- 12 Temmuz 2006
- 58.889
- 224.976
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Onu yapamam bunu yapamamla olmaz, henüz 35 yaşındasınız sağlık sorununuz yoksa metabolizmanız yediklerinizi yakacak kadar iyi çalışıyordur ama eğer bu gidişe dur demezseniz menopoz sürecine girmeye başladığınız anda metabolizma yavaşlayacak ve 150 kiloyu bile mumla arar hale geleceksiniz.Iyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
Ek bilgi 35 yasindayim bekarim sekreter olarak calisiyorum ve veganim :)
Unu ve şekeri kesmeden olmaz. Bir zaman sonra alışırsın merak etme.Iyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
yanlış anlamayın sizinle polemik olsun diye değil ama vegan beslenerek kilo verilmeyeceği yanlış bir bilgi. benim veganlığa geçen bir arkadaşım şahane kilo verdi saçları cildi bile güzelleşti kızın. protein sadece ette bulunmuyor sebzelerde kuruyemişlerde ve tahıllarda da bol bol var. kendim vegan olmadığım için ayrıntılı bilemem ama genel bir bilgi olarak veganlık diyete engel değilNeden vegan oldunuz? bilmiyorum ama vegan olup protein açığını kapatmaniz çok zor.Protein almadan zayıflayamazsiniz.
Gluteni kesip 2 öğün yapın.Saat 10-18 gibi.Arada hicbirsey yemeyin.
Sabah yumurta peynir süt
Aksam salata sebze yoğurt vb beslenebilirsiniz.
Hergun 6000 adimla baslayin alisinca 10 bin adim ilerleyen süreçte 20 bin adim.
130.kg olan bir arkadaşım bunalri yaparak 30 kilo verdi.Her akşam salata et/balik/tavuk yedi o.Siz vagansiniz diye yazmadim.
isterseniz yaparsınız.zorlayin biraz kendinizi.Zayiflayinca giymek.istediginiz bir kac kiyafet alip asın odaniza motivasyon olur
Merhaba, kilo alımınız yeme bozukluğu kaynaklıysa psikolojik durumlardan da kaynaklı olabilir. Bu noktada psikolojik destek de yardımcı olabilir. Bir de, çok bilgim olan bir konu değil ama, ameliyata alternatif, endoskopi ile mideye yerleştirilen veya yutulabilir mide balonu var diye biliyorum. Belki bir uzmanla görüşüp, bu yöntemler sizin için uygun mu, birlikte değerlendirebilirsiniz.Iyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
Veganım diyorsunuz. Ee doğuştan olmadığına göre tadını bildiğiniz bir sürü yiyeceği kesmişsiniz işte.Birden kese bilsem bu durumda olmazdim
Uzgunum ama o is duayla falan olmuyor. Keske olsa hepimiz manken gibi gezinirdik ortada.Ama yapabilsem zayif olurdum simdi Dua ediyorum Allah’im istahimi kes diye :))))
Kelepçe taktır kurtul 35 e kadar kat edemediğin yolu bu saatten sonra kat edemezsin çoğu direnç kilon olmuştur bileIyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?