derdim insanlar ya da kendim.emin değilim...

İşini merak ettim hangi meslek dalının alanı bu derece adaletsiz olabilir ?

aynen dediğiniz gibi kendimi bazen robot gibi hissediyorum. hani herkes mükemmel olmamı, 7 24 süper neşeli güler yüzlü herkese ilgi alaka bol sevgi dağıtan hiç ağrısı sızısı olmayan yani insan olmayan biri gibi olmamı bekliyor. ama sistem çöktü sinirlerim inanılmaz bozuk. intihar etmek istiyorum daha ne olsun. doldum taştım. aralıksız nefes almadan çalışıyorum gün içinde ama kimseyi memnun edemiyorum. gene suçlu ben oluyorum. insanlar iki dk bekledi diye olmadık hakaretleri saymayı kendine hak görüyor, küsmeyi hak görüyor...

İş hayatın da biraz gevşek alsan en azından nefes alacak kadar ya da şu müdüre onların taktiğiyle gitsen sonuçta hata onların sorumlulukta onların olmalı müşteri de işin ucu sendeymiş ama müdür kısmına biraz müdahale edemez misin o çalışanların hataları konusun da mesela?

müdüre iş gidince olay şahsileşiyor sanki onların şahıslarını tenkit ediyormuşum gibi. ağlama sızlama acındırma ne varsa yapılıyor.bu sefer bana düşman kesiliyorlar

Hmm tevekkeli değil en son bankaya bir işim düşmüştü banka da işlemler için ilgilenen bankacı kız da yakınmıştı bana işinin yükünden
aynen hiç dışardan göründüğü gibi değil. müşteri bekletmeden işimi yap diyor, telefonla arayan telefonuma bak diyor, cepten arayan tek çalışta aç sonuçta sanki bir tek o var benim müşterim gibi. başkası hata yapınca sen çöz, hedef satış baskısı ayrı. sattın hadi müşteri ödemedi sen ara sen yalvar ki yatırsın. müdürün nazını çek, personelin hatasını eksiğini kapat....

Of of of okurken ben bunaldım yani bu düzen böyle gidecekse aklıma bir tek psikolog geliyor çare olarak çünkü zor bir hayatın var ve birinin destek olması gerek

Of of of okurken ben bunaldım yani bu düzen böyle gidecekse aklıma bir tek psikolog geliyor çare olarak çünkü zor bir hayatın var ve birinin destek olması gerek
işte bu iş kısmı bir de aile kısmı var o da berbat. bu kadar zor bir iş yaşamı üstüne aşırı ilgi bekleyen küsüp duran kv kp. eşim desen tamamen ayrı.doktora gitiim ilacı basıp yolluyor he gülüm he diyerek. ben kendim çözmek istiyorum bir şeyleri.

İşte ama bak yine kendin çözmek istiyorsun yine sorumluluk alıyorsun Allah bilir içine de atıyorsun bence küçük bir isyanın vakti gelmiş en azından özel hayatta o değil de kv kp nin ilgi beklentisi de anlamadım eş olsa bi tık anlarım da onlar ne alaka ?

Bizim milletin huyudur. Kim kidem atlayacak olsa ayagini kaydirmaya calisirlar.
Turkiye calisma standarti bu galiba

sürekli ilgi bekliyorlar her gün aranma sorma nazlama...ben zaten öğlen yemek zor yiyorum bir de tüm işi gücü bırakıp onları nazlayacağım... o kadar girdaptayım ki sonunda buraya açtım konu çünkü çözemiyorum artık patlama noktasındayım kime neye patlayacağımı da bilmiyorum. ...

Bakın bir amirim vardı ama az yetkisi vardı zaten inisiyatif almayı sevmezdi

Sonra buna kontrol yetkisi verdiler

Biz beş yıl çalıştıktan sonra yeni yetki gelince bu gölgesinden korkmaya başladı olmayan kurallar yarattı onu da yaz bunu da yaz demeye başladı

Başkasında görsek kahkaha ile güleceğimiz işler yaptırmaya kalktı

Olay bir üst amire gitti zira inisiyatif alıp bana böyle yapma diyemedi kendince şikayet etti ben de dedim ki ben buyum onunla tarzımızın uymadığı açık 5 yıl idare ettim ama bu yeni yaklaşımdaki tarzı olmaz

Üst Amir baktı ben dik dururum ama o kendi istediği şekli alır onu tercih etti bu nedenle düzeltme şeklinize, üslubunuza vs de dikkat etmekte fayda var

Bak insanlar konuşur insanlar kıskanır insanlar iftira atar dalga geçer küçümser.
Kendine sor bende böyle miyim?
Değilsen tamam kimseyi takma yoluna devam et.

Onları ilgi manyağı yap

Her gün ara sızlan vs vs

Erken yaşta yükselmek suç sanki. İstiyorlar ki aman başımız ağrımasın ama her şey önümüze altın tepsiyle sunulsun..
Sen isini hakkinla yap ALLAHA sigin.
Ayetel kursi okuyarak basla işini. Sen dogru olduktan sonra onlar hic birsey yapamazlar ALLAHIN izni ile.
Islerine gelmiyor. Nasilsa arkalarini toplayan biri var. Ayninhatayi 100 de yaparlar 1000 de cunki amannn banane modundalar.
Sen duzleme. Kendilerine duzlettir hem hatalarinin berede oldugunu gorurler hemde kendileri yaptigi icin birdaha yapmamak icin ayninhatayi tekrarlamazlar.

Onlar kolay ya takma canın darlandı mı işten güçten onlara yakınıp sızlan

Merhaba canim seni cok cok cok iyi anliyorum.. cok benziyor is hayatimiz. Tek fark ben bekarim :) Yalniz okurken sunu dusundum evlendigimde bende bu bunalimlara girecekmiyim neyse konumuza donelim... Anladigim kadaryla bi yerlere gelebilmek icin kendinden oldukca odun vermis birisin.. ama karsindaki ya da yanindakiler oyle degiller rahat kisilikler.. bu ister istemez insani daraltiyor.. sen cirpiniyorsun hep bir kosusturmadasin ama onlar degil beyin bunlari gordukce huy geregi kendini daraltiyor.. benim gibi isini hem seven hem de boyle seylerle yipranansin halbuki calismak seni o kadar yipratmiyor bu etkenler seni mahvediyor.. ben su noktada soyle birsy yapmaya basladim artik ''hayir'' diyemedigimden sik sik dusundugum yanlis gelen seyleri direk paylasiyrm ya toplanti ortaminda ya da o an hemen uzerimden atmak icin.. sende oyle yapabilirsin en azindan kafandan cikar.. ailene gelince is hayatin seni bunaltigindan ailendeki insanlarin oyle yapmasini kaldiramiyosun tahammul kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…