- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.812
- 733
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Hep yanlış yerden giriyoruz zaten olaylarabüyüyü tutturan doğru düzgün yazılması ve mesajın tam yerine gitmesidir diye gireydik konuya böyle olmazdı. Bir bana "kaynvaldm ölsn isTiyrm :S" yazsa, kardeş ne diyorsun sen? derim içimden, mesafe koy kardeş yazarak da olayı kısaca çözmekle yetinirim. Katil mi yapayım dert sahibini durduk yere? Herkes derdini yazacak tabi ama en fazla anlaşılan en çok işe yarayabilecek cevabı kapar insanlardan. Konuyu, insanlar dertlerini de yazamayacaklar mı? Bunlara takılmayın seviyesine çekmeye gerek yok. Konuyu iyi anladığım zaman, daha iyi cevap verebiliyorum, bulmaca çözer gibi konu okumak her zaman iyi olmuyor. Şu an sinirliyim, çok üzüldüm, kahroldum vs. cümlelerini okuduğum zaman zaten hiç bir hatayı görmüyorum insanım ama "hoşgörü gösterin! onları tanımıyorsunuz!" diyene de yetecek kadar yok bende.
Hatta özneleri karıştırıp olayları yanlış yorumluyoruzAl benden de o kadar. Yazmış destan gibi, nasıl hırsla yazıyorsa allaaaaah....özne yüklem tümleç hak getire. Nokta ve virgül desen onu da parayla verdikleri için kullanmamış eh ben de haliyle yorum yapmıyorum çünkü okuma zahmetine bile girmiyorum devrelerim yanacak yoksa konuyu çözerken.
Hatta özneleri karıştırıp olayları yanlış yorumluyoruzTam kendimi müge anlı gibi hissederken konu sahibi cemkirmeye baslıyor : ) "Ben zaten icimi rahatlatmak icin yazdım, basınıza gelsin de görün" diye : )
O yanlış yazmamıştır sen yanlış okumuşsundur ondan yemişsindir azarı :)Hatta özneleri karıştırıp olayları yanlış yorumluyoruzTam kendimi müge anlı gibi hissederken konu sahibi cemkirmeye baslıyor : ) "Ben zaten icimi rahatlatmak icin yazdım, basınıza gelsin de görün" diye : )
dedi de dediMüge Anlı demişken, ben öyle okumaya başlayınca "al dedi git dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi
git dedi nerde kalırsan kal dedi dedi bana" diyen ablayı izlemiş kadar oluyorum
Müge Anlı demişken, ben öyle karışık yazan üyeleri okumaya başlayınca "al dedi git dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi dedi bana" diyen ablayı izlemiş kadar oluyorum
O yanlış yazmamıştır sen yanlış okumuşsundur ondan yemişsindir azarı :)
Şunu yazmaya üşnmedin mi Allah aşkına?Müge Anlı demişken, ben öyle karışık yazan üyeleri okumaya başlayınca "al dedi git dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi dedi bana" diyen ablayı izlemiş kadar oluyorum
Şunu yazmaya üşnmedin mi Allah aşkına?
Bende diyorum nasıl eksiksiz yazdı bunu böyle. Uyanık seni.alın teri değil copy paste Sephoracım
düzeltme: copy paste mi dedim ben! Taşlayın kızlar, "kopyala yapıştır" :)
hatanı kendin fark etmişsin zaten bir de biz vurmayalım :)alın teri değil copy paste Sephoracım
düzeltme: copy paste mi dedim ben! Taşlayın kızlar, "kopyala yapıştır" :)
Bundan bir kaç yıl önce "lohusa" kelimesinin h ile yazıldığını söylediğimde ortamdaki herkes tarafından resmen cahillikle suçlanmıştım. "Loğusa yumuşak g ile yazılır sen yanlış biliyorsun" dediler tabii işin içine "sen bekarsın ne bilirsin loğusalığı" gibi saçmalıklar da eklenince asaletimden susmayı yeğlemiştimBeni de sesli harflerin kullanılmaması rahatsız ediyor . Çoğunlukla okumadan geçiyorum aksi halde okurken elimde olmadan sinirleniyorum , yorum yazmak içimden gelmiyor .
Bir de 'lohusa' yerine 'loğusa' yazan çok üye görüyorum .
Bundan bir kaç yıl önce "lohusa" kelimesinin h ile yazıldığını söylediğimde ortamdaki herkes tarafından resmen cahillikle suçlanmıştım. "Loğusa yumuşak g ile yazılır sen yanlış biliyorsun" dediler tabii işin içine "sen bekarsın ne bilirsin loğusalığı" gibi saçmalıklar da eklenince asaletimden susmayı yeğlemiştim
Tabii biz nereden bilebiliriz ki, yaşadık mı?Bu cümle de ayrı bir mevzu, evli kadınlar her şeye vakıf. Biz bilmeyiz ne lohusalık , ne cinsellik, ne başka bir şey.
allhm yrbbm yaDkdr (decoder) mi gtrym arkdşm, işm vrdı hzlı yzmm lzmdı o yzdn öyl oldahahahah cok yoruldum gece gece
Bu cümle de ayrı bir mevzu, evli kadınlar her şeye vakıf. Biz bilmeyiz ne lohusalık , ne cinsellik, ne başka bir şey.
Pardon o zaman, yanlış anlamışım:)
sutlu kahve turkce ye yakin deyil mi ? w disinda ?
ben gayet ciddiydim aslinda.
Kavram kargasi nasil yasadim onu anlamadim cidden ?
Saka yapmaya calismadim, niyetim dalga gecmek te deyil.
Dun bir konuda da vardı. Diktatör devletlerin halklarina uyguladığı zulmün aynini adam karısına yapıyormuş.Bir de evlilikte ki sorunlarla ilgili konulara bekarlar yazamaz .
Adam karısını döver , hakaret eder , aşağılar ...
Niye çekiyorsun , sen de anne-baba evladı değil misin yazık sana da yazarsın .
Hemen sen nerden bileceksin , aslında çok seviyor , beni hiç kırmaz ama sinirli biri asıl hata benim diye yazar ve evli değilsin galiba , tabii evli olsan böyle yazmazdın yorumları gelir .
Hep sevgiden , hep sevgiden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?