Derdim kavga sonrası ilişki :)

eskiden biz de oyleydik

Sevişmek evliliği kolaylaştırıyor işte ne güzel. Konuş konuş nereye kadar

Zaten kavga eder gibi söylemeyin üslubunuzu ona göre ayarlarsınız hiç konuşmamak iyi değil sevişme sonrası duygu ağırlıklı konuşursunuz beni çok incitiyorsun bak böyle söyledin çok kırıldım gibi hazır ambiyans müsait duygulardan girin bence

Böyle insanlar hep tuhaf gelmiştir bana. Eşim az sesini yükseltse hafif terslese veya olumsuz en ufak hareketinde çok soguyorum ve zorluyorum tekrar eskisi gibi gülümsemek veya konuşmak için hatta yatağa bile çok geç gitmeyi tercih ediyorum. Burda o kdr hakarete karşı onu seviyorum diyen insanları gördükçe veya böyle tartidtiktan sonra yatağa geçen insanları görünce inanılmaz derece garipsiyorum.

Ayy ben kavga edicem bide yaticam onunla kicimi donup yatarim hic umrumda olmaz sanki kavga ederken hic kirici konusmuyo . yani zor bi durum bu surekli sorunlarin bastirilmasi bende gerci kuserek cozuyorum herseyi sorunun uzerine gitmeyle niye ugrasiyim ki

hakaret varsa olmaz ki zaten. Bizim bahsettigimiz fikir uyusmazliklari, bir kac küçük kırgınlık. Yoksa seslerin yükselip hakaretlerin ucustugu bir evlilikte degil hemen sonrası, yillar da gecse sevismek bana da tuhaf gelir.

Hemen gevşeme tut biraz kendini..Ya da ilişkiyi yaşayacaksanız yaşayın gevşedikten sonra rahat rahat konuşmayı deneyin,kafa rahat,beden rahat belki kolayca çözersiniz sorunlarınızı..

Aynı dert bendede var askında bi yönden iyi uzamıyor konu ama ilerde karşımıza yine çıkıyor çünkü halledilmemiş.amaaaan boşver barışıyozya

Aaa kocasını yatarken döven yok mu?
Her yerini morartıyorum ben şahsen kafasına biblo geçirme saçını çekme, ısırma, tırnaklama, cimcikleme, tekmeleme bir de işin bu boyutu var..

Yatakta barışıyorsanız problem yok

çok hoşsunuz valla :)) bol tartışmalar mı desek ne desek :)))

Birbirinizi şiddetli seviyosunuz anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…