- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
İlk defa resim ekliyorum umarım becerebilmişimdir bu renklerde bir lens de çok yakışır bence
Siyahın dönüşü çok zor olur
Sarıdan dönerken küllü ton olan renkle mi boyadınız?
Orada turuncu değil, fındık kabuğumsu bi şey. Turuncupijamaya dedimdi Turuncu diye
Turuncu halim şu Noop:
Eki Görüntüle 2181372
Bu hale getirdim o turuncudan; işte buna ellemesem vaktinde, hep buralardan gitsem olacaktı, bu da hafif turunculu:
Eki Görüntüle 2181371
Hahahaha yav tespitin dibi yine. KK'nın Umut Sarıkaya'sı sizsiniz cidden :)
Gangstacım saçtan hiç anlamam, konuya yorumum yok. Geçmiş olsun. :/
Allahım maşallahSarıdan fındık kabuğuna döndüm, kızıllıydı.
Oradan da maviye...
Sonra da Allah belamı verdi.
Tam siyahtan önceki koyu kahverengilerden biriyle kurtardım şu an. Sorun kalmadı ^_^
Yalnız tam da düşündüğüm gibisin. Kafamda canlandırdığımla birebir aynı tarzı ve yüzü görünce acaba kalp gözüm mü açıldı didim ahsjsjs.
Yeni gördüm konunuzuSarıdan fındık kabuğuna döndüm, kızıllıydı.
Oradan da maviye...
Sonra da Allah belamı verdi.
Tam siyahtan önceki koyu kahverengilerden biriyle kurtardım şu an. Sorun kalmadı ^_^
En iyi hissettiğin renk çok doğruymuş, o ne güzelliktir öyle :) sen dön dolaş bul o rengi bence
Mavi falan böyle tümden ben çok sevemiyorum. Oyuncak bebek gibi geliyor gözüme :)) bir de sağlıklı kalmıyor saç, yada benim gördüklerim genelde süpürgeye dönmüş olanlardı :)
bukalemun gibi hatunsun ha hepsi ayrı ayrı yakışmış biri de sırıtmamış.
maşallah
Allahım maşallah
Çok hoş karisiniz hanfendi
Vallahi gözlere bittiiimmm
Anaaaaam tam da benim istedigim laci .Açıcisiz olmami sacim bir senedir koyu kızıl.....Saç çok koyu değilse, lacivert mavi kadar zahmetli değil. Ama böyle belirgin bi lacivert, yine de açma işlemi istiyor, o kahverenginin kızıllarından kurtulmak gerekiyor. Öyle olunca da yıkadıkça alttan yeşile çalan turkuaz ile grimsi bi hal alabiliyor (Bende olan oydu). Çok belirgin olmasın, gün ışığında bana yeter lacivertliği dersen, düz boyayıp geçince çok sorun olmuyor.
Şurada lacivertken üni zamanları:
Eki Görüntüle 2181363
Ama bir süre başka renge dönmek zordur.
Anaaaaam tam da benim istedigim laci .Açıcisiz olmami sacim bir senedir koyu kızıl.....
Açıcı mahfediyo saçı.
Tamam dağılın psikosu düzeldi .Ya çok teşekkür ederim vallahi gtmü başımı tutayım uçmasın... Utandım da. Teşekkür ederim.
Çok büyük sevaba giriyonuz kızlar bi bilseniz, ben bu iltifatlarla adamın yakasını 6 ay bırakırım huzur içinde yaşarız
^_^
ben bosuna japon gozlum gozunu yirim demiyorum millet bayilmis bakbide butununu gorseler :)))
suan renk cok iyi oynama bir sure idare eder seni findik kabugu gibi olan renge ba-yil-dim. en cok o yakismis iclerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?