Derdim kendimle!!!! Yardımcı olun bana :(

Anneoluncaanladim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
830
326
73
34
Az once magazin programı izlerken Gülşen in degisimini izledim. Kadın pasiflikten vampliga dikey geçiş yapmış resmen. Simdi benim
Derdim su 24 yaşındayım boyum 168 su an kilom 64 bundan iki yıl once dugun zamanı 52 kiloydum. Hos oda fazla zayifti 55 ideal bence. Eski Halime dönmek istiyorum. Dışarıdan baktığımızda ay nasıl bakımlı kadın dediğimiz kadınlardan olman istiyorum. Kocam
Bana inanılmaz asık ona gore dunyanın en guzel kadını benim ve bunu bana hissettiriyor her zaman, ama ben kendimi daha guzel daha bakımlı esimin gözünü hic ayiramayacagi hatta diğer erkeklerin degil ama etrafımda ki kadınların da vay be diyeceği bir kadın olmak istiyorum. Yani bu konu aslında esimle degil kendimle ilgili. Ha biye bu kadar kilo aldım derseniz. Universite stajlar derken yogun kosturmacadaydim evlendim bos kaldım , yemek yapmayı evlenince öğrendim surekli yeni seyler denedim ve yedim de tabi bi bakmisim 10 kilo almışım olmuşum 62 tam
Rejime giriyorum
Derken hamile oldugumu öğrendim 20 kilo da o zaman aldım 82 kilo oldum ((( 18 i gitti aslında cok şişman degilim 40 beden giyorum bazen nadiren 38 ama
Bana tavsiyelerde bulunun lütfen bakim ürünleri siz neler yaparsınız falan. Bu arada cilt tipim
Yağlı.

Son düzenleme:
Ben de senin gibiyim cok bakimli bir kadin olmak istetim arada gaza gelirim kendime bakarim falan oma sonra cozuturum.onemli olan devamlilik o gucu bulabilmek. Ben mutlaka cildimi sabah aksam temiz tutmaya calusiyorum sonra nemlendirici.ama foluk cocukla zor oluyor

Keşke kilo alsam da vermek gibi dertlerim olsa ne güzel olurdu :)

26 yaş 1.68 ve 53 kiloyum bebiş de var. Benim sırrım öğünleri az yemek ( bi süre sonra mide küçüldüğü için çabuk doyuluyor)
Bol su , yürüyüş. Kilo vermek istesem bunlara ek olarak erken kalkıp çok spor yapar, tok tutan tahıllara yönelir yağı tuzu şekeri unu azaltırdım. Bir de bence bunları hevesle yapmak lazım kilo verilmiş mi diye hergün tartıya çıkan,moral bozukluğuyla hemen pes eden tanıdıklarım baya var.

Bu tamamen kişinin ruh hali ile alakalı aslında. Ben çoğu zaman makyaj bile yapmam, spor giyinirim. Ya converse vardır ayağımda ya sandalet bütün yaz, üstte ona uyumlu işte. Ama sokağa çıktım mı erkekleri bırak kadınlar bile döner bakar. Hatta bi keresinde bi kadın laf attı. Çok süper ötesi güzel bi kadın değilim. Bu aralar da kilo aldım. Ama o kendine güven duygusu var ya yetiyor her şeye. Dik dur, gülümse, insanların gözünün içine bak. Tamamdır.

ben öyle süper bakımlı değilim ama olmaya çalışıyorum. şu an 34-36 beden giyiyorum, 32-34 beden olmak için yediklerime dikkat edip, spor yapıyorum.
sporum günlük yürüyüş, bisiklet, haftada birkaç gün pilates gibi basit şeyler.
ama haftaya artıracağım, haziran sonu ve temmuzda boş olduğum için günde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum.

cildin yağlıysa da asla sert temizleyiciler falan kullanma. birkaç aylığına cildini kurutur, güzelmiş gibi görünür, ileride yaşlandırır. cildini aşırı kurutan maskeler yapma.
karma ciltliyim,cildime çok övgü alırım; benim cilt bakım rutinim (yaz için):
sabah-akşam shiseido temizleyiciyle temizliyorum, fısfıs şişenin içine doldurduğum maden suyunu (biraz da elma sirkesi karıştırmayı düşünüyorum ama belki kokar diye korktum) tonik olarak kullanıyorum, sonra da clinique pore corrector serumunu sürüyorum. bazen eksta nemlendirici de uyguluyorum.

haftada bir peeling ve doğal kil maskesi yapıyorum. bir de yüz yogası yapıyorum, internette bulabilirsin.

bazılarının özü kokoş. sonradan olmuyor eğreti duruyor. boşver doğal ol . olduğun gibi. azcık saçını başını dışarken fönle veya maşala. az da makyaj yeterli.
yılların getirdiği tarz pat diye değişmiyor.

her gece yatmadan sirkeyle tonik yapın hem nemlendiriyor hem de parlaklık veriyor sirkeyle tonik yapıp suyla yıkıyorum sonra limon sürüp yatıyorum cildim pırıl pırıl :) zencefil demleyip içine bir sarımsak atıyorum yemeklerden yarım saat önce bunu içiyorum haftada bir iki kilo veriyorum bu sayede :) denemeni tavsiye ederiim canım :)ben doğal yöntemlerden yanayım biraz:)

Aynen bi gazla başlıyorum sonra bi bakıyorum yine bosvermisim :))

Universite boyunca kilo almaya çalıştım simdi vermeye insanoğlu :)

çok haklısın. bazı kızlara bakıyorum, aslında yüzleri vücutları güzel ama hiç "güzel" havaları yok, o yüzden öyle algılanmıyorlar. bazıları da o kadar güzel değil ama saçını bir atar ki dönüp bakarsın. bu konuyu bir erkek arkadaşımla konuşmuştum, o da böyle söylemişti. yani erkek için kadın için fark etmiyor, önemli olan özgüven ve yaydığın enerji.
ama tabi bu özgüvenin oluşması için biraz çalışmak gerek :)

Aslında benim düşüncemin aksine insanlar cok asıl durduğumu söyler. Ama iste onemli olan topuklu ayakkabı falan giymek degil mesela spor kıyafet giyiyor ama yine de fıstık gibi hatun:) ciltleri parıliyo onu istiyorum iste bende :)

gülşen vamp mıymış?

sende vamp mı olmak istiyorsun?

aramızdaki vamplar yardımcı olurlar..

sade guzellık dersen,beni ara

Vay anasını diyorum ve maşallah ekliyorum :) supersiniz. Kızım
Biraz büyüsün spora
Başlıcak
Insallah ya.ama cilt bakımı icin önerileriniz harika hepsini not aliam

Aslında o kokosluk var bende ama dogum hamilelik cildimi baya yıpratti cildim parlasın istiyorum bide su kilolar

Koku yapmıyor mu sirke?? Bide cilt tipiniz nedir? Ay o seyin tadı kotu olmuyor mu ben sarımsak yiyemem de hi? Baska nelere dikkat ediyorsunuz kilo vermek icin

Vay anasını diyorum ve maşallah ekliyorum :) supersiniz. Kızım
Biraz büyüsün spora
Başlıcak
Insallah ya.ama cilt bakımı icin önerileriniz harika hepsini not aliam

cildime çok övgü alırım o yüzden güvenle söyledim :) yalnız kullandığım ürünler sizin cildinize uymayabilir, kreme ne kadar para vermek istediğinizi de bilmiyorum. yalnızca bu rutini takip ederek (sabah-akşam temizlik ve nemlendirme, haftada bir gün peeling ve maske) ve cildinize kötü davranmayarak sonuca ulaşırsınız.
bir de ben clinique'i çok seviyorum ama toniklerinden ve temizleyicilerinden uzak durun. matlaştıran nemlendirici konusunda başarılılar ama.

Aslında o kokosluk var bende ama dogum hamilelik cildimi baya yıpratti cildim parlasın istiyorum bide su kilolar

ramazan geliyor,bunu lehıne cevır ve aksam doldurma mıdenı..

zaten 1 bardak suyla bıle doyduğunu anlıyorsun aslında oruç acarken..

mıdenı yorma..sahuruda hafıf gecır..oldu bu iş..

ertesı gun serumla kaybettıgın 1 kıloyu gerı almazsan,basarabılırsın..

Koku yapmıyor mu sirke?? Bide cilt tipiniz nedir? Ay o seyin tadı kotu olmuyor mu ben sarımsak yiyemem de hi? Baska nelere dikkat ediyorsunuz kilo vermek icin

karma benim cildim sirkeyle sildikten sonra yıkıyorum tatlım kokusu falan kalmıyor:) sarımsak katınca biraz kokusu kötü oluyor sadece zencefilde kullanabilirsin ben saç uzatması için sarımsak koyuyorum hemde daha çok yağ yakıyor :) vala herşeyi yiyorum ama aşrı da yemiyorum tabi dozunda herşey :) rejim yapınca kilo alanlardanım asla yememi kesemem :) o yüzden zencefillere başvuruyorum :) ip atlıyorum çok kilo alırsam ama normalde gece yatmadan önce karnım için mekik çekiyorum bir de telefonuma karın kası diye program var onu yükledim üç dört gündür o hareketleri yapıyorum tatlım

Cok uçuk olmadıgı sürece maddi konusuna takılmiyorum pek. Ama tavsiyeleriniz harika cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…