebilirimki var..yani normal sartlarda bi sorun yok sadece kendimi degersiz hissediyorum o bunu abarttigimi dusundugu icin ustunde durmuyor..saygi tartisma aninda yok hemde cok yok..siddet yok.muhtemelen tkrar randevu alacagim..adamin beceri problemi var genel olarak sikintilarimix hep bundan cikiyor bu arada her konuda ciddi beceriksiz birisi el becerisinden bahsediyorum.abartigimi dusunenler olacaktir belki ama peynir kesemez oyle diyeyim..
Fiziksel bir problemi yok usengec tembel bir adam genel olarak.yillarca bekar hayati yasamis hep hazir yemis disardan ev isi bilmez askinda bilmez degil yapmak istemez ona is demezseniz hic sorunda cikmaz ona sorarsinuz daha ne yapayim oyuncak toplar iste bulasik makimesini bazen bosaltir.inanirim benim esimde kesemez peyniri kesmesini gorseniz gulersiniz mesela.1 kasik corba bilmez.yani bu tarz insanlar var fiziksel degil sorunu bunu biliyorum kamu personeli.sorun tembelligi usengecligi is oldugunu bilse dunyaya gelmezmis cinsinden.Hiç öyle biriyle karşılaşmadım başka sorunu olmasın fiziki?
Yalnız yaşasa ne yapacaktı iki öğün en az dışarıda yemesi gerek falan altından da kalkamazdı ki.
Ya fiziki sorunu var ya size öyle gösteriyor. Burda başka üye de eşinin elma bile kesemediğini söyleyip ama hiçbir sorunu olmadığını savunup her şeyi kendisinin yaptığını hatta normal olduğunu savunuyordu
Evet evet tamda oyle gidecegim zaman cok agladim o da agladi ne olur gitme bana bi sans ver sen benim bu dunyadaki falan filan seklinde.gttik terapiye cok iyiydi 2 aydir gtmiyoruz afedersiniz bu aksam batirdi.yeniden gidecegiz muhtemelen.Anlıyorum.
Tam 'ben bu adamı seviyorum' dediğiniz bir anda buna pişman edebiliyor belki de.
Yine de umutsuz değil gibi ilişkiniz.
Bilmiyorum bana böyle geçti.
Terapi ile, ciddi bir iç döküş konuşması ile, başbaşa biraz vakit geçirme ile belki çözülebilir.
Ahahah neye şaşıyorsam, gtünü yıkamayan dişini fırcalamayan adamlar var, böyle deyince de belki durumu yoktur diyen saf kadınlarımız varKonuyu hatırlamıyorum ki kendi konusu değildi zaten başka konuya yazmıştı şaşırıp cevap vermiştim ama unuttum şimdi. Olayın absürdlüğü aklımda kalmış. Çok yazan bir üye idi görüp yazar umarım
Çok haklısın olmayınca olmuyor ben kızım 8 günlüktü ayrıldım logusalık dönemi çok hassas oluyor üstüne böyle bir karar almam çok zorladı beni ama şuan çok şükür kafam rahat asla evlenmem.Aileniz varsa arkanızda duracak bence ayrılın çünkü hayat kısa birilerinin stresini sıkıntısını yaşamak insanı çok yıpratıyorIyi geceler arkadaslar..oyle bir ic dokus dertlesmek niyetim sadece..nasil yazsam onu da bilmiyorumda..9 yil oldu evleneli..biktim her tartismada hakaretten sacma sapan konusmalarindan artik nefret ediyorum normalde biseyi yok ama tartisma aninda ozellikle onun beceremedigi biseylerden cikinca adam bambaska birisi oluyor..sustum olmadi bagirdim olmadi gtcem dedim olmadi terapiye gittik gittigimiz donem iyiydi 2 aydir gtmiyoruz bu aksam yine oldu cocuk babam gydrsin diyor oda gydryor ama bezini gevsek bagladigi icin ben baglayayim dedim beceremiyor cunku..cocuk agladi o basladi biseyi neceremiyosun diye halbuki beceremeyen kendisi ben bisey demeden haraketler bilmem neler..evliligim kotu cok mutsuzum..bosansam ikiz kizlarim var 2 yasinda biyere siginamam bu sekilde de her kavga beni biraz daha sogutuyor nefret eder hale geldim artik..bastan olmuyorsa olmuyor biseyler zorlamanin bir alemi yokmus o ne der bu ne der dedim evliligi bi sekilde ayakta tuttum ama hata yapmisim.coluk cocuk yokken herkes yoluna bakmaliydi belkide..siz siz olun duzelir demeyin 10 yil oldu duzelen seyler var elbet ama malesefki yetmiyor yiprandim.. belki icimi rahatlatacak birkac cumle duyarim diye buraya yazayim dedim..
Kira da ödeyen bir kamu personelinin sürekli yemeği dışarıdan halletmesi çok zor. Yani şu am zor belki önceden biraz daha kolaydır.Fiziksel bir problemi yok usengec tembel bir adam genel olarak.yillarca bekar hayati yasamis hep hazir yemis disardan ev isi bilmez askinda bilmez degil yapmak istemez ona is demezseniz hic sorunda cikmaz ona sorarsinuz daha ne yapayim oyuncak toplar iste bulasik makimesini bazen bosaltir.inanirim benim esimde kesemez peyniri kesmesini gorseniz gulersiniz mesela.1 kasik corba bilmez.yani bu tarz insanlar var fiziksel degil sorunu bunu biliyorum kamu personeli.sorun tembelligi usengecligi is oldugunu bilse dunyaya gelmezmis cinsinden.
Aynı kadın olabilir mi bunlarAhahah neye şaşıyorsam, gtünü yıkamayan dişini fırcalamayan adamlar var, böyle deyince de belki durumu yoktur diyen saf kadınlarımız varBi de şey biliyorum, sahura kalkacak kocasına kahvaltıyi akşamdan hazır eden bi de yumurtayı suya koyup ocağa yerleştiren kadın varmış Adam da eşşek değil ya ocağı açar artık.
Çocuğun bezi üzerinden kavga edip hakaret işitiyorsunuz. Eşiniz iyi bir baba olsa çocuklarının annesine hakaret etmez aşağılamaz. Bunu çocukları üzerinden yapıp onları kötü hissettirmez.Cocuklari evliligimizi kurtarmak icin falan yapmadik tabiki..anne olmak benim bu dunyadaki en buyuk hayalimdi..onunda baba olmak..cok iyi anne ve babayiz ama malesef ayni basariyi es olmakta gosteremiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?