Derdim kaynanam değil ama...

Naptın boyadın mı yakuza siyahına saçlarını

Zifiri garanlık saçlı olmadım henüz. Bi çay demledim, boyaya bakıyorum, bi bardak daha içip boyayacağım
En koyu kahveyi aldım, siyahtan bir-iki adım öncesi; dedim birazcık küçücük doğal bırakacak pay olur mu ki gotiklere bağlamadan? Ayakkabı boyası gibi çıkmaz inş

Gang benim kız bir boya aldı değişik bişi onla boyadı saçını bildiğin mürdüm bordosu yaptı içinde kimyasal yokmuş güya
Tabi ben dışarıdayken boyadığı için engel olamadım

Tam bunu diyecektim. Siyah saç zamanı lise son, üniversite 1-2
Sonrası olmuyor :) gençlik, metalci olsun, gotik olsun o olsun bu olsun derken gideri var.
Merakla bekliyorum sonucu :)

Ayy heyecan doruklarda.
Kocanın traş makinası vardır umarım

Yarım saatten fazla geçti ve en koyu kahvede, hala saç böyle (şu an boyayı akıtmadım böyle)

Bu ne demek biliyon mu? Pigmentlerin bitmiş kızım, geçmiş olsun, git kuaförüne ağlamaya başla demek...

Daha dün boyamıştın degil mi?
Bayramı biraz tatsız geçirirsin ama sonrasında toparlar artık haftaya falan. Üzme kendini. Saç maskeleri tariflerine bakmaya başka :)

Daha dün boyamıştın degil mi?
Bayramı biraz tatsız geçirirsin ama sonrasında toparlar artık haftaya falan. Üzme kendini. Saç maskeleri tariflerine bakmaya başka :)

Artık öyle olacak gibi...
Son roundları oynuyorum belli oldu.
Biraz ıslattım ılık suyla, daha iyi işlesin diye; Allah Kerim. Napalım

Kurtuldu galiba, bayramlık idare edecek sanki
Ara vererek aynı rengi bastıkça da oturacak. Ellemem bi daha yok, çok güzel aldım dersimi.
Atayım du.
baya bi ara ver bununla idare et 1-2 ay..iyice mahfolcak saclar :/

renk atan yerler varsa disari cikarken sprey boya sık esitlenir tum sac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…