Derdim kilolarim 150 kilo

Gazlı içecekler (eğer içiyorsanız) ve şekeri hayatınızdan çıkarmak durumundasınız. Beyaz ekmek yerine, kepekli ya da buğday ekmeği bir dilim yiyebilirsiniz günde. Onun haricinde her gün en az 45 dk yürüyüş ve 2-3 litre su. Kilo vermenin tek yolu hareket etmek ve yediklerinize dikkat etmek. Günde kaç öğün yiyorsanız, yediklerinizin yarısını yeyin. Tabağınızı küçültün.

Siz iradenize sahip olmazsanız nasıl kilo vermeyi düşünüyorsunuz fikir istiyorsunuz ama baştan uyariyorsunuz nasıl olacak kilolar geriye tek seceneginiz mide amaliyati

Sanırım iradeyle alakali bisey, motive edici seyler bulun ameliyat olmaz diyorsa doktor mecbur bir motivasyon bulup yapacaksini cok üzgünüm 150 nasil bir kilo canlandiramiyorum. Kendinizi daha fazla bu durumda bırakmayın.
Bende 84 kilodan 64 e düştüm. 4 sene ayni kiloyu korudum ama 72 yle hamile kaldım, ilk 3 ay hizli kilo aldim şuanda diyetisyene gidiyorum ve diyetteyim liste dışına asla çıkmıyorum. Ama ben kendimi biliyorum. Diyetisyene gidersem bu şekilde olurum bozmam devam ederim diye kendimi biliyorum. Sizinde illaki biseyiniz vardir. Inan hamileyken o kadar zor ki diyet bence siz de yapabilirsiniz , sizinki de eminim cok zor olacak ama verdikçe tadini alacaksınız.

Bol bol et ye geçer

Ben öyle çok fazla kilolarım olmadı en fazla bana göre 6-7 kg fazlam gözüme batmıştır. Bunu verirken yeri geldi ağladım açlıktan ama hedefim vardı pes etmedim.
Diyet hesabı açabilirsiniz. Yediklerinizi paylaşın bir süre sonra zorunluluk hissedip yedikleriniz düzeliyor. Kilo paylaşımı da yapınca dikkat etmem gerek gibi hissediyorsunuz. Ben en son bu yöntemle kilo verdim ancak paylaşıcam diye tabağı süslüyordum :)

Hastalık dolayısıyla kilo alıp veremeyenleri dışarıda tutarak bu kiloda yaşamayı kendine layık gören insanları anlayamıyorum. Valla 150 kilo olarak hayatımı devam ettireceğime taş bağlarım mideme, açlıktan uyumam sabaha kadar ama öyle yaşamayı kendime layık görmem. 35 yaşındasın ve belki yıllardır bu kiloda yaşıyorsun. Silkelen bi kendine gel. Yarın başla hemen. Hamur işini çıkar hayatından. Madem vegansın bol bol haşlama sebze ye. Sürekli yeşillik ye. Alman gereken vitaminleri kuru baklagillerden ve yeşilliklerden al. Hatta sabah uyan al eline poşeti evde ki tüm şeker un tuz hepsini at çöpe gitsin. Git pazara gördüğün tüm sebzeleri al. Haşla fırınla buharda pişir öyle çatalla ye. Diyetisyene git yada onun kontrolünde yap diyetini. Ama yap bir şeyler. Bol bol hareket et. At kendini sürekli dışarıya evde basit egzersizler yap zamanla arttır egzersizlerini. Kendine küçük hedefler koy. Kilom yüksek olduğu için hızla gider ilk başta kiloların kolay motive olursun. Benim fazla 2 kilom var İnan ki bir aydır paraladım kendimi vermek için. Nolur kendinin kıymetini bil

Sizin daha canınıza tak etmemiş kilonuz, üzgünüm. Onu yeme bunu yeme demeyin, demenizden bunu anlıyorum. Çok yüksek kilodasınız, biraz dikkat etseniz kilo vermeniz çok kolay. Kilo düştükçe vermek zorlaşıyor malum. Canınıza tak ettiği noktada hayatınızla ilgili daha sağlıklı kararlar alırsınız, inşallah bu karar sağlık sebebiyle olmaz.

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları bölümüne başvurun öncelikle .Hormanal düzensizliklerde sağlık sorunu hissetmezsiniz .Öncelikle bakılması gereken hormonlara bakılsın. Detoks suyu hazırlayın (salatalık,kuru kayısı maydonoz ve çubuk tarçın içersin) Her öğünden önce iki bardak bu suyu tüketin.Gün içinde en az iki litre su tüketin.Öğünlerinizin her birine bir porsiyon salata ve bir kase ev yapımı vagan yogurdu ekleyin.Yulaf ekmeği tercih edin.Tüm yemeklerde zeytin yağı kullanın.Günde bir avuç çiğ badem tüketin.Paketlenmiş ürünleri tamamen kesin, sugarfree bile olsa tüketmeyin.En az bir saat yürüyün ya da açın müziği dans edin .

Bir anda bırakma sende sabah yarım ekmek yiyorsan çeyrek ekmek ye. Makarna hiç yeme mesela . Bulgur filan ye. Benim de bağırsak sorunum var pirinç yiyorum. Sabahları 2 tane yumurta ye beni inanılmaz tok tutuyor. Sabahları aç karnına limonlu su önerdi doktorum bana.

Sabah yürüyüş yap. 10 dakika ilk hafta yürüyorsan 2.hafta 20 dakika yürü. 3 günde bir spora ara ver. 3 gün spor bir gün ara gibi.

Gündüzleri bir tane bitki çayı iç. Akşam 7 den sonra yemek yeme. Ara öğün ye ama kilo berici şeyler değil. Yoğurt ye mesela.

Bende ibs var normal şartlar da aşırı kilo vermem gerekiyor bende tam tersine alıyorum diye diyetisyene gittim. Karar vermek ve uygulamak en iyisi.

Bunları da yapamıyorsan psikoloğa git. Duygusal açlığı gerçek açlığa çevirmiş olabilrsin

Yaklaşık 5 hafta önce 106 kiloyla diyete başladım, bu sabah 102 kilo çıktım. İlk hedefim, 99u görmek. Kısa bir dönem için 123 kiloyu görmüştüm Allahım nasıl yaptım bunu kendime diyorum.. 123 kilodan 93e kadar düştüm ama araya doğumum lohusalığım filan girdi.. Sonra yine 106ya çıktım. Şimdi önceden nasıl verdiysem yine vericem o kiloları. Çünkü evladım için daha sağlıklı olmak istiyorum. İnsülin direncim var, çok yavaş kilo veriyorum. Tatlı krizlerim oluyor resmen kriz.. Bu sıra kuru üzümle filan bastırıyorum. Kendimi tanıyorum hayatımdan tatlıyı çıkaramam mesela biliyorum. Ama sınırlandırıcam, kalori sayarak zayıflama yöntemi çok etkili oluyor. Şu emzirme dönemi bittiğindede aralıklı oruç deniycem. Evet zor biliyorum. Ameliyata doktor izin vermedi demişsiniz, zaten versede çözüm ameliyat değil bence. Kendini kontrol etmeyi öğrenmedikten sonra tekrar kilo almak kaçınılmaz olacak her durumda.. Birde ben kendi adıma kilo verme işini zamana yaydım. Kendime küçük hedefler koydum.. Umarım başarılı oluruz.

Kendinize uygun bir ağırlık seti bacak bandı ve mat alın. Caroline girvanın ağırlık egzersizlerini yapın zaten kadın program yapmış yani size sadece bakıp onun yaptıklarını yapmak kalıyor. Şunu yeme bunu yeme demek bana düşmez ama zayıflamanın temel şartı kalori açığı. Atıyorum günde 3 bin kalori alan birinin 1.5bine düşürmesi gerçekçi değil ancak gayet de 2.500e düşürebilirsiniz.

Bagirsaginda iltihap varsa eger, Ekmegi ve şekeri kes demek zorundayiz. Birden kesemiyorsanda azaltarak birak.

Çözüm basit bunu başarmış sosyal medyada paylaşan insanlarin tecrübelerini arastiracaksiniz
Şekersiz beslenme steviali tatlı yemek değildir, günlük ihtiyacı kontrollü meyveden yada doğal besinlerden almaktır
Glutensiz beslenme glutensiz Paketli gıda hazır gıda değildir ot kemirmekte değildir
Karabugday en yakın diye anlatılıyor onu arastirabilirsiniz en güzeli tecrübeden faydalanmak tarz degistirmek

Spor maalesef şart oluyor hayatımızda aslında dinç olmanı, motivasyonunu yükseltmeyi de sağlıyor. Öyle ağır bi şekilde başlamanıza gerek yok. Şahsen ben spor salonlarında aralıksız 3 saat spor yapabilen fakat eve gelince 15 dk sonra baygınlık geçiren biriyim. Spor salonlarının o aletleri hocanın seni yönlendirmesi çok faydalı benim midem küçülmüştü salona gidince sonrasında da hafif şeyler yiyordum böyle böyle iştahım azaldı. Onun dışında yerken doymayacağınızı düşündüğünüz şeyler ne ise atıyorum salata gibi ona tavuk, ton balığı, mısır, avokado gibi lezzetli daha doğrusu sevdiğiniz besinlerden ekleyin. Bugün ben salataya tavuk ve fırına verdiğim mısırları doğramıştım onu ekledim yarısını bile zor yedim bu da zamanla sizin için doyurucu olacaktır. Kahvaltı olarak yulaf beni afedersiniz hemen tuvalete gönderir çok severim yulaf lapasını muz, tarçın tozu, badem, elma dilimleri eklerim varsa meyve eklerim pişirdikten sonra buda uzun süre tok tutar sizi. Kahvaltı da çok aç hissetmediğimde ıspanaklı smoothie yaparım en az 2 saat tok tutar. Aralarda da sürekli bi şeyler yemek istediğimde ise kepekli ekmeğe şekersiz fıstık ezmesi üzerine kayısı falan eklerim. Yani bi anda haklısınız tabi ki yemeği kesemezsiniz. Ama yemekte zorlandığınız şeylere sevdiğiniz besinlerden eklerseniz zamanla seveceksiniz. Ben mesela sebzeden nefret ederdim şimdi sadece sebzeleri doğrayıp fırına verip yiyorum o bile lezzetli geliyor bana denedikçe faydasını görürsünüz bence :) Ha birde her gün bi fincan yeşil çay için ben severek içiyorum gerçekten çok faydalı. Umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız :)

Neden vegan oldunuz? bilmiyorum ama vegan olup protein açığını kapatmaniz çok zor.Protein almadan zayıflayamazsiniz.
Gluteni kesip 2 öğün yapın.Saat 10-18 gibi.Arada hicbirsey yemeyin.
Sabah yumurta peynir süt
Aksam salata sebze yoğurt vb beslenebilirsiniz.
Hergun 6000 adimla baslayin alisinca 10 bin adim ilerleyen süreçte 20 bin adim.
130.kg olan bir arkadaşım bunalri yaparak 30 kilo verdi.Her akşam salata et/balik/tavuk yedi o.Siz vagansiniz diye yazmadim.
isterseniz yaparsınız.zorlayin biraz kendinizi.Zayiflayinca giymek.istediginiz bir kac kiyafet alip asın odaniza motivasyon olur

Ketojenik beslen hızla verirsin. Ya da en kötü aralıklı oruç yap verirsin. Ya da ne yersen ye akşam 3ten sonra hafif ye 6 dan sonra hiç yeme verirsin. Bence mide balonu ameliyat falan aklınızdan çıkarın. Siz çaba sarfetmeden mucize istiyorsunuz. Zor olacaktır çünkü sanırım insülin direnciniz yüksek. Aşama aşama yapmaya çalışın.

Uzman kontrolünde aralıklı orucu kesinlikle ben de tavsiye ediyorum. Omad'ı da bi araştırın ama bunları mutlaka uzman kontrolünde yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…