Öyle yapıyorum ama eşim çok tertpli düzenli titiz bir insandır işe erken gider geç gelir hiç laf söz etmiyor şu sıra ama dert yanması yakındır yani rahatsız oluyor cidden bebekten dolayı bir şey demiyorBi kere başlayınca kendini durduramıyorsun,en iyisi hiç bulaşma.
Salla gitsin.
Bebeğiniz küçükse hiç dert etmeyin yani sonuçta zor olur her dakika ağlar yapamazsın.Öyle yapıyorum ama eşim çok tertpli düzenli titiz bir insandır işe erken gider geç gelir hiç laf söz etmiyor şu sıra ama dert yanması yakındır yani rahatsız oluyor cidden bebekten dolayı bir şey demiyor
aman olduğu kadar, ben de 1 hafta sonra toplarım camasiri, kim uğraşacak modundayim... kimsenin evi her daim toplu olamaz, ha olur ama kisi kendini bolca yıpratır, aman ne gerek var. enerjiyi yavrunuza verin...İyi geceler kızlar
Benim derdim evdeki işlere yetişememek. Ev hanımıyım ama ben de tertip düzen haftlık temizlik kuralı gibi şeyler yok açıkçası nasıl bu düzeni sağlayacağım hiç bilmiyorum yataktan kalkıyorum yatak gece yatana kadar öyle kalıyor kahvaltı bulaşıkları akşam yemeğine kadar orda kalıyor evi ne zaman canım isterse o zaman temizliyorum haliyle her daim temiz olmuyor bebeğim var her yer oyuncağıyla dolu ütü çamaşır desen çamaşır yıkanıyor asamıyorum assam topluyorum 1 hafta sonra katlıyorum o kadar mutsuzumki bu durumdan bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?