- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
gülşen vamp mıymış?
sende vamp mı olmak istiyorsun?
aramızdaki vamplar yardımcı olurlar..
sade guzellık dersen,beni ara
ramazan geliyor,bunu lehıne cevır ve aksam doldurma mıdenı..
zaten 1 bardak suyla bıle doyduğunu anlıyorsun aslında oruç acarken..
mıdenı yorma..sahuruda hafıf gecır..oldu bu iş..
ertesı gun serumla kaybettıgın 1 kıloyu gerı almazsan,basarabılırsın..
karma benim cildim sirkeyle sildikten sonra yıkıyorum tatlım kokusu falan kalmıyor:) sarımsak katınca biraz kokusu kötü oluyor sadece zencefilde kullanabilirsin ben saç uzatması için sarımsak koyuyorum hemde daha çok yağ yakıyor :) vala herşeyi yiyorum ama aşrı da yemiyorum tabi dozunda herşey :) rejim yapınca kilo alanlardanım asla yememi kesemem :) o yüzden zencefillere başvuruyorum :) ip atlıyorum çok kilo alırsam ama normalde gece yatmadan önce karnım için mekik çekiyorum bir de telefonuma karın kası diye program var onu yükledim üç dört gündür o hareketleri yapıyorum tatlım
iç çamaşırlarını yenileyerek işe başla seni güzel seksi hissettiren çamaşırlar giy devamı kendinden gelir
guzellıgımın sırrı bıraz ruj,bıraz allık..saclarımın o doğal halıyle rüzgârda dalgalanmasına ıse tum cıhan hayrandır..
Eki Görüntüle 1156586
her gece yatmadan sirkeyle tonik yapın hem nemlendiriyor hem de parlaklık veriyor sirkeyle tonik yapıp suyla yıkıyorum sonra limon sürüp yatıyorum cildim pırıl pırıl :) zencefil demleyip içine bir sarımsak atıyorum yemeklerden yarım saat önce bunu içiyorum haftada bir iki kilo veriyorum bu sayede :) denemeni tavsiye ederiim canım :)ben doğal yöntemlerden yanayım biraz:)
gülşen vamp mıymış?
sende vamp mı olmak istiyorsun?
aramızdaki vamplar yardımcı olurlar..
sade guzellık dersen,beni ara
guzellıgımın sırrı bıraz ruj,bıraz allık..saclarımın o doğal halıyle rüzgârda dalgalanmasına ıse tum cıhan hayrandır..
Eki Görüntüle 1156586
Konuya kendi problemimle dahil oluyorum ama, benim cilt tipimde kurudan karmaya döndü ve bazen çok hassas..herşeyden korkuyorum..sirke ve limon biraz asitli olduğundan zarar vermiyo mu. Cilt ph ı var birde..bnde doğal ürünlerden yanayım ama genelde kullandıklarım kızarıklık ve tahriş olarak dönüyo..cildimi temizleyici ne ürün nede doğal herhangi bişey kullanamıyorum bu yüzden..hem temizlensin hem nemlensin istiyorum..ergenliğimde cildim kusursuzdu tertemiz bembeyazdı..yirmisinden sonra bozuldu ne ararsan var..benmi tersim nedir
Eki Görüntüle 1156586
Konuya kendi problemimle dahil oluyorum ama, benim cilt tipimde kurudan karmaya döndü ve bazen çok hassas..herşeyden korkuyorum..sirke ve limon biraz asitli olduğundan zarar vermiyo mu. Cilt ph ı var birde..bnde doğal ürünlerden yanayım ama genelde kullandıklarım kızarıklık ve tahriş olarak dönüyo..cildimi temizleyici ne ürün nede doğal herhangi bişey kullanamıyorum bu yüzden..hem temizlensin hem nemlensin istiyorum..ergenliğimde cildim kusursuzdu tertemiz bembeyazdı..yirmisinden sonra bozuldu ne ararsan var..benmi tersim nedir
o zaman doğal ürünler kullanmayın. benim yüzümde maden suyu ve doğal kil maskesi dışında "doğal" ürün kullanmıyorum.
şu ana kadar kullandıklarımın hepsi cildimi bozdu, pisliği de cabası. yüzünüz için organik ürünleri tercih edebilirsiniz, yağları falan da saçınızda kullanın bence.
Yok canım hatta bir laf vardır limon mermeri eritir ama elleri nemlendirir diye :) annemin cildi kuru o da kullandı bir zararını görmedik ama her cilt farklı birşey diyemem canım
Teşekkür ederim . Benim cildim kuru karma arası bişey olduğu için nemlendiricilere aşığım ama işte onlarda sivilce ve kabar şeklinde dönüyo şaşırdım yani.organik ürün demişsiniz varsa önerebileceğiniz nemlendirici bi ürün markasını özel msj atarmısınz.fiyat uçuk olmadığı taktirde çok mühim deil..
reklam amaçlı olmadığı sürece marka vermek yasak değil diye biliyorum, o yüzden buraya yazayım. su bazlı nemlendirici alın, sivilceleriniz yap bazlı nemlendiriciden kaynaklanıyordur muhtemelen. hele yazın yağ bazlı nemlendirici sivilce partisi düzenlemek olur :)
ben organik ürün kullanmıyorum, çünkü organik yazanların çoğu organik değil organik içerikli, söz oyunlarıyla kazıklamaya çalışıyorlar. gerçekten organik olanları da denemedim bilemiyorum.
işte clinique matlaştıran nemlendirici kullanıyorum şimdilik, kışın Estée Lauder idealist'i denemeyi düşünüyorum. onun dışında dermokozmetiğe yönelebilirsiniz, belli ki hassa bir cildiniz var. fiyatları da çok uçuk olmuyor, La Roche Posay, Bioderma, Avene bunlar hep methini duyduğum markalar. ben dermokozmetik de kullanmadım, 3-4 marka ve ürün dışına da çıkmıyorum kozmetik ürünlerinde. cildi çok fazla yormamak lazım, iyice araştırın test edin. ben bu markayı birkaç yıl kullanırım dediğinizde onu alın.
her gece yatmadan sirkeyle tonik yapın hem nemlendiriyor hem de parlaklık veriyor sirkeyle tonik yapıp suyla yıkıyorum sonra limon sürüp yatıyorum cildim pırıl pırıl :) zencefil demleyip içine bir sarımsak atıyorum yemeklerden yarım saat önce bunu içiyorum haftada bir iki kilo veriyorum bu sayede :) denemeni tavsiye ederiim canım :)ben doğal yöntemlerden yanayım biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?