- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 34
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Allah kahretmesin seni yahu cok guldurdun beni::))))))))Türkçenin nasil katledildigini buyrun burdan izleyin.
http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/184265/tiki-kiz-nasil-olunur
Bi de felan varKadınlar Kulübü'nde en çok dikkatimi çeken yazım hatalarından birisi de "moral" kelimesinin "morel" olarak yazılması
Aynen ben de Öyleyim , demek ki üyelerin kafasında kültürsüz, yazık , ezik olarak kaldıkKarışık yazanlardan biride benim,
ama sanıldığı gibi kör cahil değilim.
noktalama işaretlerine dikkat edemiyorum bütün hayatım boyunca böyle oldu.
sesli sessiz karıştırıyorum işyerinde yazdıklarım buraya burada yazdıklarım işyerindekine uymuyor.
ayretten türkçem bozuk , buralı değilim.
sonracıma filan falan kısmını bilinçli yazıyorum , hızlı yazarken harflerin yerini karıştırıyorum.
Evet hepsi bu
Şimdi arkadaş'ların çoğunluğu imla , noktalama ders'leri veriyor ama , geçmiş'lerindeki yazıları inceledikce sadece onlar'ında "ayıpladıkları" gibi aynı hataya düştüklerini gördüm.
İroni mi yapmış ciddi mi yazmış anlamadım valla.O kesme işaretleri de ne öyle?
Geçmişteki hatalardan ders çıkarıldıysa problem yok.Şimdi arkadaş'ların çoğunluğu imla , noktalama ders'leri veriyor ama , geçmiş'lerindeki yazıları inceledikce sadece onlar'ında "ayıpladıkları" gibi aynı hataya düştüklerini gördüm.
İroni mi yapmış ciddi mi yazmış anlamadım valla.
Bir arkadaş paylaşmış, sanırım forum manifestosundan bir madde. Yani üye olurken okumanız gereken kısım. Kopyalıyorum:Daha yeni üye oldum. Biraz sizleri tanıtım konuları gözden geciriyim dedim ama bu konuya yazmadan geçemedim. Burda insanlar dertlerini sıkıntılarını paylaşıyor. Sizlere güvenip cevap bekliyorlar. Herkesin sizin gibi yazım kurallarını bilip ona göre yazma lüksü yok. Burda ilkokul mezunu bi ev hanimida olabilir üniversite mezunu genç bi kizda.ne yani yazma kurallarını bilmeyenlerin içini dokmeye hakkı yokmu önlisans taym ve bende şahane kullanmıyorum Türkçeyi buraya üye olurkende bu şart koşulmuo ki bikaç konudada rastladım kadın derdini anlatmış çaresiz bi başkası yazısını eleştiriyor. Üzgünüm çok gereksiz bi konu.
Ay bide "tüğ" mevzusu var dimi... Şu "y" ile "ğ" ayrımını yapamıyoruz nedense.İroni değil canım benim. Dün, bu arkadaşımızı Philips Lumea konusunda düzelttim zira "TÜĞ" yazmıştı.Haliyle içinde kalmış olsa gerek, üşenmemiş bütün mesajlarımı araştırıp "hata aramış" lakin gördüğünüz gibi "tüğ" devede kulak kalmış.
İroni mi yapmış ciddi mi yazmış anlamadım valla.
Kesme işaretlerini bazen abartılı kullanıyorum doğru hem de kullanılması gerekmeyen yerlere sıkıştırıyorum ..O kesme işaretleri de ne öyle?
Diğer mesajlarıma bakarsanınız tüğ olarak değil , tüy olarak yazdığımı görürsünüz , hatta tüğ yazmadan önceki yazılarıma :)Ay bide "tüğ" mevzusu var dimi... Şu "y" ile "ğ" ayrımını yapamıyoruz nedense.
Ben seni neden araştırıyım ki , kendini bu kadar önemseme bence .. Sadece kırıldığımı belli etmek istemiştim .zira buradaki yazıyı sana istinaden yazmadım.İroni değil canım benim. Dün, bu arkadaşımızı Philips Lumea konusunda düzelttim zira "TÜĞ" yazmıştı.Haliyle içinde kalmış olsa gerek, üşenmemiş bütün mesajlarımı araştırıp "hata aramış" lakin gördüğünüz gibi "tüğ" devede kulak kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?