Derdim kaynanam değil ama...

Olmuş olmuş :)) kurcalama hiç. Bir kaç boyamaya oturur. Biraz ara verdikten sonra.
Ay ben sarı dusmanıyım da sarı yakıştı mı cidden sana?
Güzel görünüyor muydun, sevmiş miydin kendini :))

Olmuş olmuş :)) kurcalama hiç. Bir kaç boyamaya oturur. Biraz ara verdikten sonra.
Ay ben sarı dusmanıyım da sarı yakıştı mı cidden sana?
Güzel görünüyor muydun, sevmiş miydin kendini :))

Herkes yakıştırdı, bi ben yakıştıramadım, bi süre ikna etmeye çalıştım oldu yav diyerek ama sonunda "Kendimi hissetmiyorum" dedim çıktım.
En rahat hissettiğim renk buydu Turuncu:

Mavinin ilk zamanları da buydu:

Ya psikolojiye bağlı, alışabilmene de bağlı. Ten rengin kaldırıyorsa boya çeşit olsun.
(Şu hale geldim, hala boya yeaa diye tavsiye veriyorum Yok adam olmaz benden)

Turuncu daha güzelmiş yav anam herşey yakışıyormuş

En iyi hissettiğin renk çok doğruymuş, o ne güzelliktir öyle :) sen dön dolaş bul o rengi bence
Mavi falan böyle tümden ben çok sevemiyorum. Oyuncak bebek gibi geliyor gözüme :)) bir de sağlıklı kalmıyor saç, yada benim gördüklerim genelde süpürgeye dönmüş olanlardı :)

Yani gözde göz ama
Seninki gözse benimki ne

Est. Bi taraflarım kalkar benim hemen çok şeapma
Her tarafım ayrı dökülüyor, bir iki accık güzel yerimiz oluversin di mi?
Teşekkür ederim iltifatların için, iyi geldi. Şu saç faciasından sonra hele şahane geldi özgüvenime

Yok yok saçta iyi kötü durmuyor bir cila daha atarsan bir hafta sonra toparlar renk :)

Lacivert nasil oldu .Bende de bi lacivert takintisi var ama korkuyorum.
Cok akmasin ugrasamam yeeeaaaa

Saç çok koyu değilse, lacivert mavi kadar zahmetli değil. Ama böyle belirgin bi lacivert, yine de açma işlemi istiyor, o kahverenginin kızıllarından kurtulmak gerekiyor. Öyle olunca da yıkadıkça alttan yeşile çalan turkuaz ile grimsi bi hal alabiliyor (Bende olan oydu). Çok belirgin olmasın, gün ışığında bana yeter lacivertliği dersen, düz boyayıp geçince çok sorun olmuyor.

Şurada lacivertken üni zamanları:

Ama bir süre başka renge dönmek zordur.

turuncuyu seçemedi gözlerim iyi mi
gözlere bakmaktan saçın rengine odaklanamadım zaar..

Orada turuncu değil, fındık kabuğumsu bi şey. Turuncupijamaya dedimdi Turuncu diye
Turuncu halim şu Noop:

Bu hale getirdim o turuncudan; işte buna ellemesem vaktinde, hep buralardan gitsem olacaktı, bu da hafif turunculu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…