Derdim kaynanam değil ama...

Siyahın dönüşü çok zor olur

Sarıdan dönerken küllü ton olan renkle mi boyadınız?

Sarıdan fındık kabuğuna döndüm, kızıllıydı.
Oradan da maviye...
Sonra da Allah belamı verdi.

Tam siyahtan önceki koyu kahverengilerden biriyle kurtardım şu an. Sorun kalmadı ^_^

Hahahaha yav tespitin dibi yine. KK'nın Umut Sarıkaya'sı sizsiniz cidden :)

Gangstacım saçtan hiç anlamam, konuya yorumum yok. Geçmiş olsun. :/

Aman ne okurdum bir zamanlar umut Sarıkaya'yı. Uykusuz dergisini düzenli alır, yetmez tüyap fuarındaki ciltli koca dergilerinden stok yapardım eve. Annem evlenirken "bekarken ses etmedim bunları götürme eve, az kadın ol kadın" diyerek beyaz dantelleri verdi dergilerim yerine. hala kadın olamadım gerçi. Kabahat karikatürde değilmiş onu anladık.

Oradan da maviye...

Tam siyahtan önceki koyu kahverengilerden biriyle kurtardım şu an. Sorun kalmadı ^_^
Allahım maşallah
Çok hoş karisiniz hanfendi
Vallahi gözlere bittiiimmm

Oradan da maviye...

Yeni gördüm konunuzu
Sanırım olan olmuş artık boyamışsınız siyaha

Bence size her renk yakışır
Azıcık dinlensin saçınız ,tekrardan ufak ufak açma işlemi yaparsınız

Teşekkür ederimm
Yok zaten saçı bitiriyor, max 2 haftaya tekrar boya istiyor, sadece dip aç-boya değil. Öldüre öldüre gidiyorsun saçı. Tövbe bi daha.

bukalemun gibi hatunsun ha hepsi ayrı ayrı yakışmış biri de sırıtmamış.
maşallah

Allahım maşallah
Çok hoş karisiniz hanfendi
Vallahi gözlere bittiiimmm

Ya çok teşekkür ederim vallahi gtmü başımı tutayım uçmasın... Utandım da. Teşekkür ederim.
Çok büyük sevaba giriyonuz kızlar bi bilseniz, ben bu iltifatlarla adamın yakasını 6 ay bırakırım huzur içinde yaşarız

^_^

Anaaaaam tam da benim istedigim laci .Açıcisiz olmami sacim bir senedir koyu kızıl.....
Açıcı mahfediyo saçı.

Ayy oyuncak bebek dedim kadın kendini renkten renge sokmuş zaten :) saçların çok dayanıklıymış maşallah.
Bir de nasıl olduysa hiç bir renk sırıtmamış. Ten rengin, göz rengin her şeye gideri var demek :))
Ayrıca Gözlerine güzel demiycem zira çok kıskandım.
Ben güzele güzel demem güzel ben olmadıkça diyor geçiyorum.

ben bosuna japon gozlum gozunu yirim demiyorum millet bayilmis bak bide butununu gorseler :)))

suan renk cok iyi oynama bir sure idare eder seni findik kabugu gibi olan renge ba-yil-dim. en cok o yakismis iclerinde.

Gangsta seni çok merak edıyordum vala gördüm sonunda biraz Gülçin ergül e benzettim
Ben 16 yasımdan beri saçımı boyuyorum girmediğim renk kalmadı yalnız hep kuaför yolu tuttum kendi kendine röfle yapan kadınlardan olamadım
Siyah kurtuluş böyle durumlarda ama saçların hakkın rahmetine kavuşmuş oluyor siyah da çok yıpratıyor çünkü. Uzun bi boya orucu seni beklıyor sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…