Arkadaşlar son durumu yazayım; gene kavga ettik...
Cumartesi annemlere giderken bir akrabam (kv ile konuşmaları sonucu) beni gaza getirdi yalan değil, eşime whats up tan yazdım, sorun ailense görüşmek istiyorsan ben karşı çıkmam görüşebilirsin, böyle bir hakkım da yok dedim. Gerekirse bayramlarda da görüşürüm seninle dedim. Konu bu değil, konuyu aileye getiriyorsun ben bizden bahsediyorum, hep konuyu buraya çekiyorsun anlamak istemiyorsun yazmış. Tamam dedim konu bu değilse...
Pazar eve geldim , eşim akşam geldi, maç izledi vs konuşmadık, yattım ben geldi yanıma gece gene konuşalım diye sinirli sinirli. Sürekli konuyu aileye çekiyorsun onlara yasakladım senin hakkında konuşmayı konumuz onlar değil, bizi konuşuyorum ben dedi. 3 aydır evdeymişiz çok sıkılmış, mamasını verip doyurup kafese kapatıyormuşum onu. Bir türlü düzen oturmamışız, yaşlanıyormuşuz kimsemiz yokmuş ...Dedim ben her koşulda mutluyum, öyle de böyle de ama sen mükemmeliyetçisin, kendine kalıplar uyduruyorsun ve sadece o kalıplarla mutlu oluyorsun dedim. Göreceğiz bakalım her hafta bir yere götüreceğim seni mutlu olacak mısın çok merak ediyorum dedim. Bakalım göreceğiz dedi. Sen istiyorsun ben seni bir yere götüreyim, e dedim ben götürünce mutlu olacak mısın? Bakalım göreceğiz dedi. Sen dedim mükemmeliyetçisin bunun başka açıklaması yok. Sonra böyle yapacağına hiç yapma, zorla yapıyorsun dedi. Evet sen böyle yaptıkça, beni eleştirdikçe inat yapıyorum dedim. Yapmak istemiyorum dedim. Neymiş iki gündür arkadaşlarıyla birlikteymiş, zevk almıyormuş onlarla birlikte olmaktan. Neymiş düğünleri bile gitmiyormuşuz. Burda parantez açayım; alt komşumuzun kızı evleniyormuş, o gün işten dönerken eşiyle karşılaştım asansörde, dedi kızım evleniyor eşim sizi çağırmadı galiba, evet haberim yoktu, belki bizi evde bulamamıştır olsun allah mesut etsin dedim. Tabi kv hemen bu olayı da kullanmıştır. Niye düğünde yoktunuz oğlum demiştir. Dedim olay bu ne yapayım, tüm şehrin düğününe gitmek zorunda mıyız, çağırmamış işte çağırmazsa çağırmasın dedim. İstiyor ki hafta içi hiççç karışmayayım, işten ister 10 da gelsin ister 12 de benim gıkım çıkmasın, ama haftasonu fellik fellik onunla gezeyim. Ay çıldıracağım.
Ve gece koltukta yattı. Sabah niye koltukta yattın dedim öyle gerekmiş.
Ha bu arada ailesi konusunda da senin hakkında konuşmalarını yasakladım artık kapat bu konuyu dedi.