Derdim İstenmeyen Tüyler..

esmeraysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
865
42
73
Merhaba kızlar hepimizin istenmeyen tüylerle morali bozuluyodur kimi zaman bu yüzden rahat rahat giyinemeyebiliyoruz bile bu tüylerin azalmasına yardımcı olucak iki etkili şeyden hangisi daha kuvvetlidir sizce Ağdamı yoksa Epılator mu
Ben epılator kullanıyorum ablamda epılator kullanıyo ama çoğu kişi ağdanın daha iyi olduğunu söylüyo ama ağda kan oturtuyo ve morartıyo ben ve ablam epilatorden memnunuz ama şimdi kafam karıştı ağdayamı dönsem diye siz hangisini kullanıyosunuz ve hangisinin daha iyi olduğunu düşünüyosunuz acaba
Paylaşırsanız sevinirim :)

Valla benim epilator aletim cook iyi oldugu halde agdadaki gibi elimi attigimda pamuk gelmiyor.Yok yani o puruzsuzluk.Simdiye kadar bacagima jilet surmemistim batiklar gitsin diye aldim,almaz olaydim igrencmis cidden.Ustunden epilatorle gectim ama hemen ciksinlarda agdaya gideyim diye bekliyorum.Ama kan oturtuyorsa cildinize epilator uygulayin

Ağda ölü derileride aldığı için pürüssüzlüğü daha iyi yapıyo evet ama ben aktardan aldığım ölü deri giderici Ponza taşıyla pürüssüzleştiriyorum yani ikiside kökten aldığı için içim genede rahat ama ağda daha iyi diyenleride görünce kafam karıştı biraz bu arada epılatorunuzun markası nedir :)

Braun benim.Annem kullaniyor zaten epilator nedir bilmezdim kullanayim dedim hem canimi cok yakti hemde dedigim gibi puruzsuzluk sorunum var.Agda her zaman benim icin daha iyi zaten cok cikmaz bide acik oldugu icin kirk yilin basinda bi

Braun benim.Annem kullaniyor zaten epilator nedir bilmezdim kullanayim dedim hem canimi cok yakti hemde dedigim gibi puruzsuzluk sorunum var.Agda her zaman benim icin daha iyi zaten cok cikmaz bide acik oldugu icin kirk yilin basinda bi

Benimde Braun canım başlarda bende çok zorlanmıştım çok kötü acıtıyodu ama şimdi alıştım yani insan zamanla alışıyo kuru deriye yapılınca daha çok acıtıyo bide yapmadan önce ıslak mendille bacaklarımı siliyorum ondan sonra epılatore başlıyorum dediğim gibi bendede ölü deri giderici taş kullanıyorum o şekilde pürüssüzleşiyo Sir ağdamı yapıyosun

yıllardır epilatorle alirim. bir kere agdaya gittim lanet olsun gittigim gune. her yerim batik icinde. puruzsuzlukten eser yok. bir hafta icinde bas gosterdi tuyler. elimde makinayla geziyorum cikani aliyorum artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım epilator çoğaltıyor ağdayı güzel yaparsan morarma olmaz. hele sir agda kullanırsanız daha iyi

canım epilator çoğaltıyor ağdayı güzel yaparsan morarma olmaz. hele sir agda kullanırsanız daha iyi

Canım sağ ol ama kökten alan bişey nasıl çoğaltabilirki zaten kökten almasa canımız yanmazdı anlamadım orasını sen nerden duydun çoğalttığını ben şahit olmadımda hiç

Canım sağ ol ama kökten alan bişey nasıl çoğaltabilirki zaten kökten almasa canımız yanmazdı anlamadım orasını sen nerden duydun çoğalttığını ben şahit olmadımda hiç
duymadım yaşadım. .hep ağda kullanirdim makine pratik diye ona donmustum cok gecmediki tuylerin sıklaştığını farketmistim

duymadım yaşadım. .hep ağda kullanirdim makine pratik diye ona donmustum cok gecmediki tuylerin sıklaştığını farketmistim

Çok şaşırdım gerçekten bu duruma benim ablamda kaç yıldır epılator kullanıyo bacakları tüysüz ağda yaptığından sonra tüylerin çıktığı süreyle aynı çıkıyo benim sadece kafam karıştı fikir almak istedim. Bu arada markası neydi öğenebiliriyim onuda oda benim için önemlide

belki bende yaramamıştır oda var tabiii. Braun marka

Öylemi üzüldüm gerçekten bide ağda yumuşak etleri zamanla sarkıtıyomuş bunu öğrendikten sonra yapmaya daha korkar oldum can acısı olmadan güzellikte olmuyo malesef epılatoru kullanmasını bilmek gerekir öyle daha iyi alırsın tüyleri bu arada size bir öneri vereyim batıklar için Kabak Lifi alın aktarlarda falanda satılıyo onla bacaklarınıza düzenli masaj yapın Peeling etkisi yaratıyo hem ölü derilerden arındırıyo birde Ponza Taşı alın onuda bacaklarınıza kullanın masaj yaparak bu şekilde ölü derilerden kurtulursunuz hem bacaklarınıza Peeling yapmış olursunuz o şekilde ölü deriyi attığı için batıklar daha gün yüzüne çıkıyo daha rahat görülüyo o şekilde daha rahat kurtulursunuz batıklardan

3 yıl ağda yaptırmıştım miss ..
sonra 2 yıl epilatör,bekArken ..
evlenirken aldığım aynı marka ama mahvetti bacaklarımı ..
batıklarla basım dertte ..

en güzeli ağda ..

agda annem gencliginden beri yapmis simdi kadin 49 yasinda 5 6 senedir bacaginda tuy bile cikmiyo hicte sarkmis degil bacagi

3 yıl ağda yaptırmıştım miss ..
sonra 2 yıl epilatör,bekArken ..
evlenirken aldığım aynı marka ama mahvetti bacaklarımı ..
batıklarla basım dertte ..

en güzeli ağda ..

Anladım geçmiş olsun :) ağdada benim bacaklarımı çok acıtıyo ya geçen yaptım geceleyin sızladı valla bacağım üst bacak bölgeme yaptım yumuşak etlerime bide ağda sarkıtıyomuş zamanla yumuşak etleri ondan korkumada yapmıyorum zaman çok istiyo hele evlilikte anca kuaföre yaptırcaksın yada uzun bi süreni kendine ayırcaksın sağ ol düşünceni paylaştığın için canım bu arada sanada önereyim Ponza Taşı ve Kabak lifi kullan batıkların gün yüzüne çıkmasına yardımcı olup bacaklara Peeling etkisi yapıyomuş batıkların için :))

Ağda zamanla azaltıyor, yani benim azalttı

Ağda derim

Sevindim canım azalttığına ama duyduğuma göre epılatorde zamanla düzenli kullanınca azaltıyomuş :)) bu arada bir sorum olucak bacaklarındaki yumuşak etlerde hiç sarkma oldumu yada daha fazla yumuşama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…