Derdim kadınlar kulübü'ndeki Türkçe noksanlığı!

Al benden de o kadar. Yazmış destan gibi, nasıl hırsla yazıyorsa allaaaaah....özne yüklem tümleç hak getire. Nokta ve virgül desen onu da parayla verdikleri için kullanmamış eh ben de haliyle yorum yapmıyorum çünkü okuma zahmetine bile girmiyorum devrelerim yanacak yoksa konuyu çözerken.

Hatta özneleri karıştırıp olayları yanlış yorumluyoruz Tam kendimi müge anlı gibi hissederken konu sahibi cemkirmeye baslıyor : ) "Ben zaten icimi rahatlatmak icin yazdım, basınıza gelsin de görün" diye : )

Müge Anlı demişken, ben öyle karışık yazan üyeleri okumaya başlayınca "al dedi git dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi dedi bana" diyen ablayı izlemiş kadar oluyorum

O yanlış yazmamıştır sen yanlış okumuşsundur ondan yemişsindir azarı :)

ahahahahahahha koptum gece gece scarlet ahahahhahahaha

ama var öyleleri cidden dedim dedi dedindi dedi dedim :)

O yanlış yazmamıştır sen yanlış okumuşsundur ondan yemişsindir azarı :)

Tabi ki o doğru yazdı :)

Şunu yazmaya üşnmedin mi Allah aşkına?

Beni de sesli harflerin kullanılmaması rahatsız ediyor . Çoğunlukla okumadan geçiyorum aksi halde okurken elimde olmadan sinirleniyorum , yorum yazmak içimden gelmiyor .

Bir de 'lohusa' yerine 'loğusa' yazan çok üye görüyorum .

Bana çok oluyor bu. Telefonun azizliği tamamen. Bazen yanlış yada eksik kelime veya devrik cümle farkedip değiştiriyorum ama zaman aşımı olduysa eyvahlar olsun.

Ama tabi bazı arkadaşlar var ki . Bir es vermezmi insan. Her olayı aynı paragrafta niye anlatırsın. Öyle büyük küçük harf Birleşik yazması sorun değil. Anlaşılıyor bir şekilde ama koca 10 yıllık evliliğini tek paragrafta nokta,virgül koymadan anlatanlar var.
Ama yine de okuyorum ben. Çünkü bazen öyle konular oluyor ki insanın burayı açıp o harfleri bulması yazması bile zordur.

Bundan bir kaç yıl önce "lohusa" kelimesinin h ile yazıldığını söylediğimde ortamdaki herkes tarafından resmen cahillikle suçlanmıştım. "Loğusa yumuşak g ile yazılır sen yanlış biliyorsun" dediler tabii işin içine "sen bekarsın ne bilirsin loğusalığı" gibi saçmalıklar da eklenince asaletimden susmayı yeğlemiştim

Bu cümle de ayrı bir mevzu, evli kadınlar her şeye vakıf. Biz bilmeyiz ne lohusalık , ne cinsellik, ne başka bir şey.

Bu cümle de ayrı bir mevzu, evli kadınlar her şeye vakıf. Biz bilmeyiz ne lohusalık , ne cinsellik, ne başka bir şey.

Bir de evlilikte ki sorunlarla ilgili konulara bekarlar yazamaz .
Adam karısını döver , hakaret eder , aşağılar ...
Niye çekiyorsun , sen de anne-baba evladı değil misin yazık sana da yazarsın .
Hemen sen nerden bileceksin , aslında çok seviyor , beni hiç kırmaz ama sinirli biri asıl hata benim diye yazar ve evli değilsin galiba , tabii evli olsan böyle yazmazdın yorumları gelir .
Hep sevgiden , hep sevgiden .

Dun bir konuda da vardı. Diktatör devletlerin halklarina uyguladığı zulmün aynini adam karısına yapıyormuş.
Kendisine boşan diyen yorumcuya "Sen cok koca bosarsin" dedi. Kalbim sıkıştı yemin ederim. Kulunclarim ağrıdı. Damarlarim üstüste bindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…