Derdim kavga sonrası ilişki :)

Valla ben bir konuyu çözüme kavuşturmadan şuradan şuraya gitmem o yüzden o sırada aklıma gelmez sevişmek falan :)

Hakarete karşı seviyorum diyenle ufak tartışmaları sonucu sevişenleri karıştırmayınız. Burda bahsedilen hakaret şiddet değil.

Hahahaha güzeldi
TE="demlicaykeyfi, post: 47875718, member: 614571"]Bir konuyu gundeme getirmek istediginiz aksam yemeklere şap atin [/QUOTE]
Haha

Ne güzel işte küs kalıp 1 hafta yatak ayırmaktan çok daha mantıklı...

Kinci değilsiniz ikinizde bu çok güzel saçma sapan tripler oldum olası bana itici gelir, karı koca arasında tartışma olsada günlerce trip küslük insanı birbirinden soğutur....

Ama sizin yöntemi düşünüyorum...

Tam bagırıp çağırırken birden kendine çekip öpmesi ve olayı devam ettirmesi "wuuuuuu" dedirtecek cinsten...

Ben beğendim bu olayı :)

Aşk garip bir şey bu tutkulu sevişmelerin nedenini bende merak ediyorum.Sana çok kızgınım ama seni seviyorum anlamına mı geliyor acababizimde ilk zamanlarımızda eşim çocuk gibi küserdi bende küs kalmaya dayanamazdım barıştığımızda kendimizi yatakta bulurduk daha ihtiraslı öpüşürdük

arada kaynamadan sonrasında konuşun

Keşke bizde öyle olsak valla kavga ettikten sonra uyurken bile bilinçsiz olarak birimizin kolu diğerine değse hemen yatağın öteki tarafına siniyoruz

Ne güzel işte bahaneniz hazır.. ilerde böyle olmaz merak etme, kavga edip totonuzu döner uyursunuz, ertesi günlerde de kavganız devam eder.

sevimli gibi gozukse de aslinda iyi bisey degil.
yeni evliyken oluyor bu genelde..sonra o konular buyuyor buyuyor,insanda inanilmaz sogumalara neden oluyor..libido herzaman tavan yapmaz,yas aldikca evlilik ilerledikce insanin esinden beklentisi daha saygili ve sevgiyle davranmasi oluyor.
ben kesinlikle yanina yaklasamiyorum esimin kavga sonrasi,kendimi kullanilmis hissediyorum ne yalan soyleyim.
o sorun cozulur ondan sonra karsi tarafa es muamelesi yaparim.

Bizde de öyle oluyor. Yani tartışıyoruz sorunları çözemiyoruz. Ama ikimiz de buz gibi oluyoruz. Iki gün sonra kavgayı unutuyoruz sonra aynı mesele tekrar karşımıza çıkıyor kısır döngü oluyor. Isin özü sorunları çözebilmek... çözebilen varsa anlatsın biz yapamıyoruz

Evet şuanda biz o duruma geldik malesef.... kavgadan sonra kimse kimseye yaklaşmıyor. Yaklaşınca daha da tiksiniyorum hele sevişmek mi? Çok zor...

Bunun dert olduğunu bileydim bende konu açardım :) benim derdim ilişki değilde , kavga etmeyi özledim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…