Derdim kendimle!!!! Yardımcı olun bana :(

Asırı hareketli kızıma yetişirken bayilmazsam neden olmasın :)

Denemeye degeeeeeeeer :)

iç çamaşırlarını yenileyerek işe başla seni güzel seksi hissettiren çamaşırlar giy devamı kendinden gelir

Konuya kendi problemimle dahil oluyorum ama, benim cilt tipimde kurudan karmaya döndü ve bazen çok hassas..herşeyden korkuyorum..sirke ve limon biraz asitli olduğundan zarar vermiyo mu. Cilt ph ı var birde..bnde doğal ürünlerden yanayım ama genelde kullandıklarım kızarıklık ve tahriş olarak dönüyo..cildimi temizleyici ne ürün nede doğal herhangi bişey kullanamıyorum bu yüzden..hem temizlensin hem nemlensin istiyorum..ergenliğimde cildim kusursuzdu tertemiz bembeyazdı..yirmisinden sonra bozuldu ne ararsan var..benmi tersim nedir

o zaman doğal ürünler kullanmayın. benim yüzümde maden suyu ve doğal kil maskesi dışında "doğal" ürün kullanmıyorum.
şu ana kadar kullandıklarımın hepsi cildimi bozdu, pisliği de cabası. yüzünüz için organik ürünleri tercih edebilirsiniz, yağları falan da saçınızda kullanın bence.

guzellıgımın sırrı bıraz ruj,bıraz allık..saclarımın o doğal halıyle rüzgârda dalgalanmasına ıse tum cıhan hayrandır..

Eki Görüntüle 1156586

Millan yine öldürdün beni gülmekten
Konu sahibi arkadaşım kişinin bazı şeyler içinden geliyor gerçekten yapayım diye yapıyorsa bir süre sonra bırakıyor eğer gerçekten istiyorsanız çok kolay bunların sırrı zaten saçını makyajını kıyafetini giydiğinde artı bir özgüven geliyor sana ister istemez salına salına geziyorsun ben mesela özellikle dolgu topuklarımı giydiğimde havalanıyorum cildine haftalık bakım uygulayabilirsin mesela benim cildime limon yumurta karışımı iyi gelir bu şekilde kullanırım fazla sabun kullanmam cildi kurutuyor ilk başta yumuşattığını zannetsekte saçlarında sorun varsa yine bakım kürlerinden uygulayabilirsin çok fazla seçenekler var net elimizin altında bunlar ayrıca güzel gibi geliyoruz kendimize yapınca ne kadar farkediyor bilmiyorum ama artı bir güven işte

Saçlarını düzleştirmeye bukle yapmaya çalış derim saçım bozuksa mesela hiç bakmak gelmez kendime makyajını yapabilirsin ojelerin olabilir tırnaklarında yaz geldi açık sandaletler dolgu topuklar çok yakışıyor ayaklara yazlık elbiseler efil efil yaz tam olarak kendimizi bulma havasıdır

Ramazan geldi bunu arkadaşların dediği gibi kendi leyhine çevirebilirsin akşamları çorbayla açtığında orucu tıkatıyor insanı hemen çorba salata arada tavuk-et çok iyi zayıflar insan belki akşam yürüyüşleriyle destekledin mi tamamdır bende yapacağım ondan sana söylüyorum bir 3 kilo fazlam var da

Yok canım hatta bir laf vardır limon mermeri eritir ama elleri nemlendirir diye :) annemin cildi kuru o da kullandı bir zararını görmedik ama her cilt farklı birşey diyemem canım

Ben böyle bakımlı birini tanıyorum ama 3 saatini bakım ve makyaj için ayırıyor tabi evli degil 18 yasında sanırım.yani ben sabah 5 te kalkıpda ugrasamam ki işe bile zor kalkıyorum sacımı bile toplamak büyük bir olay :)

Teşekkür ederim . Benim cildim kuru karma arası bişey olduğu için nemlendiricilere aşığım ama işte onlarda sivilce ve kabar şeklinde dönüyo şaşırdım yani.organik ürün demişsiniz varsa önerebileceğiniz nemlendirici bi ürün markasını özel msj atarmısınz.fiyat uçuk olmadığı taktirde çok mühim deil..

reklam amaçlı olmadığı sürece marka vermek yasak değil diye biliyorum, o yüzden buraya yazayım. su bazlı nemlendirici alın, sivilceleriniz yap bazlı nemlendiriciden kaynaklanıyordur muhtemelen. hele yazın yağ bazlı nemlendirici sivilce partisi düzenlemek olur :)
ben organik ürün kullanmıyorum, çünkü organik yazanların çoğu organik değil organik içerikli, söz oyunlarıyla kazıklamaya çalışıyorlar. gerçekten organik olanları da denemedim bilemiyorum.

işte clinique matlaştıran nemlendirici kullanıyorum şimdilik, kışın Estée Lauder idealist'i denemeyi düşünüyorum. onun dışında dermokozmetiğe yönelebilirsiniz, belli ki hassa bir cildiniz var. fiyatları da çok uçuk olmuyor, La Roche Posay, Bioderma, Avene bunlar hep methini duyduğum markalar. ben dermokozmetik de kullanmadım, 3-4 marka ve ürün dışına da çıkmıyorum kozmetik ürünlerinde. cildi çok fazla yormamak lazım, iyice araştırın test edin. ben bu markayı birkaç yıl kullanırım dediğinizde onu alın.

Bende organik diye satılan ürünlerin genelde doğru olmadığını düşünüyorum..bu yüzden kullanıp güvendiğiniz organik bi ürün vardır zannettim..o yüzden sordum:) yazdığınız markalara bakacm..gerçekten birini tutturup memnun kalsam yıllarca vazgeçmen ya..

Sirkeyle toniği ilk kez duyuyorum :) Denicem sayende.Sağol güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…