- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Bu kadarına hiç rastlamadım kk da.yok kız anlamayanları boşver dedi
bu kelimenin anlamı hala benim için sırlarla dolu
bilmiyorum ki inan ne demek anlamadım açıklamadı
birşeyi kısaltmış anlamayan yorum yapmasın mı demek acaba
Ben de çok merak ettim şimdi.
Themis geyikten gidersek seni mahvederim.
Merakla baktım hemen,ofise vermiş cevabı
Bazen ben de ama yazarken bir bakmışım benim bağımsız klavye diğer a.yı yazmamış.kız benim suçum ne şimdi inan amacım geyik değildi
Bu kadarına hiç rastlamadım kk da.
gerçekten bu "am" olayından sonra "anlayan anladı" mı dedi yazan kişi
Evt ama anlmyrlr. Nyse anlyn anldı ztn.Sephora gzl br konya deyinişisn arkdşım..
Bu imkanla ne kadar alakalı bir şey bu da tartışmaya değer bir konu bence..
Çocuklar dili nasıl öğreniyor duya duya.. Sonra konuşa konuşa..
Bir yemek yaparken bile yapa yapa öğrenirsin, bu insanlar konuşuyor , yazıyor, tüm hayatlarını dille idare ediyorlar. Bakmakla alışkanlık olur. Yine kavrar insan.
Yazı dilinden bir gaflet örneği:
-Sen seyahatten dönünce karımı paylaşırız. (yazıma göre anlam çıkar artık)
Geçen bir konu açmıştın da orada ilk olarak dikkatimi çektin.Siz gerçekten anlayamamışsınız. Ben bu konuda hatta hemen hemen her konuda "herkes bilmek zorunda değil" kalıbı kullanılarak sosyal duyarlılık dersi vermeyi eleştirdim.
Hakikaten imla kurallarına dikkat etmiyormuş gibi mi duruyorum sizce?
evet ofise yazmış sonra başka bir kaç yere daha yazmış anlamadım suç mu
çok cahilim keşke ölsem
Hanım abla üye ısrarla her mesajına o kelimeyi ekliyor, neden bilemiyoruz. Ben de gördüm 1-2 yerde var, ama baktım kelime bölünmesi yok, alıntı yaptığı üye isimleri de bu kelimeyi içermiyor. Bilerek yapıyor zannımca.Ne bu böyleeee
Kullanıcı ismi ve rütbe için söylüyorum yahu benim kullanıcı ismim kimi ilgilendirir? Yaptığım yoruma açtığım konuya ne gibi bir anlam katıyor? Evet isteyen Arapça kullanıcı adı da kullanabilir ki ülkenin büyük oranı çocuklarına Arapça isim koyuyor zaten.Nasıl yani isteyen istediği dilde mi yazar? Gerçekten mi?
Yani kadın düyün yazarken bunu anlamadığımızı söylüyoruz da bunu Arapça’da yazabilme hakkı doğuruyor mu ona?
Anlaşılabilir olduktan sonra düyün de yazsın o zaman. Sonuç olarak kullandığı yere göre ne demek istediğini anlıyoruz.
Çözümü bulmuşsun..Evt ama anlmyrlr. Nyse anlyn anldı ztn.
Bu arada harf eksik olunca ben araya hep "ı" harfi koyarak okuyorum nedense.
Bazen ben de ama yazarken bir bakmışım benim bağımsız klavye diğer a.yı yazmamış
Görür görmez hızlıca düzelteyim diye elim ayağım dolanıyor.
Hep klavyeden hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?