- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Sirkeyle toniği ilk kez duyuyorum :) Denicem sayende.Sağol güzelim.
Az once magazin programı izlerken Gülşen in degisimini izledim. Kadın pasiflikten vampliga dikey geçiş yapmış resmen. Simdi benim
Derdim su 24 yaşındayım boyum 168 su an kilom 64bundan iki yıl once dugun zamanı 52 kiloydum. Hos oda fazla zayifti 55 ideal bence. Eski Halime dönmek istiyorum. Dışarıdan baktığımızda ay nasıl bakımlı kadın dediğimiz kadınlardan olman istiyorum. Kocam
Bana inanılmaz asık ona gore dunyanın en guzel kadını benim ve bunu bana hissettiriyor her zaman, ama ben kendimi daha guzel daha bakımlı esimin gözünü hic ayiramayacagi hatta diğer erkeklerin degil ama etrafımda ki kadınların da vay be diyeceği bir kadın olmak istiyorum. Yani bu konu aslında esimle degil kendimle ilgili. Ha biye bu kadar kilo aldım derseniz. Universite stajlar derken yogun kosturmacadaydim evlendim bos kaldım , yemek yapmayı evlenince öğrendim surekli yeni seyler denedim ve yedim de tabi bi bakmisim 10 kilo almışım olmuşum 62 tam
Rejime giriyorum
Derken hamile oldugumu öğrendim 20 kilo da o zaman aldım 82 kilo oldum((( 18 i gitti aslında cok şişman degilim 40 beden giyorum bazen nadiren 38 ama
Bana tavsiyelerde bulunun lütfen bakim ürünleri siz neler yaparsınız falan. Bu arada cilt tipim
Yağlı.
canım durumun vahim değil..3 kilo falan versen ideal..
önümüz ramazan..iftarda çorbayla doyur karnını..ana yemek yerine 2 üç kase çorba iç şişir karnını verirsin hemen...
Keşke kilo alsam da vermek gibi dertlerim olsa ne güzel olurdu :)
26 yaş 1.68 ve 53 kiloyum bebiş de var. Benim sırrım öğünleri az yemek ( bi süre sonra mide küçüldüğü için çabuk doyuluyor)
Bol su , yürüyüş. Kilo vermek istesem bunlara ek olarak erken kalkıp çok spor yapar, tok tutan tahıllara yönelir yağı tuzu şekeri unu azaltırdım. Bir de bence bunları hevesle yapmak lazım kilo verilmiş mi diye hergün tartıya çıkan,moral bozukluğuyla hemen pes eden tanıdıklarım baya var.
Aman Gülşen vamp mamp değil.Kadın zayıf diye sana hoş gelmiş.Zayıflamaya takmışsın çünkü...
Gülşen asıl ilk çıktığı zaman hoştu.Hatta ilk pijamalı klibinden sonra Ajda Pekkan kendisinden imaj danışmanı olmasını istemiş,onun makyözünü istemiş.
Benim bakım anlayışım önce temizlik,sonra kıl tüy meselesi,manikür-pedikür ve saçlar.
Hafif bir makyaj,sade ama şık giysiler ve tamamdır.
Saçlar illaki fönlü maşalı olacak anlamında değil.Temiz,parlak ve iyi kesimli,dip boyası gelmemiş olsun yeter.
Çok fazla kilon olduğunu düşünmüyorum,herhalde 60 kilo bile olsan şu an sana yeter.
Belki giyim konusunda köklü bir değişiklin yapman gerekiyordur.
Mesela elbise hiç giymiyorsan bir dene veya dar giyiniyorsan bola geç veya tam tersi.
Farklı ve hiç giymediğin parçalar deneyerek kendine en uygun olanı bulursun.
ben öyle süper bakımlı değilim ama olmaya çalışıyorum. şu an 34-36 beden giyiyorum, 32-34 beden olmak için yediklerime dikkat edip, spor yapıyorum.
sporum günlük yürüyüş, bisiklet, haftada birkaç gün pilates gibi basit şeyler.
ama haftaya artıracağım, haziran sonu ve temmuzda boş olduğum için günde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum.
cildin yağlıysa da asla sert temizleyiciler falan kullanma. birkaç aylığına cildini kurutur, güzelmiş gibi görünür, ileride yaşlandırır. cildini aşırı kurutan maskeler yapma.
karma ciltliyim,cildime çok övgü alırım; benim cilt bakım rutinim (yaz için):
sabah-akşam shiseido temizleyiciyle temizliyorum, fısfıs şişenin içine doldurduğum maden suyunu (biraz da elma sirkesi karıştırmayı düşünüyorum ama belki kokar diye korktum) tonik olarak kullanıyorum, sonra da clinique pore corrector serumunu sürüyorum. bazen eksta nemlendirici de uyguluyorum.
haftada bir peeling ve doğal kil maskesi yapıyorum. bir de yüz yogası yapıyorum, internette bulabilirsin.
Tamam dövmeyinaslında cilt bakımı önerileri daha cok isime yarat ki gelen guzel değişik öneriler var. Hamilelik sonrası cildimde bozulmalar oldu. Aslında benim derdim
Kılık kıyafet degil. Etrafımda söyler oldukça sık giyinirim paraya gerektiğinde kıyarım her kadın gibi:) biraz daha cildin parlaklığı,ellerin yumusakligi,tırnaklar,göz altları,siyah nokta,dişin beyazlamasi gibi konular.
Kilo problemim yok ama zannedersem beni görürseniz halinize sukredersiniz.
Korkunc bir bosvermislik icindeyim. Ev, ustum, sacim başım. . Manikur, pedikur yok. Sac bakımı yok, bildigin supurge gibi. Kıl desen kuafore gidecek halim yok. Ellerim keçe gibi. En son ne zaman nemlendinemlendirici surdum hatırlamıyorum. Bir kadinin kendini nasil cirkinlestirir sorusunun cevabi benim..
Siz neden oyle oldunuz
Bilmiyorum, tek bildigim bu durumdan cok rahatsiz oldugum. Yani evlendim kendimi saldim durumu asla degil.
Dogum yapali 1 yıl oldu. Belki lohusa depresyonunun icindeyimdir hala farkında olamiyorum.
Uyusmus durumda beynim.
Konu acacaktim ama kimsenin yardiminin da dokunacagini sanmıyorum.
Az once magazin programı izlerken Gülşen in degisimini izledim. Kadın pasiflikten vampliga dikey geçiş yapmış resmen. Simdi benim
Derdim su 24 yaşındayım boyum 168 su an kilom 64bundan iki yıl once dugun zamanı 52 kiloydum. Hos oda fazla zayifti 55 ideal bence. Eski Halime dönmek istiyorum. Dışarıdan baktığımızda ay nasıl bakımlı kadın dediğimiz kadınlardan olman istiyorum. Kocam
Bana inanılmaz asık ona gore dunyanın en guzel kadını benim ve bunu bana hissettiriyor her zaman, ama ben kendimi daha guzel daha bakımlı esimin gözünü hic ayiramayacagi hatta diğer erkeklerin degil ama etrafımda ki kadınların da vay be diyeceği bir kadın olmak istiyorum. Yani bu konu aslında esimle degil kendimle ilgili. Ha biye bu kadar kilo aldım derseniz. Universite stajlar derken yogun kosturmacadaydim evlendim bos kaldım , yemek yapmayı evlenince öğrendim surekli yeni seyler denedim ve yedim de tabi bi bakmisim 10 kilo almışım olmuşum 62 tam
Rejime giriyorum
Derken hamile oldugumu öğrendim 20 kilo da o zaman aldım 82 kilo oldum((( 18 i gitti aslında cok şişman degilim 40 beden giyorum bazen nadiren 38 ama
Bana tavsiyelerde bulunun lütfen bakim ürünleri siz neler yaparsınız falan. Bu arada cilt tipim
Yağlı.
Kil maskesini nasil yapiyorsunuz? Ben birkac ay once aldim tas seklinde nasil kullanacagimi bilemedim oylece duruyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?