Derdim kadınlar kulübü'ndeki Türkçe noksanlığı!

Neden üstüne çektiğini anlamadım ben de..
Ben sana hitaben mi yazdım.Kullanıcı adının yabacı olduğunu söylediğin zaman dikkat ettim.
Kaldı ki diğer yazdıklarımda da "sen" le başlayan bir şey var mı? Genel olarak ele aldım ben?
yoksa "wash me " yazan sendin falan mı dedim

Avatarın kadar kalbin de karaymış sephoram
Derdinin hastasıyım, kişiselleştirmenin ustasıyım

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. Yazısına alıştığımdan belki de "morelim" bozulmuyor benim, he deyip geçmiyorum ama bazı üyelerin bu ne biçim kendini ifade etme tarzı dedirttikleri için ayrıca dikkat çektiklerini bilmelerini isterdim. İnsanların çoğu şeyi kıskanılabilir fakat "Ne güzel, kendini bile ifade edemiyor, ben neden böyle değilim? " diye düşünüp hırslanmak hiç bir koşulda mümkün değil, kimse kusura bakmasın.

Çok haklısın kardeşim. İnsanlar neden hataları düzeltildiğinde gocunurlar ki? Hataları düzeltmek çok daha kolay oysa ki.
Lafa gelince herkes milliyeçi ama. Bir milletin kalbi dilidir. Türk milletinin en büyük ulusal varlığı, hazinesi Türkçe'dir. Bir millet yozlaşmaya, kültürünü kaybetmeye dilini kaybetmekle başlar. Milliyetçilik öyle Facebook'ta İstiklal Marşı okurken ağlayan çocuk videoları paylaşmayla olmuyor.

Buradaki herkes mikemmeeel yazıyor? Kendimiz pişirip, kendimiz yiyoruz.

Hata yapanlar nerede ki?

Bu topik dışında olanlar sanırım Türkçeyi katletmekle meşguller.

Ben de bunu anlatmaya calismistim, agziniza saglik. Turkce koruma kurumu falan acilsa keske.

Ben insanların konuştuğu şekilde yazdıklarını düşünüyorum aslında.
Burada kendini iyi ifade eden insanların da gerçekte diksiyonunun düzgün olduğunu varsayıyorum hep.

Demek ki sesli harfleri yutanlar da hızlı hızlı, telaşlı konuşuyor gerçekte. Olamaz mı?

Her şey bizde bir günlüktür zaten. Öğretmenler günü, anneler günü, cumhuriyet bayramı...
Bir gün hatırlanır, gerisini mi? Koyver gitsin.
Bir milletin dili, can çekişiyorsa, ardından kaos gelir arkadaşlar. Egemenliğin, ayaklarından biridir dil.
Tarihte ne devletler vardı ihtişamlı, nasıl da kültürleri silindi dünyadan, dilleri de artık yaşamıyor.

Hayır kullanıcı adını yabancı olarak alanlara sordunuz neden diye ben de buna istinaden cevap verdim, konuşmamız böyle başladı. Zaten yarı Türkçe yarı başka dilde konuşan ve yazanlardan ben de rahatsız oluyorum onu üstüme alınmadım ama kullanıcı adından buraya çevirdiniz konuyu sanki ikisi aynı şeymiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…