Derdim kilolarim 150 kilo

Bi sanatçı şey demişti benim midem çöplük değil. O heder olmasın bu heder olmasın diye yiyemem. Ben de fazladan birşey yiyeceğim zaman bunu derim ve bırakırım o yiyeceği. Bazen çocuklardan arta kalır yemem yine de benim midem çöplük değil. Sonra akıllı saat kullanırım adım sayıma bakarım günlük az bulursam bir bahane bulup yürürüm onu da tavsiye ederim. Kilo almaya elverişliyim o nedenle ipin ucunu bırakmıyorum. Her yıl 10 alıp 10 vere vere yaşıyorum işte

Uzman değilim fikrimi yazdim sadece.Vegan protein olarak satilanlar çok pahalı sürekli tüketmek zor.Kuruyemis ve tahıllarin kalorisi ve glisemik indeksi genelde yüksek.( 5 badem, 2 ceviz gibi verilmesinin sebebi bu diyetlerde)Ozellikle yumurta süt ve süt ürünleri de tüketmiyorsa( veganlik derecesini bilmiyorum) bitkisel besin bulmak çok zor.
En güzeli imkan varsa doktor ve diyetisyenden destek almasi tabiki

Ben evlenirken zaten kiloluydum. Ama hamilelikte kullandığım ilaçlarında etkisiyle 96 kilo oldum. Hastaneden çıktığımda 98 kiloydum. Az birşey verdim ama bir türlü gitmiyordu. Yürüdüm ,koştum , akupunktura gittim. Zar zor 10 kilo gitti ama 157 boya yinede Trabzon ekmeği gibi dolaşıyordum. 3 defa diyetisyene gittim . Sonuç yine olumsuzdu.Oğlum 2 yaşına geldiğinde eşimle tartışmamıza görümcemde eklendi ve bana sen kadın mısın dedi. Boşanma kararıyla beraber boğazımı tutmaya başladım.79.9 olur muyum acaba diye düşünüyordum. İki ayda 83.5 tan 65 kiloya düştüm. İki yıl korudum şu an güncel kilo 71.5 duygusal boşluğa düşünce, uykusuz kalınca yemeye başlıyorum. Bugün itibariyle tekrar şekersiz 21 gün diyetine başladım. Siz hazır olmadığınız sürece ne kadar çabalarsanız çabalayın olmuyor.

Bağırsaklardaki enfeksiyon bile aslında beslenme şeklinizle bağlantılı olabilir.

Bir ihtimalde bazı vştaminlerşniz eksik olabilir. Vitamin eksiklikleri de kilo vermeyi zorlaştırıyor.

Vermeyi düşündüğünüz kilo az değil.

Size şunu söyleyebilirim.
Diyet mantığı ile değil bundan sonra beslenme şeklimi değiştiriyorum diyerek uzun süreli bir hedef koymanız.

Bir süre protein ağırlıklı beslenin.

Sıfır şeker, sıfır gluten hatta laktozu bile kesin. 1 ay boyunca.

Şeker diyetine çok uzun süre ara vermeksizin devam edin.

Sonrasında miktarları azaltın.

Nohut salatası, fasulye salatası tercih edebilirsiniz.

Yumurta, et olmadan nasıl etkili bir diyet olur onu bilemediğim için uzman bir diyetisyen desteği alın.

Belli bir oranda yürüyüşle kilo verdikten sonra eliptik tercih edebilirsiniz.

Ama 150 kg az bi kilo degil . Biraz iradeli olmalısınız başka türlü gitmez bu kilo. Aynaya baktığınızda kendinizi güzel görmek istediğiniz kıyafete rahatça girmeniz icin kendinize hedef koyun ve artık başlayın diyete mutlaka. Yaşam standartınız da düşüyor bu şekilde zayıfladıkça mutlu olacaksınız

Düzenli beslenerek , hiç aç kalmadan kilo verebilirsiniz , doğru diyetisyen ve doğru beslenme şekliyle kilo vermek çok kolay ama öncelikle bunu gönülden istemeniz lazim
Bir de vitamin takviyesi alın, gidin bir sağlık ocağına kan tahlili yaptırın, B vitamini ve omega 3 zayiflamayi destekleyici vitaminler , günlük rutininize yeşil çay ekleyin mutlaka
Suyunuz tarçın ve limon ekleyin
Aslında ufak tefek değişikliklerle çok rahat kilo verebilirsiniz

Azdan az çoktan çok gider, başta hızlı verirsiniz.
Bi de unutmayın 20 yılda aldığınız kiloyu 20 günde veremezsiniz.
Aralıklı oruç deneyin. Belli saat aralığında istediğinizi yiyin, nefsiniz doyar.
Sağlıklı mı bilemem?
Sayı sekanslarına bakın, psikolojik de olsa kilo verme sayı sekansı ile çok veren var.
Spor bu bünye ile yürüyüş olabilir.
Defalarca diyet spor girişimi yüzünden hem siz hem vücudunuz bezmiş olabilir. Haklısınızdır da ama un şeker yeme dediğinizde olay bitiyor yani bunu yiyerek kilo vermek su içerek oruç tutmak gibi bir şey.
Mantıklı düşünün.
37 yaşında 60 kilo olabilirsiniz. 2 sene önce diyete başlayıp 2 sene şeker yemeseydiniz bugün 38 bedendiniz öyle düşünün.
2 yıl boyunca geçmişte yediğiniz şeker hayatınıza ne kattı? O yiyecekler afedersiniz b*k oldu gitti. Değer mi?
Motivasyon, istikrar ve 2 yıl sonra olmak istediğiniz siz..

Cıdden bılmediğimden soruyorum,vegan beslenme ıle okadar kıloya nasıl cıktınız?Nerdeyse su ıle beslenıyorlar da.Insan veganken yemege usenır bence:)Mercımekten kofte yapacagım dıye aman yemıyım derım valla:)

Vegansan muhtemelen yanlış ve eksik beslenmeden dolayı bağırsaklarındaki sağlıklı bakteriler yok olmuştur. Doktor kontrolü sonrası probiyotik takviyesi almanı tavsiye ederim. Ayrıca kolayına geliyor diye muhtemelen sürekli makarna türevi vs yiyorsundur yoksa bu kadar kilo nasıl olsun. Sebze ve bitkisel protein ağırlıklı beslenin ama karbonhidratı da tamamen çıkartmayın. Vegan diyetisyenler, beslenme danışmanları var onlara da danışabilirsin.

Vegan protein olarak satılanlar derken bildiğimiz mercimek, fasülye, nohuttan bahsediyorsunuzdur umarım Evet pahalı ama ete göre kıyaslama yaparsanız et de pahalı. Her vegan her gün tofu vs yemiyor.

Niye adam gibi diyetisyenin verdigi diyete uymuyorsunuz

Ayrıca vegan olmak için ciddi şekilde beslenme konusunda bilgili ve bilinçli olmak gerek, hayvansal protein, kalsiyum ve demir eksikliği için çok önlemli gitmek gerek. Siz diyorsunuz ki 150kiloyum önüme geleni yiyorum, bağırsağımda enfeksiyon var böyle veganlık mı olur? Her öğün hamur yiyerek vegan mı olunur

Bu arada vegan olarak da diyet de olur tabi, çöp şeyleri yemeyi bırakıp bitki bazlı beslenecekseniz. Ben vegan değilim ama haftada bir kez bitki bazlı yerim, öğlende masada fırınlanmış sebze , humus ve taze salata olur genelde. Dengeli ve düzenli beslenmeyle vegan bir insan nasıl 150 kilo olabilir allah aşkına, siz bu işi yanlış yapıyorsunuz belli ki bağırsak floranızı öldürmüşsünüz. Sağlığınıza kavuşuncaya kadar veganlığı bırakın, diyetisyenden diyet alın ve bağırsak için de tedavi olun diyorum.

Protein sadece ette bulunmuyor tabi de, kalsiyum ve demir en çok hayvansal gıdalarda bulunuyor. Yumruk kadar kırmızı ette bulunan demiri almak için 5kg çiğ ıspanak yemek gerekiyor. Kalsiyum en çok peynir ve yoğurtta bulunuyor. Veganların özellikle bu ikisi için takviye kullanması gerek, yani bu beslenme stilini uygulamak isteyenler mutlaka bilinçle hareket etmeli. Bir gün uyanıp ben artık veganım hoppaaa derseniz sağlığı kaybedersiniz.

Böyle bir kilodaysanız ve vegan besleniyorsanız, metabolik rahatsızlıklarınızın bulunmaması biraz imkansız gibi. Insulin direnci, vitamin eksikliği vb. yakın zamanda kontrol ettirdiniz mi?
İlk olarak kendinizi psikolojik açıdan hazırlayın. Yemek yemek sizin için ne anlam ifade ediyor?
Yani bir de diyet falan demeyin demişsiniz, başka türlü mucize bir şey de olmayacak, bunları kabullenin ve çabalamaya başlayın. Kilo vermek biraz irade ve psikolojik sağlamlılık gerektiyor.

Merhaba bende yuksek kilolarda biriyim sana yaptigim hatalari soyleyebilirim oncelikle vegan icin nasil beslenme programlari hazırlanıyor bilemiyorum ama şunu söyleyeyim ki ben hep hatayi kendim yaparım başaririm diye düşünerek profösyönel destek almadim aldiysam uyum sağlamadim tabikide kendi kendine cok iyi sonuc alanlar var benim de cok fazla kiloyu kendim verdigim zamanlarda oldu ama şuan yalnız başıma yapamiyorum.

Şuan mesela diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ama bir gun dikat etmeswm aşsam kendi jendime birseyler yapip telafi etmeye caluşsam bayılıyorum.

Diyette biraz ibadet gibi dikkat gerektiren bir durum dikkat edince kesjnlikle yol alınıyor ama en buyuk onerim sakın aceleci davranma daha hizli vereyim diye soyle dusun hic bermeyip haftada 1 kilo versen bir yilda 52 kilo yani 100 kilonun altini görürsün birde şu var yuksek kilolarda diyetin ilk surecleri cok iyi sonuc elde edebiliyorsjn dikkatli ilerlerswn

Tavsiyem diywtisyen kontrolunde ilk baslarda yuruyus sonra sporla sabırla devam etmen

Madem birden kesemiyorum diyorsunuz bir gün ekmeksiz karbonhidratsız geçirin diğer gün ölçülü şekilde aşırıya kaçmadan yeyin. Ve biraz hareket etmeye çalışın. Sizin kilonuzdaki biri için bu taktik bile yabaş yavaş kilo vermenizi sağlar bence. Tabiki bir uzmandan da destek alın.

Hergece dua edip bir bardak su için 1 ayda tüm kilolarınızdan kurtulun

Böyle olmaz hanımefendi şekeri tabiki kesin meyveyi çıkarın hayatınızdan günde 10 bin adım atmakla başlayın .

Koşmak zaten size olmaz ama yürüyerek başlayın sonra tempolu yürüyüşe geçin yağmur çamur soğuk demeyin yürüyün.

150 kilo çok ama çok fazla görüntüyü geçin saglıgınız için büyük bir risk.

Bir diyetisyenle birlikte verebilirsiniz

Vegan protein olarak satılanlar derken bildiğimiz mercimek, fasülye, nohuttan bahsediyorsunuzdur umarım Evet pahalı ama ete göre kıyaslama yaparsanız et de pahalı. Her vegan her gün tofu vs yemiyor.
Yok özel vegan ürünlerinden bahsettim.Vegan peynir, süt, yoğurt vs.Benim kızım süt ve ürünlerine alerjisi vardi.O nedenle çok uzun süre bunlari aldım hepsi çok pahaliydi.Alerjisi sakinlesti artık kullanmiyoruz Ama bu enflasyonla fiyatlar ucmustur diye tahmin ediyorum.
Vegan derecesini bilmiyorum diye o nedenle yazdim.Yumurta ve süt ürünleri de yemiyorsa çok zor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…