- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi greengirll
-
İşini merak ettim hangi meslek dalının alanı bu derece adaletsiz olabilir ?kimse mükemmel olamaz ama hani göz göre göre yapılan hatalar vardır. 3 yaşında çocuk yapmaz öyle diyeyim. sürekli aynı hatalar...ve ben iki günden beri mesela hiç hatam bile olmayan iki kat fazla mesai yaptığım bir olaydan bile eleştiri alıyorum müdürümden. ben bu kadar uğraşırken onlar hem umursamayıp hem de el üstündeler.
aynen dediğiniz gibi kendimi bazen robot gibi hissediyorum. hani herkes mükemmel olmamı, 7 24 süper neşeli güler yüzlü herkese ilgi alaka bol sevgi dağıtan hiç ağrısı sızısı olmayan yani insan olmayan biri gibi olmamı bekliyor. ama sistem çöktü sinirlerim inanılmaz bozuk. intihar etmek istiyorum daha ne olsun. doldum taştım. aralıksız nefes almadan çalışıyorum gün içinde ama kimseyi memnun edemiyorum. gene suçlu ben oluyorum. insanlar iki dk bekledi diye olmadık hakaretleri saymayı kendine hak görüyor, küsmeyi hak görüyor...Kesinlikle evet sen herkesin gözünde süper kadınsın şuan seni hiçbirşey yıldırmaz yüklenen yükler ne kadar ağır olursa olsun seni bozmaz kafalarda ki imaj bu bence güçlü kadın imajı güzel ama sen de insansın robot değilsin ki bi yerden sonra böyle boğar işte ciddiyim bak gerçekten yakın ayrıca konun da yazdığın kadar zor bir hayatın varsa zaten bu yakınmaları ciddiye alırlar
her şey üst üste geldi. ne aile ne iş hayatında olmuyor bir türlü. her gün kendime telkin veriyorum ama mutlaka hep bir olay.Oluyor bolye hepimizde donem donem.Cok yansitmamaya calisin.Bazen biraz sabir cok seyin ustesinden gelebiliyo
bankacıyımİşini merak ettim hangi meslek dalının alanı bu derece adaletsiz olabilir ?
İş hayatın da biraz gevşek alsan en azından nefes alacak kadar ya da şu müdüre onların taktiğiyle gitsen sonuçta hata onların sorumlulukta onların olmalı müşteri de işin ucu sendeymiş ama müdür kısmına biraz müdahale edemez misin o çalışanların hataları konusun da mesela?aynen dediğiniz gibi kendimi bazen robot gibi hissediyorum. hani herkes mükemmel olmamı, 7 24 süper neşeli güler yüzlü herkese ilgi alaka bol sevgi dağıtan hiç ağrısı sızısı olmayan yani insan olmayan biri gibi olmamı bekliyor. ama sistem çöktü sinirlerim inanılmaz bozuk. intihar etmek istiyorum daha ne olsun. doldum taştım. aralıksız nefes almadan çalışıyorum gün içinde ama kimseyi memnun edemiyorum. gene suçlu ben oluyorum. insanlar iki dk bekledi diye olmadık hakaretleri saymayı kendine hak görüyor, küsmeyi hak görüyor...
Hmm tevekkeli değil en son bankaya bir işim düşmüştü banka da işlemler için ilgilenen bankacı kız da yakınmıştı bana işinin yükündenbankacıyım
müdüre iş gidince olay şahsileşiyor sanki onların şahıslarını tenkit ediyormuşum gibi. ağlama sızlama acındırma ne varsa yapılıyor.bu sefer bana düşman kesiliyorlarİş hayatın da biraz gevşek alsan en azından nefes alacak kadar ya da şu müdüre onların taktiğiyle gitsen sonuçta hata onların sorumlulukta onların olmalı müşteri de işin ucu sendeymiş ama müdür kısmına biraz müdahale edemez misin o çalışanların hataları konusun da mesela?
aynen hiç dışardan göründüğü gibi değil. müşteri bekletmeden işimi yap diyor, telefonla arayan telefonuma bak diyor, cepten arayan tek çalışta aç sonuçta sanki bir tek o var benim müşterim gibi. başkası hata yapınca sen çöz, hedef satış baskısı ayrı. sattın hadi müşteri ödemedi sen ara sen yalvar ki yatırsın. müdürün nazını çek, personelin hatasını eksiğini kapat....Hmm tevekkeli değil en son bankaya bir işim düşmüştü banka da işlemler için ilgilenen bankacı kız da yakınmıştı bana işinin yükünden
Of of of okurken ben bunaldım yani bu düzen böyle gidecekse aklıma bir tek psikolog geliyor çare olarak çünkü zor bir hayatın var ve birinin destek olması gerekaynen hiç dışardan göründüğü gibi değil. müşteri bekletmeden işimi yap diyor, telefonla arayan telefonuma bak diyor, cepten arayan tek çalışta aç sonuçta sanki bir tek o var benim müşterim gibi. başkası hata yapınca sen çöz, hedef satış baskısı ayrı. sattın hadi müşteri ödemedi sen ara sen yalvar ki yatırsın. müdürün nazını çek, personelin hatasını eksiğini kapat....
işte bu iş kısmı bir de aile kısmı var o da berbat. bu kadar zor bir iş yaşamı üstüne aşırı ilgi bekleyen küsüp duran kv kp. eşim desen tamamen ayrı.doktora gitiim ilacı basıp yolluyor he gülüm he diyerek. ben kendim çözmek istiyorum bir şeyleri.Of of of okurken ben bunaldım yani bu düzen böyle gidecekse aklıma bir tek psikolog geliyor çare olarak çünkü zor bir hayatın var ve birinin destek olması gerek
İşte ama bak yine kendin çözmek istiyorsun yine sorumluluk alıyorsun Allah bilir içine de atıyorsun bence küçük bir isyanın vakti gelmiş en azından özel hayatta o değil de kv kp nin ilgi beklentisi de anlamadım eş olsa bi tık anlarım da onlar ne alaka ?işte bu iş kısmı bir de aile kısmı var o da berbat. bu kadar zor bir iş yaşamı üstüne aşırı ilgi bekleyen küsüp duran kv kp. eşim desen tamamen ayrı.doktora gitiim ilacı basıp yolluyor he gülüm he diyerek. ben kendim çözmek istiyorum bir şeyleri.
sürekli ilgi bekliyorlar her gün aranma sorma nazlama...ben zaten öğlen yemek zor yiyorum bir de tüm işi gücü bırakıp onları nazlayacağım... o kadar girdaptayım ki sonunda buraya açtım konu çünkü çözemiyorum artık patlama noktasındayım kime neye patlayacağımı da bilmiyorum. ...İşte ama bak yine kendin çözmek istiyorsun yine sorumluluk alıyorsun Allah bilir içine de atıyorsun bence küçük bir isyanın vakti gelmiş en azından özel hayatta o değil de kv kp nin ilgi beklentisi de anlamadım eş olsa bi tık anlarım da onlar ne alaka ?
Erken yaşta yükselmek suç sanki. İstiyorlar ki aman başımız ağrımasın ama her şey önümüze altın tepsiyle sunulsun..Bizim milletin huyudur. Kim kidem atlayacak olsa ayagini kaydirmaya calisirlar.
Turkiye calisma standarti bu galiba
Bak insanlar konuşur insanlar kıskanır insanlar iftira atar dalga geçer küçümser.kimse mükemmel olamaz ama hani göz göre göre yapılan hatalar vardır. 3 yaşında çocuk yapmaz öyle diyeyim. sürekli aynı hatalar...ve ben iki günden beri mesela hiç hatam bile olmayan iki kat fazla mesai yaptığım bir olaydan bile eleştiri alıyorum müdürümden. ben bu kadar uğraşırken onlar hem umursamayıp hem de el üstündeler.
sürekli ilgi bekliyorlar her gün aranma sorma nazlama...ben zaten öğlen yemek zor yiyorum bir de tüm işi gücü bırakıp onları nazlayacağım... o kadar girdaptayım ki sonunda buraya açtım konu çünkü çözemiyorum artık patlama noktasındayım kime neye patlayacağımı da bilmiyorum. ...
Sen isini hakkinla yap ALLAHA sigin.Erken yaşta yükselmek suç sanki. İstiyorlar ki aman başımız ağrımasın ama her şey önümüze altın tepsiyle sunulsun..
Onlar kolay ya takma canın darlandı mı işten güçten onlara yakınıp sızlansürekli ilgi bekliyorlar her gün aranma sorma nazlama...ben zaten öğlen yemek zor yiyorum bir de tüm işi gücü bırakıp onları nazlayacağım... o kadar girdaptayım ki sonunda buraya açtım konu çünkü çözemiyorum artık patlama noktasındayım kime neye patlayacağımı da bilmiyorum. ...
Kızlar merhaba,28 yaşında evli ve çalışan bir bayanım. Hayatım boyunca hep açık sözlü,içi dışı bir,iyi niyetli biri oldum. İnsanlara kızsam da kin güdemem bir gülümsemeye bir söze affederim. İçim neyse dışım da odur duygularımı gizleyemem. Eli çabuk, çözüm odaklı bazen de hafiften telaşlı bir insanım. Biraz da mükemmeliyetçiyim yani kendi kendimi bunaltırım. Gelelim esas derdime...Son zamanlarda gerek iş gerek özel hayatta sorun yaşıyorum insanlarla ve o kadar bunaldım ki artık intihar etsem de dünya benden kurtulsa diyorum. Stresli çok yoğun işim var, iş arkadaşlarım gayet relaks sürekli onları hatalarını düzeltmeye aman müşteri şikayeti olmasın şu bu diye uğraştım. Benim konumum şef gibi denebilir seneye müdür yardımcısı olacağım inşallah. Ben onların hatasını düzeltip bunaldıkça meğerse onlar arkamdan beni müdüre kötüleyip dururlarmış. O kadar üzüldüm ki anlatamam.Müdür derseniz zaten çok güvenilir,destekçi biri değil, destek yerine köstek oluyor denebilir. İşten anlamadığı gibi anlamadığı için sürekli hata yaptığımızı, bir şeyi beceremediğimizi vs söyler durur. Diğer müdür yardımcıları zaten bana dokunmaya yılan bin yaşasın modunda. Malesef herkesin işi birbirini etkiliyor muhatap olmak zorunda kalıyoruz iş gereği. Ama herkes işle ilgili hatasını şahsi alıyor, kimseye tek laf edilmiyor. Ağlamalar sızlamalar duygu sömürüleri ile kendilerini kurtarıyorlar. İş hayatı böyle. Evliyim ve sürekli eşimin ailesi ile sıkıntı yaşıyoruz aşırı ilgi bekliyorlar ve her seferinde ilgi göstermeyen ben suçlu oluyorum, bana küsülüyor,herkes bana tavır alıyor. Kendimi artık girdapta gibi hissediyorum inanılmaz bunaldım. Ben mi suçluyum ben mi kimseyle geçinemiyorum anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?