- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Bunun konuyla bir ilgisi yok isteyen istediği dilde isim kullanır o dilde yazar, burada mesele kullandığın dile saygıdır. Bir dili yazıyorsan hakkını vererek doğru şekilde yazmalısın. Kurallar neden var?
Ha madem sordunuz cevap da vereyim, kullanıcı adım benim için anlamı olan bir kelime orijinali bu, rütbem de şarkı sözü zaten.
Hakkaten tgk ne? Konu sahibine de soramadım
hayır aslında söylenen o değil Parkbyullcığım, ben de cümlelere büyük harf ile başlamıyorumsöylenen şu : "Neyse anlayan anlamayan herkeze Tesekkurler síz tgk misnz dycmd e onuda anlamzsnz"
ben hala oradaki TGK'nin açılımını merak ediyorum
Hakkaten tgk ne? Konu sahibine de soramadım
kimkine o
hamişi kocişi yolla gitsinde göbişime dokunma beçok haklısın gerçekten en sevmediğim kelimeler bunlar irite edici özellikle de hamiş
Tdk demek istemiş de tgk yazmış olabilir mi? Ben hiç bişey anlamadım zaten o konudan.bir espri yaptım dövecekti ben de soramadan kaçtım
kimkine o
heeeeeeeeeSanırım aklı sıra Türk Dil Kurumu demek istemiş.
du bakem hele görmedim ben o konuyuTepedeki görümce konusu, zaten Sephora da o konuya tepki olsun diye açtı büyük ihtimalle..
Tam da bu konuyla ilgili bir başka konu var bdv de ...gorumcelerinden nefret edenler vb...
Tam kelime anlatım cümle ve türkçe katliamı...
türkçemin güzel kurumu.hayır aslında söylenen o değil Parkbyullcığım, ben de cümlelere büyük harf ile başlamıyorumsöylenen şu : "Neyse anlayan anlamayan herkeze Tesekkurler síz tgk misnz dycmd e onuda anlamzsnz"
ben hala oradaki TGK'nin açılımını merak ediyorum
hangisi yahuu etik mi diye soran mı ondan anormallik göremedim ben dur bakayım belki başkasıdır..du bakem hele görmedim ben o konuyu
çok haklısın gerçekten en sevmediğim kelimeler bunlar irite edici özellikle de hamiş
Ben de bu kelimelere takik durumdayim.. Resmen yazan kişiden soguyorum ya
O konuya daha fazla bakıp da sinirlerimi bozamicamam yazmış bu ne demek deyince de kızıyor
beni anlayan anlıyor diyor
hakkaten biri bana açıklasın ne demek bu
hangisi yahuu etik mi diye soran mı ondan anormallik göremedim ben dur bakayım belki başkasıdır..
hamişi kocişi yolla gitsinde göbişime dokunma be
Offf themis ahahahaaham yazmış bu ne demek deyince de kızıyor
beni anlayan anlıyor diyor
hakkaten biri bana açıklasın ne demek bu
Görmclrmden nfrt edyrm gibi bişeydi başlık galiba.hangisi yahuu etik mi diye soran mı ondan anormallik göremedim ben dur bakayım belki başkasıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?