derdim kendimden çok sevdiğim insanları düşünmek

Ben kendi kendimi eğlendiriyorum ama evde:) Adam beni zırla dışarı çıkarmak istiyor, e çıkarız madem:) Çıkınca da girmem lazım henüz bunun farkında değil tabi Benim çevrem çoktu hepsinden koptum şimdi bir sosyal medyayı açsam hiç boş vaktim kalmaz. Kuzenler, arkadaşlar, akrabalar.....Ben çektim kendimi, yalan yok.

İşte kafaısnda size asosyal diye bşr etiket yapıştırmış ve bunu değiştirmek eşiniz gibi bir adamda çok zor. İmkan varsa bir değişiklik yapın bir de öyle deneyin. Ama siz kendinizi değiştirin biraz. Ona hiç bulaşmadan gerçek anlamda sosyal bir kadın olun. Gidin bir kursa kaydolun ordan yeni arkadaşlıklar edinin, onlarla zaman geçirin. Zaman zaman onu da dahil etmeyi teklif edin ama kararı ona bırakın. Üç beş ay sonra asosyallik mevzusu tekrar açılırsa asosyal olan sensin ben değilim diyebilirsiniz o zaman. Hem evde oturup geç saatte gelecek kocayı beklemekten daha iyi olur sizin için de.

Zaten o gün sinirlendim damgaladınız beni asosyal diye senelerdir dedim, çünkü gerçekten annesinin ağzından düşmezdi, oysa hiç alakası yok, bir de kendisi herkesle küstür, kimseyi beğenmez, iki kişiyle görüşüyor diye kendini sosyal ilan ediyor neyse...

Benim sporum, akraba günlerim falan vardı; son aylarda bunları bıraktım çünkü bir sınavım vardı hazırlanmam gereken, sonrasında da biraz dinlenmek istedim. Ama eşimde hiç bir şekilde dinlenme, ara, dur durak bilme yok... Ne güzel spora giderdin, güne giderdin diyor bana. Damgaladınız deyince bozuldu, ben orta yolu bulmaya çalışıyorum diyor.

şimdi güzel yapmışsınız ama buna bi son verin en azından bu kadar belirgin olmasın..
neden mi?kısa süre önce ona kırıldıgınızı söylediniz şimdi neden trip attığınız çok belli.erkekler bu durumlarda daha da inatlaşıyorlar, farkındaysanız o da umursamıyor..neden? çünkü sebebi belli, adamın içi rahat..nasılsa dayanamayıp ona gideceksiniz.adam ben bişey yapmadım ki modunda..
bence bi süre sonra ona pek dokunmadan temas etmeden yüzüne iki gülüp aranız iyiymiş gibi davranıp sonra köşenize çekilin :) ha ha ha hi hi hi, sonra mehveşle takılıcaz hayatım sen yemek söyle istersen modu bu arada gerçekten şu ara arkadaşınız falan olmasa da gidin dışarda tek takılın ama adamdan ayrı bi hayatınız oldugunu mutlaka gözünüze sokun.

Haftasonu ayrı takılayım diyorum mesela?

kesinlikle..
sorarsa da e hayatım hani sen sıkılıyosun ya ondan sana demedim belki işin falan vardır deyin :)
ay çok heyecanlı.. bakalım eşinize ne zaman dank edecek

Beni çantada keklik görmesin istiyorum. Biraz içine korku düşsün acaba mı desin.

Bir de gerçekten kendi iyiliğim için ona olan bağımlılığımı aşmak istiyorum. Üzülmemek için. Kendi değerimi anlamak, bu dünyadaki en kıymetli varlığımın kendim olduğunu , bir kez daha hatırlamak için.

bakın gerçekten bunu farkedip de böyle düşünüyorsanız bu çok güzel bir şey.çok net eminim, erkekler bizim gibi asla değil, bağımlılık onları uzaklaştırıyor, bi süre sonra heyecansız, sıradan, koltuktaki kırlent gibi görünüyorsunuz onların gözüne.
eşiniz çizgiyi aşmış, işten geç çıkmak nedir ya?eve gelmek istemiyor resmen..
burada yazılanlara aldırmayın, yok beklenti yok şu yok bu.. valla bir kadın bir adamda merak, endişe,hayranlık uyandırıyorsa adam peşine düşüyor..
dozunu iyi ayarlamanız lazım.asla inadına, tripten yapıyor oldugunuzu farkettirmeden :)

Bunu niçin sevgiyle aşkla bağdaştırdınız ki? Eşiniz dışarı çıkmak iatiyor diye sizi niye sevmiyo olsum? Sadece hoşlandığınız şeyler farklı o kadar.
Ben çok özgür büyümedim, çok sevgi dolu bir aile ortamım da yok. Dolayısıyla gezmeye çok meraklıyım. Para harcamaya değil dolaşsam bile yeter.
Erkek arkadaşım da tam tersi evde oturalım de bir hafta çıkmaz. Kahvesini koy önüne yeter. Bir süreden sonra artık sıkılmaya başlamıştım, idare etmek zor geliyordu cidden. Zaten normalde de evdeyim onun haricinde okulda, ya izin günlerinde bari çıkıp gezelim ama o da yoktu.
Benim sıkıldığımı anladı zamanla bana dışarı çıkmak için önerilerde bulunmaya başladı kendisi. Demek istediğim mesela eşinize istersen çıkalım diye değil de hadi dışarı çıkalım deyin. Film gelmiş ona gidelim deyin. Ne bileyim en evcil insanın bile yapmaktan hoşlandığı şey muhakkak vardır dışarda. Bu yüzden eşinizi suçlamayın. Kendinizi de eksik görmeyin. Sadece seçimleri ona bırakmayın emrivaki yaparmış gibi konuşun ki istekli olduğunuzu anlasın, çabaladığınızı görsün, zamanla o da size uyum sağlayacaktır.

İkinize de katılıyorum.

Eşine odaklı yaşamayı bırak.
Niye çalışıyorsun? Sadece para için değil değil mi?
Parayı harcamanın tadına var.
Gez, toz, ye, iç, eğlen.

Eşin "noluyor yahu eşime, çok mutlu, hayırdır inşallah" diyecek kıvama gelsin.

Asla trip atma. Kızılacak bir şey varsa elbette kız ama uzatma. Gül, mutlu ol.

Eşin yanında olmak istemiyorsa, depresif kalmak istiyorsa kendi bilir.

Green baci ah.. bu adam degismez yaa.. cidden.. cocuk yokken ayaklarin uzerinde dururken neden birakmiyosun bu adami? Valla anlattiklarina gore hep sen ugrasiyosun ve bu adam hep bi tatminsiz. Ne mutlu oluyor ne mutlu ediyor.

Aynen böyle olması lazim. Sizi kaybetmekten, mutlu edememekten korkması gerekiyor galiba.
Fedakarlık güzel biseydir ama erkek nezdinde fazla fedakarlik kesinlikle suistimal edilir.
Pesinizden koşmasını sağlayın esinizin

Ve artık işyerindeki herkesin dikkatini çekiyor ve canımı yakmak için bunu kullanıyorlar. Bir kaç kere söyledim, uyardım ama devam ediyor. Kendi bilir. Dün geçe geldiğinde 22:30 du saat, ben yataktaydım ne kapıda karşıladım ne bir şey söyledim. Bu akşam ya da yarın da annemlere geçip haftasonumu orda geçireceğim.

Gerçekten sinirliyim çünkü. Burası cidden gözümü açtı, acaba mı dediğim şeylerden emin oldum. Trip attığımın ya da bozulduğumun diyelim gayet farkında, zaten farkında da olsun.

"Ben çok özgür büyümedim, çok sevgi dolu bir aile ortamım da yoktu. " Şu cümle bana birebir uyuyor, çünkü ben de böyle büyüdüm, ve evde huzurlu bir ortam istedim hep. Eşim aile sorunları vs derken hep kendini işe verdi, evden kaçtı.

Sen sosyal değilsin diye eve gelmek istemiyorum, kendimi işe veriyorum demesi beni çok kırdı. Ben elimden geleni yapıyorum, her cumartesi illa dışardayız, pazar da 1-2 aydır evdeyiz bu yani...Eşim her şeyin mükemmel olmasını isteyen bir insan. Ben de öyleyim aslında ama yansıtmıyorum, idareciyim olur diyorum mükemmellik Allaha mahsus, sorun haline getirmiyorum.

Aynen öyle sıradaki hedef kendime odaklanmak. Uzun süredir bunun farkına varmıştım aslında, ama bazen harekete geçmek cidden zaman istiyormuş, zaman alıyormuş.

Bu haftasonunu annemlerde geçirerek başlayacağım işe...Şok olsun:)

Green baci ah.. bu adam degismez yaa.. cidden.. cocuk yokken ayaklarin uzerinde dururken neden birakmiyosun bu adami? Valla anlattiklarina gore hep sen ugrasiyosun ve bu adam hep bi tatminsiz. Ne mutlu oluyor ne mutlu ediyor.

Haklısın canım ama iyi ve kötü yönlerine bakıyorum, bir çok iyi yönü de olduğundan ve bunlar benim için önemli özellikler olduğundan tamamen bitiremiyorum. Yıllardır neler yaşadık, kk şahit, tam kv sorunum bitti derken...Eşim aslında baştan beri böyleydi yani içine kapanan ben oldum ama ben de sürekli enerji bombası olarak gezemiyorum, insanım sonuçta, dönem dönem içime kapanıyorum yalan değil.

Eşim hep böyle değildi, sürpriz yapan özel günleri asla unutmayan, aileme karşı kibar anlayışlı, beni kırmamak için çabalayan, kötü alışkanlıkları olmayan, iyi niyetli, kibar, ama kuralcı ve mükemmeliyetçi. Bu yönü zorluyor hem de çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…