Derdim kavga sonrası ilişki :)

Evet şuanda biz o duruma geldik malesef.... kavgadan sonra kimse kimseye yaklaşmıyor. Yaklaşınca daha da tiksiniyorum hele sevişmek mi? Çok zor...

bu -make up sex- dedikleri sey yani kavga sonrasi iliski her kulturde var ama uzun soluklu degil malesef..
insan belli bi zaman sonra gurur yapiyor cani yaniyor olanlardan.

insanlar konusa konusa anlasir,yatak isi HER kavga sonrasi fantaziye donerse o sorunlar birikir sadece.
sonucta cozulmeyen yiginla soru isareti,cinsel haz ve kalp kirikligi kalir geriye

Acikcasi kavga ettigim an ya da tartışma da oldugumuz an esimi düşmanım gibi görüyorum o an deliye dönüyorum ayni yatakta yatmak bile beni cileden çıkarıyor ama bizde allahtan karşılıklıama esim sinirliyken dokunsa dahada kopururum okudukca şaşıyorum cidden

Evet doğru... halbuki yatağa girerken sevgi saygı aşk olmalı... yoksa herhangi biriyle ilişkiye girmekten ne farkı olur?

Ben tartışma sonrası buz gibi soğurum, bırak ilişkiyi.. sinirlenince gözüm hicbisey görmez..kafasına tavayi yemedigine sukretsin

Her ilişkide öyledir bence duygularının tavan yaptığı en yoğun olduğu sırada bir de o duyguyu yaşıyorsun tabi daha güzel olur :) bence ilişkiden sonra güzel bir şekilde konuşma baslatilabilir yani bağırıp cagirmadan güzel bir dille derdini eşine anlatabilirsin ilişki öncesindense sonrasını dene bence

O tartışma bizdede var ama ben hep konuşmaya çalışırım sürekli ama o tamam kapat der sanırım bunun bir ilacı yok

Ayni durumu bende yasiyorum. 1 aydir kavgaliyiz ayri yatiyoruz. Ama barisinca evde 8.1 siddetinde deprem Oluyorve de tutkulu bi sekilde

canım aynı ben bizde her kavga sonrası yatakta buluyoruz kendimizi

bnde öyleyim ve bu durumu hiç sewmiyorum. meseleyi çözmeden yatakda buluom kendimi ve bz çoktaan barıştğmz içn o mesele bi türlü çözülmüyor. çaresi konu halledilmeden aynı yatağı paylaşmamak küslüğe dewam etmek.. bn yapamıyorm sen dene bi

Eşim de öyle.Sevişmeyle kapatmaya çalışırdı konuları ve ondan milyon kere nefret ederdim.Çünkü buzzz gibi oluyorum ben.Onda da bi ateş bi ateş.
Iyyy aklıma geldi tiksindim yine adamdan geçici bir süreliğine

Tam olarak bizi anlatmışsın...
En şiddetli kavgalar en mükemmel ilişkiyle bitiyor nedense..
Bende sizin gibi çözüm bulmak sorunu çözmek hata gerekirse küs kalmak isterim ama maalesef mümkün olmuyor. Çünkü her kavgadan sonra ilişki olunca maalesef barışmış oluyoruz ve sorun unutuluyor

goldenbutterfly

Valla tam beni anlatmissin tıpa tıp aynıyız mesela dün gece tartıstık o kadar saatlerce agladım sonra bir baktim olmus bitmis hersey sonra cok kiziyorum kendime dogru düzgün tartisamiyoruz tartissak da dediginiz gibi cözlmedigi icin patlat veriyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…