Derdim kendimle!!!! Yardımcı olun bana :(

canım durumun vahim değil..3 kilo falan versen ideal..
önümüz ramazan..iftarda çorbayla doyur karnını..ana yemek yerine 2 üç kase çorba iç şişir karnını verirsin hemen...

canım durumun vahim değil..3 kilo falan versen ideal..
önümüz ramazan..iftarda çorbayla doyur karnını..ana yemek yerine 2 üç kase çorba iç şişir karnını verirsin hemen...

Insallah aslında benim sorunum daha cok tatlı. Hamileliğin 3. Ayına kadar cikolata yiyince midem bulanirdi hic bi zaman pasta seven biri olmamisimdir mesela.ama hamilelikte kızımın hareketleri görünmüyordu doktor surekli tatlı cikolata pasta yedirip yerse kontrole alıyordu. Yiye yiye tatlı bağımlısı oldum çıktim. Tatlıyı bi kesebilsem
Eskisi gibi hersey daha rahat olacak

canım yaa bende sendenyim 28 yaş 166 boy 47 kg kilo almak için ne savaşlar verdim yokk yokkk bekarım zayıflıktan evlenmekten korkar oldumm (

Aman Gülşen vamp mamp değil.Kadın zayıf diye sana hoş gelmiş.Zayıflamaya takmışsın çünkü...
Gülşen asıl ilk çıktığı zaman hoştu.Hatta ilk pijamalı klibinden sonra Ajda Pekkan kendisinden imaj danışmanı olmasını istemiş,onun makyözünü istemiş.

Benim bakım anlayışım önce temizlik,sonra kıl tüy meselesi,manikür-pedikür ve saçlar.
Hafif bir makyaj,sade ama şık giysiler ve tamamdır.
Saçlar illaki fönlü maşalı olacak anlamında değil.Temiz,parlak ve iyi kesimli,dip boyası gelmemiş olsun yeter.
Çok fazla kilon olduğunu düşünmüyorum,herhalde 60 kilo bile olsan şu an sana yeter.
Belki giyim konusunda köklü bir değişiklin yapman gerekiyordur.
Mesela elbise hiç giymiyorsan bir dene veya dar giyiniyorsan bola geç veya tam tersi.
Farklı ve hiç giymediğin parçalar deneyerek kendine en uygun olanı bulursun.

Tamam dövmeyin aslında cilt bakımı önerileri daha cok isime yarat ki gelen guzel değişik öneriler var. Hamilelik sonrası cildimde bozulmalar oldu. Aslında benim derdim
Kılık kıyafet degil. Etrafımda söyler oldukça sık giyinirim paraya gerektiğinde kıyarım her kadın gibi:) biraz daha cildin parlaklığı,ellerin yumusakligi,tırnaklar,göz altları,siyah nokta,dişin beyazlamasi gibi konular.

Kil maskesini nasil yapiyorsunuz? Ben birkac ay once aldim tas seklinde nasil kullanacagimi bilemedim oylece duruyor :/

Kilo problemim yok ama zannedersem beni görürseniz halinize sukredersiniz.
Korkunc bir bosvermislik icindeyim. Ev, ustum, sacim başım. . Manikur, pedikur yok. Sac bakımı yok, bildigin supurge gibi. Kıl desen kuafore gidecek halim yok. Ellerim keçe gibi. En son ne zaman nemlendinemlendirici surdum hatırlamıyorum. Bir kadinin kendini nasil cirkinlestirir sorusunun cevabi benim..

gulsen gibi degisecekseniz hic degismeyin bence. allah korusun yani. gidip neden ona imrendiniz ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz neden oyle oldunuz

Siz neden oyle oldunuz

Bilmiyorum, tek bildigim bu durumdan cok rahatsiz oldugum. Yani evlendim kendimi saldim durumu asla degil.
Dogum yapali 1 yıl oldu. Belki lohusa depresyonunun icindeyimdir hala farkında olamiyorum.
Uyusmus durumda beynim.
Konu acacaktim ama kimsenin yardiminin da dokunacagini sanmıyorum.

Bende soğuk yapalı 11 ay oldu bugun den itibaren degisime başlayabilirsiniz

bende 45 dım evlenınce 56 oldum yanı son bı yıldır boyleyım spor yaptıgımda 54 53 oldum ama bır bırakınca aynı acıkcası rejım yapmıyorum sadece gobegım var ama sıfır bedendım suan 36 bedenım boy 161bayan olmak ne kadar zor dımı her dk esımıze guzel gorunelım dıye kendımızı yıpratıyoruz ama doganın kanunu bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…