derdim kendimden çok sevdiğim insanları düşünmek

Benim eşim de sizin eşiniz gibi. Her zaman değil ama dönemsel gelgitleri oluyor. Beni yönetmek istiyor, benim hep enerjik ve on parmağında on marifet olan bir kadın olmamı istiyor. Aslında ben onu yonetiyorum farkında değil :)
Evliliğin tanımını sorsan bana, erkeği idare edebilme sanatı derim.

Ben de denge kurma sanatı diyorum. Kocayı, çocuğu , iki aileyi sürekli dengede tutmazsak bir yerde devriliyor her şey.

Ama kaçta gelecek?
Saat önemli.
9 da gelecekse geç bence.
Önemli bir şey yoksa annene gitme planını bu akşam uygula.

Tam saat belirtemez sanırım bizim iş belli olmuyor... Erken geleceğim dedi, tamam mı dedi tamam dedim. Hazırlanır sabahtan giderim.

Ay aynı bizzzz :) Benim onu yönettiğimin farkına varınca böyle bir esip gürlüyor, sen beni yönetiyorsun şu an istediğin gibi geçiriyoruz hayatı, kafesteki aslan gibiyim dedi

Eşiniz de mi Aslan burcu? Benim eşim de benim hem çok güçlü, hem çok alımlı güzel bakımlı, hem marifetli, hem enerjik...Kısacası mükemmel olmamı istiyor...

Haklısınız..

Evet aslan burcu. Aslan burcu erkeği evlilikte kumanda kendinde olsun istermiş. Ama ben pohpohlarsam aslan oluyor, ondan sonra kafesteki aslan gibi hissediyorlar tabi. Tabiri caizse kedi oluyorlar ama farkında deguller

Evet aslan burcu. Aslan burcu erkeği evlilikte kumanda kendinde olsun istermiş. Ama ben pohpohlarsam aslan oluyor, ondan sonra kafesteki aslan gibi hissediyorlar tabi. Tabiri caizse kedi oluyorlar ama farkında deguller

Aynen ya bu kadar aynı olur :) Sizin burç ne? Sosyal misiniz neler yapıyorsunuz eşinizle? Çocuk var mı?

Aynen ya bu kadar aynı olur :) Sizin burç ne? Sosyal misiniz neler yapıyorsunuz eşinizle? Çocuk var mı?
Benim burcum oğlak. Çocuk var 3 yaşında. İkimizin de duygu durumu pozitifse yapabilecek birşeyler buluyoruz evde veya dışarida. Ama pozitif ruh halini aynı anda yakalayamiyoruz her zaman. Eşim daha çok dalgalaniyor. Tabi onu onore etmek ve dengeyi sağlamak bana düşüyor. Bazen fedakarlık yapıyorum, bazen tatlı sert yaklasiyorum. 6 yıl oldu evleneli, iyi tanıyorum artık eşimi. Nabzına göre şerbet veriyorum. Yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

Bizim çocuk yok, sizinkini Allah bağışlasın öncelikle. Ya gerçekten benim gibiler varmış, sizlerle tanıştıkça çok mutlu oluyorum, bir tek benim eşim böyle değilmiş, bir tek bizim evliliğimiz böyle değilmiş diyorum:)

Eşim çok mükemmeliyetçi ve evet duygu durumu çok dalgalı, ama benimki dalgalanınca da hemen uyarıyor. biz de 6. yılımıza girdik ne tesadüf:)

Daha ayrıntılı yazmak isterseniz dinlerim vallahi çok iyi geliyor bana bunları duymak :)

eşiniz sizin sosyal olmadıgınızı bahane ederek işten 22:30 da mı geliyor?ben burayı anlamadım oha yani??
peki haftasonu gerçekten gidecek misiniz?

Herşeyi anlarım ama ev sıkıcı diye eve geç gelmeyi anlamam.bu doğru değil.insan ayağını uzatıp dinleneceği bir alana ihtiyaç hisseder ve bu alanin en güzeli kendi evidir.zile bastığında sevinçle karşılayan eşi olan adam oturup şükretmeli ama burun kıvırıyor.ev sıkıcı da sıkıcı diyor.kusura bakmasinda bence bakış açısında sorun var.evlilige hazır birisi değilmiş,tamamen bekar hayatını özlüyor.size hak verdim ben.ama evlilikler zamanla oturuyor alisacaktir eminim biraz sabır ve dua edin insallah

eşiniz sizin sosyal olmadıgınızı bahane ederek işten 22:30 da mı geliyor?ben burayı anlamadım oha yani??
peki haftasonu gerçekten gidecek misiniz?

Merhaba eşimle konuştuk az önce, benim içime kapandığımı insanlardan koptuğumu söylüyor, bu onu bunaltıyormuş, ailesi ile de benim için görüşmüyormuş. Ailen hakkında asla yorum yapmadım yapmam dedim, tabi ki görüşebilirsin dedim.

Birazdan geçeceğim annemlere

pazartesiden itibaren çevre yapmaya başlamalı o zaman

Bense işimi bitirip koştur koştur eve gidiyor, işlerimi hallediyor, eşimin yemeğini hazır ediyor ve onun gelmesini bekliyorum.

eve gidince yemek yapıp tek başınıza önüne mi koyuyorsunuz eşinizin. niye beraber yapmıyorsanız. annesi değilsiniz onun yada hizmetçisi. işten eve gelin dinlenin o gelincede bundan sonra yemekleri beraber yapcaz deyin bakalım ne yapacak. hem beraber bir şeyler yapmakta iyi gelir.farklı olur yani.kek veya börek yapabilirsiniz. biz sevgilimle üni de okurken beraber yemek,pasta hatta mantı bile yapmıştık çok eğlenceli oluyor. hayatta önüne yemek koymam nasıl alışırsa öyle gider çünkü.çok fedekarlık yapmayın ve annesi gibi davranmayın şu erkeklere hanımlar.

Kadının ne olursa olsun canının sıkılmaya hakkı yoktur, mükemmeliyetiniz zedelenir sonra :)
Yeni arkadaşlar edinin o zaman, evinize davet edin birilerini

Ben de yengecim ve eşim kova ben tamamen evcimenin evi çok severim hatta ailemin yanına bir haftalık gideceğim zaman bile içime bir karamsarlık çöker sanki evi terk ediyorum hissine kapılırım eşim ilk evliyken arkadaşlarıyla vakit geçirirdi zaten iş çıkışında hep beraber oluyorlarmış bekarken ama zaman geçince birde üstüne çocuk olunca tam tersi oldu artık çağırdıklarında hiç gitmiyor bindebir yani oturup ailecek çay dizi yapıyoruz bizde ayda bir çıkıyoruz öyle çarşı avm dışarda yemek falan

Yapmıyorum artık yemek, geç geldiği için yiyip geliyor.

Arkadaşlar son durumu yazayım; gene kavga ettik...

Cumartesi annemlere giderken bir akrabam (kv ile konuşmaları sonucu) beni gaza getirdi yalan değil, eşime whats up tan yazdım, sorun ailense görüşmek istiyorsan ben karşı çıkmam görüşebilirsin, böyle bir hakkım da yok dedim. Gerekirse bayramlarda da görüşürüm seninle dedim. Konu bu değil, konuyu aileye getiriyorsun ben bizden bahsediyorum, hep konuyu buraya çekiyorsun anlamak istemiyorsun yazmış. Tamam dedim konu bu değilse...

Pazar eve geldim , eşim akşam geldi, maç izledi vs konuşmadık, yattım ben geldi yanıma gece gene konuşalım diye sinirli sinirli. Sürekli konuyu aileye çekiyorsun onlara yasakladım senin hakkında konuşmayı konumuz onlar değil, bizi konuşuyorum ben dedi. 3 aydır evdeymişiz çok sıkılmış, mamasını verip doyurup kafese kapatıyormuşum onu. Bir türlü düzen oturmamışız, yaşlanıyormuşuz kimsemiz yokmuş ...Dedim ben her koşulda mutluyum, öyle de böyle de ama sen mükemmeliyetçisin, kendine kalıplar uyduruyorsun ve sadece o kalıplarla mutlu oluyorsun dedim. Göreceğiz bakalım her hafta bir yere götüreceğim seni mutlu olacak mısın çok merak ediyorum dedim. Bakalım göreceğiz dedi. Sen istiyorsun ben seni bir yere götüreyim, e dedim ben götürünce mutlu olacak mısın? Bakalım göreceğiz dedi. Sen dedim mükemmeliyetçisin bunun başka açıklaması yok. Sonra böyle yapacağına hiç yapma, zorla yapıyorsun dedi. Evet sen böyle yaptıkça, beni eleştirdikçe inat yapıyorum dedim. Yapmak istemiyorum dedim. Neymiş iki gündür arkadaşlarıyla birlikteymiş, zevk almıyormuş onlarla birlikte olmaktan. Neymiş düğünleri bile gitmiyormuşuz. Burda parantez açayım; alt komşumuzun kızı evleniyormuş, o gün işten dönerken eşiyle karşılaştım asansörde, dedi kızım evleniyor eşim sizi çağırmadı galiba, evet haberim yoktu, belki bizi evde bulamamıştır olsun allah mesut etsin dedim. Tabi kv hemen bu olayı da kullanmıştır. Niye düğünde yoktunuz oğlum demiştir. Dedim olay bu ne yapayım, tüm şehrin düğününe gitmek zorunda mıyız, çağırmamış işte çağırmazsa çağırmasın dedim. İstiyor ki hafta içi hiççç karışmayayım, işten ister 10 da gelsin ister 12 de benim gıkım çıkmasın, ama haftasonu fellik fellik onunla gezeyim. Ay çıldıracağım.

Ve gece koltukta yattı. Sabah niye koltukta yattın dedim öyle gerekmiş.

Ha bu arada ailesi konusunda da senin hakkında konuşmalarını yasakladım artık kapat bu konuyu dedi.

mrb yeşil kız mesajını baştan sona okudum ..sende kendimi buldum ..tek farkla hala bir yuva kurdugumunun farkında değilim ..ailem müdahale ediyor evliligime ve ben de buna hakları varmış gibi gigimi çıkarmıyorum..korkuyorum benim esim birgün beni kapı dışarı edip annemin yanına gönderecek.. beni çok seviyor el üstünde tutuyor ..ama galiba ben farkında olmadan o sevgiyi tuketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…