- 12 Ağustos 2016
- 152
- 131
- 18
- 38
- Konu Sahibi goldenbutterfly
-
Evet şuanda biz o duruma geldik malesef.... kavgadan sonra kimse kimseye yaklaşmıyor. Yaklaşınca daha da tiksiniyorum hele sevişmek mi? Çok zor...
bu -make up sex- dedikleri sey yani kavga sonrasi iliski her kulturde var ama uzun soluklu degil malesef..
insan belli bi zaman sonra gurur yapiyor cani yaniyor olanlardan.
insanlar konusa konusa anlasir,yatak isi HER kavga sonrasi fantaziye donerse o sorunlar birikir sadece.
sonucta cozulmeyen yiginla soru isareti,cinsel haz ve kalp kirikligi kalir geriye
ay kavgadan sonr resmen iğreniyorum adamdan ilişkiyi geç
Ayni durumu bende yasiyorum. 1 aydir kavgaliyiz ayri yatiyoruz. Ama barisinca evde 8.1 siddetinde deprem OluyorAcikcasi kavga ettigim an ya da tartışma da oldugumuz an esimi düşmanım gibi görüyorum o an deliye dönüyorum ayni yatakta yatmak bile beni cileden çıkarıyor ama bizde allahtan karşılıklıama esim sinirliyken dokunsa dahada kopururum okudukca şaşıyorum cidden
canım aynı benYani böyle dert de olur mu demeyin ama eşimle kavga ettikten sonraki ilişkinin tutkusu diğer ilişkilerden çok daha fazla oluyor.Ama asıl derdim şu ki, ben istiyorum ki kavga ettikten, tartıştıktan sonra konuları konuşarak çözelim, sonra ne olacaksa olsun. Ama biz hararetle sorunu çözmeye çalışırken kendimizi yatakta buluveriyoruz. Ve sonrasında da barışmış oluyoruz ama tartışma konusu yarım kalıyor. O tartışma konusu yarım kaldığı için bi şekilde karşımıza çıkıyor ileride. Ben sırf bu sebepten daha sık tartıştığımzı düşünüyorum çünkü yarım kalan her halledilememiş problem bir sonraki problemi doğuruyor. Bu bir sorun mudur, sorunsa nasıl çözülür bilemedim. Bu gece eşim mesaili çalıştığı için 1 gibi eve gelecek ve bizim aramız yine limoni. Bu küslüğü yataktan önce nasıl halledebilirim?
Bir de bilim adamları tartışma sonrası ilişkinin dayanılamaz çekiciliğini açıklayabilir mi acaba?
türkiye çıkartması kezban ile mahmut dlkgşdflkgdgAklıma Mr. & Mrs. Smith geldi
Angelia jolie ile Brad Pittin o muhteşem sahnesi
Valla tam beni anlatmissin tıpa tıp aynıyız mesela dün gece tartıstık o kadar saatlerce agladım sonra bir baktim olmus bitmis hersey sonra cok kiziyorum kendime dogru düzgün tartisamiyoruz tartissak da dediginiz gibi cözlmedigi icin patlat veriyor sonraYani böyle dert de olur mu demeyin ama eşimle kavga ettikten sonraki ilişkinin tutkusu diğer ilişkilerden çok daha fazla oluyor.Ama asıl derdim şu ki, ben istiyorum ki kavga ettikten, tartıştıktan sonra konuları konuşarak çözelim, sonra ne olacaksa olsun. Ama biz hararetle sorunu çözmeye çalışırken kendimizi yatakta buluveriyoruz. Ve sonrasında da barışmış oluyoruz ama tartışma konusu yarım kalıyor. O tartışma konusu yarım kaldığı için bi şekilde karşımıza çıkıyor ileride. Ben sırf bu sebepten daha sık tartıştığımzı düşünüyorum çünkü yarım kalan her halledilememiş problem bir sonraki problemi doğuruyor. Bu bir sorun mudur, sorunsa nasıl çözülür bilemedim. Bu gece eşim mesaili çalıştığı için 1 gibi eve gelecek ve bizim aramız yine limoni. Bu küslüğü yataktan önce nasıl halledebilirim?
Bir de bilim adamları tartışma sonrası ilişkinin dayanılamaz çekiciliğini açıklayabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?