- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Tamam bütün bunları anlıyorum ama başka bir şeyler yapın.
Ben yurtdışında büyüdüm ve Türkiyeye taşındım evlenip. Anlıyorum sizi, yeni bir ortam çok zor. Ama ne bileyim kuaföre gidin, tek başınıza cafeye gidin, alışverişe çıkın, evde eşiniz yokken maskenizi yapın bir film izleyin. Ben tek başıma karaoke bile yapardım çocuk olmadan önceİnanın iyi gelecek sizede eşinizede. Böyle çok sıkılırsınız birbirinizden.
Aynen öyle. Terapist de bunu tavsiye etmişti. Eşim bana o günkü konuşmamızda, sen İstanbula gitsek de aynı olursun, orda da bahane bulursun mesela trafik dersin demişti. Konuşurken İstanbulun çok trafiği olduğundan bahsetmiştim, yıllarca orda yaşadım çünkü ve eşim bulunduğumuz ilde bile trafikte çok sabırsız, adeta canavarlaşıyor ve defalarca kaza yaptık. Bilsin istedim, şikayet anlamında değildi. Onu bile asosyallik sebebi olarak gördü benim için.
İşte kafaısnda size asosyal diye bşr etiket yapıştırmış ve bunu değiştirmek eşiniz gibi bir adamda çok zor. İmkan varsa bir değişiklik yapın bir de öyle deneyin. Ama siz kendinizi değiştirin biraz. Ona hiç bulaşmadan gerçek anlamda sosyal bir kadın olun. Gidin bir kursa kaydolun ordan yeni arkadaşlıklar edinin, onlarla zaman geçirin. Zaman zaman onu da dahil etmeyi teklif edin ama kararı ona bırakın. Üç beş ay sonra asosyallik mevzusu tekrar açılırsa asosyal olan sensin ben değilim diyebilirsiniz o zaman. Hem evde oturup geç saatte gelecek kocayı beklemekten daha iyi olur sizin için de.
Aynen dediğiniz gibi, zaten bu salaklığı yaptığımın farkına vardım geç de olsaŞimdi ilgimi çekme vakti:)
İki gecedir hiçç umrumda değil geçiyorum yatıyorum yorganı kendime çekmişim farkında olmadan gitmiş battaniye almış kıvrılmışDün de geldi 8 e doğru, elinde telefon işten biriyle konuşuyor eve erken geldim diye duyuruyor yemek yer misin dedim yok dedi, geçti maç izledi, ben de biraz nette takılıp bir şey demeden yattım. Tüm ilgimi çekiyorum bakalım işe yarayacak mı...
Dediklerinizi de yapacağım....Güzel fikir çok teşekkür ederim. Aynen resmen beni çantada keklik görüyor adam.
şimdi güzel yapmışsınız ama buna bi son verin en azından bu kadar belirgin olmasın..
neden mi?kısa süre önce ona kırıldıgınızı söylediniz şimdi neden trip attığınız çok belli.erkekler bu durumlarda daha da inatlaşıyorlar, farkındaysanız o da umursamıyor..neden? çünkü sebebi belli, adamın içi rahat..nasılsa dayanamayıp ona gideceksiniz.adam ben bişey yapmadım ki modunda..
bence bi süre sonra ona pek dokunmadan temas etmeden yüzüne iki gülüp aranız iyiymiş gibi davranıp sonra köşenize çekilin :) ha ha ha hi hi hi, sonra mehveşle takılıcaz hayatım sen yemek söyle istersen modubu arada gerçekten şu ara arkadaşınız falan olmasa da gidin dışarda tek takılın ama adamdan ayrı bi hayatınız oldugunu mutlaka gözünüze sokun.
Haftasonu ayrı takılayım diyorum mesela?
kesinlikle..
sorarsa da e hayatım hani sen sıkılıyosun ya ondan sana demedim belki işin falan vardır deyin :)
ay çok heyecanlı.. bakalım eşinize ne zaman dank edecek
Beni çantada keklik görmesin istiyorum. Biraz içine korku düşsün acaba mı desin.
Bir de gerçekten kendi iyiliğim için ona olan bağımlılığımı aşmak istiyorum. Üzülmemek için. Kendi değerimi anlamak, bu dünyadaki en kıymetli varlığımın kendim olduğunu , bir kez daha hatırlamak için.
Beni çantada keklik görmesin istiyorum. Biraz içine korku düşsün acaba mı desin.
Bir de gerçekten kendi iyiliğim için ona olan bağımlılığımı aşmak istiyorum. Üzülmemek için. Kendi değerimi anlamak, bu dünyadaki en kıymetli varlığımın kendim olduğunu , bir kez daha hatırlamak için.
bakın gerçekten bunu farkedip de böyle düşünüyorsanız bu çok güzel bir şey.çok net eminim, erkekler bizim gibi asla değil, bağımlılık onları uzaklaştırıyor, bi süre sonra heyecansız, sıradan, koltuktaki kırlent gibi görünüyorsunuz onların gözüne.
eşiniz çizgiyi aşmış, işten geç çıkmak nedir ya?eve gelmek istemiyor resmen..
burada yazılanlara aldırmayın, yok beklenti yok şu yok bu.. valla bir kadın bir adamda merak, endişe,hayranlık uyandırıyorsa adam peşine düşüyor..
dozunu iyi ayarlamanız lazım.asla inadına, tripten yapıyor oldugunuzu farkettirmeden :)
Aynen böyle olması lazim. Sizi kaybetmekten, mutlu edememekten korkması gerekiyor galiba.Beni çantada keklik görmesin istiyorum. Biraz içine korku düşsün acaba mı desin.
bakın gerçekten bunu farkedip de böyle düşünüyorsanız bu çok güzel bir şey.çok net eminim, erkekler bizim gibi asla değil, bağımlılık onları uzaklaştırıyor, bi süre sonra heyecansız, sıradan, koltuktaki kırlent gibi görünüyorsunuz onların gözüne.
eşiniz çizgiyi aşmış, işten geç çıkmak nedir ya?eve gelmek istemiyor resmen..
burada yazılanlara aldırmayın, yok beklenti yok şu yok bu.. valla bir kadın bir adamda merak, endişe,hayranlık uyandırıyorsa adam peşine düşüyor..
dozunu iyi ayarlamanız lazım.asla inadına, tripten yapıyor oldugunuzu farkettirmeden :)
Bunu niçin sevgiyle aşkla bağdaştırdınız ki? Eşiniz dışarı çıkmak iatiyor diye sizi niye sevmiyo olsum? Sadece hoşlandığınız şeyler farklı o kadar.
Ben çok özgür büyümedim, çok sevgi dolu bir aile ortamım da yok. Dolayısıyla gezmeye çok meraklıyım. Para harcamaya değil dolaşsam bile yeter.
Erkek arkadaşım da tam tersi evde oturalım de bir hafta çıkmaz. Kahvesini koy önüne yeter. Bir süreden sonra artık sıkılmaya başlamıştım, idare etmek zor geliyordu cidden. Zaten normalde de evdeyim onun haricinde okulda, ya izin günlerinde bari çıkıp gezelim ama o da yoktu.
Benim sıkıldığımı anladı zamanla bana dışarı çıkmak için önerilerde bulunmaya başladı kendisi. Demek istediğim mesela eşinize istersen çıkalım diye değil de hadi dışarı çıkalım deyin. Film gelmiş ona gidelim deyin. Ne bileyim en evcil insanın bile yapmaktan hoşlandığı şey muhakkak vardır dışarda. Bu yüzden eşinizi suçlamayın. Kendinizi de eksik görmeyin. Sadece seçimleri ona bırakmayın emrivaki yaparmış gibi konuşun ki istekli olduğunuzu anlasın, çabaladığınızı görsün, zamanla o da size uyum sağlayacaktır.
İkinize de katılıyorum.
Eşine odaklı yaşamayı bırak.
Niye çalışıyorsun? Sadece para için değil değil mi?
Parayı harcamanın tadına var.
Gez, toz, ye, iç, eğlen.
Eşin "noluyor yahu eşime, çok mutlu, hayırdır inşallah" diyecek kıvama gelsin.
Asla trip atma. Kızılacak bir şey varsa elbette kız ama uzatma. Gül, mutlu ol.
Eşin yanında olmak istemiyorsa, depresif kalmak istiyorsa kendi bilir.
Green baci ah.. bu adam degismez yaa.. cidden.. cocuk yokken ayaklarin uzerinde dururken neden birakmiyosun bu adami? Valla anlattiklarina gore hep sen ugrasiyosun ve bu adam hep bi tatminsiz. Ne mutlu oluyor ne mutlu ediyor.
Kızlar eşime bu akşam ya da yarın sabahtan annemlere geçiyorum haftasonumu orda geçireceğim dedim. Bu akşamdan gitme erken geleceğim tamam mı dedi.
Yorumlar? :)
tontriko , toscanatoscana , B Began , KudrAlobar
İşte bu :) iyi yapmışsınızKızlar eşime bu akşam ya da yarın sabahtan annemlere geçiyorum haftasonumu orda geçireceğim dedim. Bu akşamdan gitme erken geleceğim tamam mı dedi.
Ama kaçta gelecek?Kızlar eşime bu akşam ya da yarın sabahtan annemlere geçiyorum haftasonumu orda geçireceğim dedim. Bu akşamdan gitme erken geleceğim tamam mı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?