• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim..kendim..

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
merhaba kızlar,

ben çok takıntılı bir insanım sanırım,özellikle iş konusunda.çalıştıgım birimde 5 kişiyiz ve aramızda şef! adaletli bir iş dagılımı yapmadı.itiraz çok ettim ama faydasız...ne kadar çok iş yapıyorsam o kadar iş yüklüyorlar.diger arkadaslar gün içerisinde internette takılırken benım işim hiç bitmiyor.çok sıkıldım bu durumdan.eşime anlatıyorum işten çık ihtiyacın yok buna diyor.ama çalışmadan duramam ben ve bir iş bulmak çok zor,araştırıyorum bulamıyorum..

her konuda birşeye takınca takıyorum kendımı yiyip bitiriyorum..allah aşkına kızlar yokmudur bunun bir çaresi,neyle ugrassam ne yapsam şu içimdeki sesleri susturabilirim??

Şefinizden daha üst bir yetkili var mı?

Bence müdürünüze gidip böyle böyle bir adeletsizlik var, şefim görmezden geliyor, son çare size geldim müdürü olduğunuz yerde ki adaletsizliğe müdahale etmek istersiniz vs diyerek ona anlatın durumu. Kayıtsız kalırsa birdaha birdaha deneyin olana kadar. Sonuçta emek veriyorsunuz yazık günah.

Bence müdürünüze gidip böyle böyle bir adeletsizlik var, şefim görmezden geliyor, son çare size geldim müdürü olduğunuz yerde ki adaletsizliğe müdahale etmek istersiniz vs diyerek ona anlatın durumu. Kayıtsız kalırsa birdaha birdaha deneyin olana kadar. Sonuçta emek veriyorsunuz yazık günah.

haklısınız belkı normal koşullarda normal bi yerde çalışsaydım olabilirdi.ama burada her departmanda hemen hemen var adaletsızlık ve ben kadrolu eleman degılım taseron :( bu sebeple zaten dışlanıyoruz gidip böyle bişey dile getirsem eminim daha kötü olur şefinzi dikkate almıyorsunuz der.şef desen çıldırır.ben müsade ediyorum sanırım benı kullanmalarına :(( pskolojımı bozuyorum düşünerek

Merhaba, ben de ayni durumda sayilirim, mudurum adaletsizce bana yukluyor isleri cunku performansim yuksek. Benim basarim herkesin basarisi kabul edilirken, baskalarinin hatasinin faturasi bana da kesiliyor. Bazen ben de kendimi ezdirdigimi farkediyorum ama yapim geregi caliskanim, aktifim, baskalari piskin piskin isleri ustunden atip kosesine cekilirken ben at gibi kosturuyorum. Cunku mukemmeliyetciyim, isler aksamasin tam olsun, takip edeyim istiyorum.

Ama baktim ki iyice yipraniyorum, ben de performansimi dusurmeye basladim. Yapabildigim kadarini yapiyor, gerisine ellemiyorum. Verilen isleri kabul etmiyorum, acikca soyluyorum biraz da baskasina verin diye. Gittigi yere kadar gider arkadasim, sen de oyle yap derim. Herkesin cani tatli da biz mi paraliycaz kendimizi.

Merhaba, ben de ayni durumda sayilirim, mudurum adaletsizce bana yukluyor isleri cunku performansim yuksek. Benim basarim herkesin basarisi kabul edilirken, baskalarinin hatasinin faturasi bana da kesiliyor. Bazen ben de kendimi ezdirdigimi farkediyorum ama yapim geregi caliskanim, aktifim, baskalari piskin piskin isleri ustunden atip kosesine cekilirken ben at gibi kosturuyorum. Cunku mukemmeliyetciyim, isler aksamasin tam olsun, takip edeyim istiyorum.

Ama baktim ki iyice yipraniyorum, ben de performansimi dusurmeye basladim. Yapabildigim kadarini yapiyor, gerisine ellemiyorum. Verilen isleri kabul etmiyorum, acikca soyluyorum biraz da baskasina verin diye. Gittigi yere kadar gider arkadasim, sen de oyle yap derim. Herkesin cani tatli da biz mi paraliycaz kendimizi.

inanın durumumuz bırebır aynı :(

sorununuzu sadece TersAlfabe'nin bahsettiği şekilde çözebilirsiniz..ne kadar çok iş yaparsanız o kadar çok yüklenirler bu iş böyle yürüyor malesef..

Back
X