- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Valla ben kel ettim kafam rahat. Bundan sonra da belki kel yaparım hep ahhaha gerçi biraz geldi de :)
Bence siz de sıfıra vurun oh mis :)
Ama ciddiyim nasıl parlak güzel renk çıktı. Bir de bi ihtimal beyazlarım çıkmaz diyordum ama onlar da çıkmış, olsun beyazlarımı da severim ben :))Benim gidiş de oraya sanki bu şekilde devam edersem
Benim gibi beyazsever biriAma ciddiyim nasıl parlak güzel renk çıktı. Bir de bi ihtimal beyazlarım çıkmaz diyordum ama onlar da çıkmış, olsun beyazlarımı da severim ben :))
Naptın boyadın mı yakuza siyahına saçlarını
Gang benim kız bir boya aldı değişik bişi onla boyadı saçını bildiğin mürdüm bordosu yaptıZifiri garanlık saçlı olmadım henüz. Bi çay demledim, boyaya bakıyorum, bi bardak daha içip boyayacağım
En koyu kahveyi aldım, siyahtan bir-iki adım öncesi; dedim birazcık küçücük doğal bırakacak pay olur mu ki gotiklere bağlamadan? Ayakkabı boyası gibi çıkmaz inş
Zifiri garanlık saçlı olmadım henüz. Bi çay demledim, boyaya bakıyorum, bi bardak daha içip boyayacağım
En koyu kahveyi aldım, siyahtan bir-iki adım öncesi; dedim birazcık küçücük doğal bırakacak pay olur mu ki gotiklere bağlamadan? Ayakkabı boyası gibi çıkmaz inş
Dur dur karıştırma kafasını :)Gang benim kız bir boya aldı değişik bişi onla boyadı saçını bildiğin mürdüm bordosu yaptıiçinde kimyasal yokmuş güya
Tabi ben dışarıdayken boyadığı için engel olamadım
Kafası karışmış zaten karışacağı kadarDur dur karıştırma kafasını :)
Yoksa saçlar elden gideyeah:))
Ama ciddiyim nasıl parlak güzel renk çıktı. Bir de bi ihtimal beyazlarım çıkmaz diyordum ama onlar da çıkmış, olsun beyazlarımı da severim ben :))
Ayy heyecan doruklarda.Hala bekliyorum boyayı almıyor sanki uçlara doğru, bi 20 dk daha bekleteceğim
Allah hayra çıkarsın inşallahHala bekliyorum boyayı almıyor sanki uçlara doğru, bi 20 dk daha bekleteceğim
Ayy heyecan doruklarda.
Kocanın traş makinası vardır umarım
Yarım saatten fazla geçti ve en koyu kahvede, hala saç böyle (şu an boyayı akıtmadım böyle)
Eki Görüntüle 2181319
Bu ne demek biliyon mu? Pigmentlerin bitmiş kızım, geçmiş olsun, git kuaförüne ağlamaya başla demek...
Daha dün boyamıştın degil mi?
Bayramı biraz tatsız geçirirsin ama sonrasında toparlar artık haftaya falan. Üzme kendini. Saç maskeleri tariflerine bakmaya başka :)
son durum neeee :))Yokuspokus
baya bi ara ver bununla idare et 1-2 ay..iyice mahfolcak saclar :/Kurtuldu galiba, bayramlık idare edecek sanki
Ara vererek aynı rengi bastıkça da oturacak. Ellemem bi daha yok, çok güzel aldım dersimi.
Atayım du.
Gözleriniz çok güzelmiş maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?