Derdim herkese ders olsun..

adam bezi bağlamayı kabul etmiş, varsın biraz gevşek kalsın nolur ki? biraz da siz uyum sağlamaya çalışsanız, hep erkeklere kusur bulunmasa
Kendi çocuğunun bezinden bahsediyor yalnız komşu çocuğunun bezi değil yanlış mı anladınız?
Hani ebeveyn anne babadır ya. Kabul etme kısmını çocuğu dünyaya getirirken kabul ediyoruz ya
 
Kendi çocuğunun bezinden bahsediyor yalnız komşu çocuğunun bezi değil yanlış mı anladınız?
Hani ebeveyn anne babadır ya. Kabul etme kısmını çocuğu dünyaya getirirken kabul ediyoruz ya
tabi ki, bunun bilincindeyim. asıl demek istediğim, eşi burada üzerine düşen sorumluluğu almış ve yapıyor, neden nasıl yaptığı ile ilgili kavgaya, bikkinliga varacak hale gelinir?

kendimi yanlış ifade etmişim, özür dilerim. haklısınız
 
Yani orda haklısınız ben de aynısını düşünmüştüm. Ben de yaptığı işi eleştirmeyi sevmem. Çocuk bir şekilde belli eder zaten. Ne kadar gevşek bağlasa da çocuğun pantolonuna da kolay kolay geçmezdi.
Adam da yapa yapa öğrenirdi. Ama nerdeyse birkaç aya bezi bırakacak çocuklara hala bezi öğrenmemesi kavganın şimdi çıkması da garip.
 
sürekli aynı üslupla söyleniyorsa geliştirmesi için fırsat da olmuyor. yani her bez bağlayisinda "ya öf bu böyle mi bağlanır" gibi bir tavırla karşılaşıyorsa adam, bir dahakine düzgün bağlamak yerine hiç bağlamamayi tercih edebilir ve bunu haksiz bulmam. kaldi ki el becerisi olmadığını söylüyor, biraz daha ılımlı olmak lazım diye düşünüyorum. tabi konu sahibinin üslubunu da çok bilmiyorum, olaylar nasıl gelişiyor hakim değilim elbette. ama yalnızca dinlediğim tarafa göre düşünmek istemiyorum.
 


Bez gevşekse : eşiniz bağladıktan sonra düzeltip , hayatım gevşek kalmış biraz , demekte bir seçenek olamaz mıydı ?

Eşiniz kalıp peyniri yamuk kesiyor veya kesti diye daha önce tepki göstermiş olabilir misiniz ?

Genel itibariyle eşinizin el becerilerini eleştirirken dozu aşıyor olabilir misiniz ?

Siz , eşinizin annesi değilsiniz. Evliliğin ilk yıllarında eşinize "yapma , elleme , beceremiyorsun bırak" diyerek kendisini iş bölümü ve paylaşımından bilinçli veya bilinçsiz olarak dışlamış olabilir misiniz ?

Eşinizle birbirinizi duygusal ve fiziksel olarak hala seviyor ve istiyorsanız sorunlarınızı çözmenin bir yolunu da bulabilirsiniz.
 
Cocuklari evliligimizi kurtarmak icin falan yapmadik tabiki..anne olmak benim bu dunyadaki en buyuk hayalimdi..onunda baba olmak..cok iyi anne ve babayiz ama malesef ayni basariyi es olmakta gosteremiyoruz..
Çocuğun yanında bağırıyor, çocuğun annesine hakaret ediyorsa çok da iyi baba diyemeyiz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…