Derdim İstenmeyen Tüyler..

Ben yıllardır kartuslu sir agda kullanırım bacak ve kol için. Kesinlikle inanılmaz kullanışlı. Hem sürdüğün yere ince bir tabaka halinde sürüyor hem de ısıtıcısı sayesinde hiç soğumuyor. Her kadının ağda makinasi olmali büyük rahatlık.

yanitiniz icin cok tesekkur ederim :) boyle seyler okudukca daha bir gaza geliyorum... :))
Konuyu isgal etmek istemem fakat bir sorum olacak,
Isitici tek kartus yetiyor mu ev tipi kullanimda? O kartuslarin kac kullanimlik oldugunu dahi bilmiyorum cunku.
Bir de hem cezveli hem de kartuslu olan kapsamli bir isitici almak mi daha kullanisli oluyor kararsiz kaldim...

Hayır hayır benim kullandıgım ısıtıcı basit, icine sadece kartuşu koyuyorsun, fişini takıyorsun, ağda eriyince koyuluveriyorsun işe :) gratislerde filan satılıyor bunlar. Ağda kartuşun bittikçe bütün kozmetikçilerden temin edebilirsin. Tüy yoğunluğuna bağlı. Bir kartuşla bacaklarını komple artı kollarını rahat alırsın.

Ek olarak, bütün yorumları okudum ağdanın da epilatörün de azaltıcı veya çoğaltıcı bi etkisi olduğunu düşünmüyorum. Sadece çam sakızı ağda sir ağdaya oranla şekerli olduğundan tüyleri besliyormuş bunu duymuştum. Jilet ve tüy dökücü krem haricinde hepsi iyidir bence. Tüylerim çok uzadıysa ağda kullanırım tek tük ve kısaysa epilatör.

Harikasiniz!
Bu yorumla tum sorularimi tek hamlede yanitlamis oldunuz

Biraz aratirinca kuafor malzemeleri satan bir int. sitesinde cesitlerini gormustum ordan siparis verecektim. Hic kendim yapmadigim icin oyle aval aval bakiyordum ne alsam nasil alsam diye...
Bugun bi carsiya ciksam iyi olacak, nerde bulacagima kadar yazdiniz, şevke geldim :)
Tekrardan tesekkurler...

denedim onu ama benim kıllar sert

bizi bu hayatta terk etmeyecek gercek sevenımız ıstenmeyen tuylerımız..ıstenmesede senle kıymetını bılmıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…