• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim ismim

Konu sahibi isminden kötü bir isim diye bahsetmiş kezban kötü bir isim değil ki benim aklıma yosma falan geldi direkt.

Benim annemin adıda dürdane çok koyulan bi isim de değil annemin babası koymuş iyiki annem torunuma adımı vermediniz diye küsmedi :KK28:

Yeni bi arkadaşla tanıştım ismi fadıla bu isimde çok değişik

İsminize yakın bir isim alırsanız çok yadirganmaz bence belki daha kolay alışılir. Rahatsızsaniz degisin tabiki önemli olan sizin iyi hissetmeniz

Ya ne bil

Ya bnm cevrem o kimlikte ismimi degistrmeden baska isimle seslenmezdi birde babannenin ismi olunca kutsal sayma olayi varya ama artik umrumda degil isteyen bnmle ilgisini kesebilir konusmayabilr kusebilir onceden tedirginlik yasiyordum bu konuda artik yasamiyorum
Amaaan çek ipini rahvan gitsin,babanne adı ne ya,kimi yerde kanun gibi.Benim babanneciğim kıymetlimdi ama ne annem ne babaannem ne de kv adı aklımdan bile geçmedi.Adını koysam kv kasım kasım kasılırdı ama eminim:)
Yeni hayat yeni can,kendine özel düşünülmüş ismi fazlasıyla hakeder.

Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum

Adınız "yosma" gibi birsey mi bende ilk duydugumda cok garipsemistim bu ismi

Back
X