- Konu Sahibi goldenbutterfly
-
Yani böyle dert de olur mu demeyin ama eşimle kavga ettikten sonraki ilişkinin tutkusu diğer ilişkilerden çok daha fazla oluyor.Ama asıl derdim şu ki, ben istiyorum ki kavga ettikten, tartıştıktan sonra konuları konuşarak çözelim, sonra ne olacaksa olsun. Ama biz hararetle sorunu çözmeye çalışırken kendimizi yatakta buluveriyoruz. Ve sonrasında da barışmış oluyoruz ama tartışma konusu yarım kalıyor. O tartışma konusu yarım kaldığı için bi şekilde karşımıza çıkıyor ileride. Ben sırf bu sebepten daha sık tartıştığımzı düşünüyorum çünkü yarım kalan her halledilememiş problem bir sonraki problemi doğuruyor. Bu bir sorun mudur, sorunsa nasıl çözülür bilemedim. Bu gece eşim mesaili çalıştığı için 1 gibi eve gelecek ve bizim aramız yine limoni. Bu küslüğü yataktan önce nasıl halledebilirim?
Bir de bilim adamları tartışma sonrası ilişkinin dayanılamaz çekiciliğini açıklayabilir mi acaba?
Ayni bizYani böyle dert de olur mu demeyin ama eşimle kavga ettikten sonraki ilişkinin tutkusu diğer ilişkilerden çok daha fazla oluyor.Ama asıl derdim şu ki, ben istiyorum ki kavga ettikten, tartıştıktan sonra konuları konuşarak çözelim, sonra ne olacaksa olsun. Ama biz hararetle sorunu çözmeye çalışırken kendimizi yatakta buluveriyoruz. Ve sonrasında da barışmış oluyoruz ama tartışma konusu yarım kalıyor. O tartışma konusu yarım kaldığı için bi şekilde karşımıza çıkıyor ileride. Ben sırf bu sebepten daha sık tartıştığımzı düşünüyorum çünkü yarım kalan her halledilememiş problem bir sonraki problemi doğuruyor. Bu bir sorun mudur, sorunsa nasıl çözülür bilemedim. Bu gece eşim mesaili çalıştığı için 1 gibi eve gelecek ve bizim aramız yine limoni. Bu küslüğü yataktan önce nasıl halledebilirim?
Bir de bilim adamları tartışma sonrası ilişkinin dayanılamaz çekiciliğini açıklayabilir mi acaba?
Barışmamız güzel ama tartışma konusu halledilemeden barışmış oluyoruz. O kötüE güzel güzel barışıyormuşsunuz işte daha ne
Bizde bir gariplik olduğunu farketmiştim:) Ya ben de aslında sinirli ve küsken istekli olmam. Ama ne zaman ki konuşup tartışmaya ve halletmeye çalışmaya başlıyoruz. O zaman adam gözüme inanılmaz çekici geliyor.Aaaa çok ilginç valla ben tartışınca buz gibi oluyorum gönlümü alana kadar istek mistek hak getire sizinki baya garip miş ya
Gelecekteki evliligim galiba . Erkek arkadasimla kavga ederken ayni cekicilgi cazibeyi goruyorum kavga felwn kalmiyo . tabi sorunu cozumede baglayamiyoruz. Yalniz olmadigimiza gore bence bunun kesinlikle bilimsel bir aciklamasi olmali .Yani böyle dert de olur mu demeyin ama eşimle kavga ettikten sonraki ilişkinin tutkusu diğer ilişkilerden çok daha fazla oluyor.Ama asıl derdim şu ki, ben istiyorum ki kavga ettikten, tartıştıktan sonra konuları konuşarak çözelim, sonra ne olacaksa olsun. Ama biz hararetle sorunu çözmeye çalışırken kendimizi yatakta buluveriyoruz. Ve sonrasında da barışmış oluyoruz ama tartışma konusu yarım kalıyor. O tartışma konusu yarım kaldığı için bi şekilde karşımıza çıkıyor ileride. Ben sırf bu sebepten daha sık tartıştığımzı düşünüyorum çünkü yarım kalan her halledilememiş problem bir sonraki problemi doğuruyor. Bu bir sorun mudur, sorunsa nasıl çözülür bilemedim. Bu gece eşim mesaili çalıştığı için 1 gibi eve gelecek ve bizim aramız yine limoni. Bu küslüğü yataktan önce nasıl halledebilirim?
Barışmamız güzel ama tartışma konusu halledilemeden barışmış oluyoruz. O kötü
Bizde bir gariplik olduğunu farketmiştim:) Ya ben de aslında sinirli ve küsken istekli olmam. Ama ne zaman ki konuşup tartışmaya ve halletmeye çalışmaya başlıyoruz. O zaman adam gözüme inanılmaz çekici geliyor.
Bizde 2miz de aynı tutkuda oluyoruz. Yani orada nasıl bir etkileşim oluyor, ilk adımı kim atıyor onu bile hatırlayamıyorum. Ama sonrasında da böyle pişman oluyorum:))Malesef benimde öyle bir derdim var ama ilişkimiz ekstra bana tutkulu gelmiyor gıcık oluyorum hatta yapma desemde tartışma ortasındaki ilişkiden kaçamıyorum eşim işini biliyor konu da yarım kalıyor sayesinde
En büyük derdimiz bu olsun inşallah:) Herkes için..Insanoglunun ne kadar da çeşitli dertleri var
Ben de bundan korkuyorum işte. Konuları derinleşmeden çözebilmek istiyorum ama o an cidden kendime engel olamıyorumCanim yeni evlisin galiba ilk zamanlar olabilirde ilerki yillarda sorunlar cözulmedigi için derinleştiginden bileniyor insan. Kendini yatak yerine salondaki kanepede buluyosun.
Ya işte ben de bunu istiyorum aslında ama bizde ne olacaksa kavga anında oluyorAyni biz
Ama biz sorunu cozdukten sonra kutlama yapiyoruz
Evet aslında zaman zaman sizin söylediğinizi de yapıyoruz ilişki sonrası. Ben buna kırılmıştım, şöyle hataların var vs gibi. O zaman daha sakin ve sevgi dolu olduğumuz için daha kolay çözülüyor her şey. Ama genel olarak ikimiz de o ambiyansı bozmak istemeyip sarılıp uyumayı tercih ediyoruz.Ay ne güzel aynı filmlerde ki gibibence de normal yani o an karşındakine büyük bir kızgınlıkla gidiyorsun, yabancılaşıyorsun birkaç dakikalığına ya da saatliğine kavgaya bağlı işte tam o sırada ne kadar çok sevdiğini hatırlıyor eşiniz zaar ama bir konuda size katılıyorum halının altına süpürmeye benziyor bu problemleri o zaman siz de seviştikten sonra konuşup halledin yumuşak yumuşak, aşk ve sevgi dolu
İşte keşke bende senin gibi olsam sonra konu kalıyor ben kaçışlarda ama nafile olsun yanımızda olsunlar da kalsın konularBizde 2miz de aynı tutkuda oluyoruz. Yani orada nasıl bir etkileşim oluyor, ilk adımı kim atıyor onu bile hatırlayamıyorum. Ama sonrasında da böyle pişman oluyorum:))
En büyük derdimiz bu olsun inşallah:) Herkes için..
Ben de bundan korkuyorum işte. Konuları derinleşmeden çözebilmek istiyorum ama o an cidden kendime engel olamıyorum
Ya işte ben de bunu istiyorum aslında ama bizde ne olacaksa kavga anında oluyor
Haklısınız aslında. Eğer çok çok büyük bir kalp kırıklığı varsa ortada dünyanın en çekici insanı olsa bile gözüme gözükmez eşim. Biraz daha küçük çaplı ve halletmeye yüz tutmuş sorunlarda gerçekleşiyor bu olay genelde. Ama sorun küçük de olsa yarım kaldığı için içim hiç rahat olmuyorDemek ki sevişmeye engel olacak kadar büyük kavga değilmiş. Bizim de bazen kavgalar öyle sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?