- 14 Mart 2019
- 2.008
- 2.545
- 133
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Valla çatır çatır diyeceğim ŞEKERİ KES! UNU KES! MEYVEYİ SINIRLI YE!Iyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
Ek bilgi 35 yasindayim bekarim sekreter olarak calisiyorum ve veganim :)
Diyete baslamak icin motivasyonun gelmesini beklemeyin diyor uzmanlar. Cogu zaman motivasyon basladiktan sonra geliyor. 1 hafta 10 gun dikkat edebilseniz kilo verdiginizi gorunce devami gelirAma yapabilsem zayif olurdum simdi Dua ediyorum Allah’im istahimi kes diye :))))
Ben zamanında aşırı kilolu olan hala vermeye çalışan biri olarak söylüyorum. protein tüketmeyince kilo vermek cidden zorIyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
Kesmeyin siz de, kesmek zorunda değilsiniz ki.Iyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum.
Bunlarin hepsi bahane. Yapamıyorum, duramıyorum, edemiyorum. Bunlarin arkasına saklanmayin. Gercekten isteyen insan başarır. Hayatinizi mahvetmeye devam etmeyin. Ben 39 yaşındayım. 50 kiloyum. 70 olduğum zaman oldu. Verdim istedim dayandım. Simdi bile o kadar dikkat ediyorum ki ac kalıyorum uzun sure. Bünye alıştı. Açlık sagliktir. Uzun yaşayan kilolular gördünüz mü. Hic bir saglik sorunum yok. Beni yanlis anlamayın. Uykudan uyanin diye yazıyorum. Artik internet çağı. Hersey cok kolay. Aralikli oruçla saglikli yaşıyorum. Deneyin derim. Tabii ki gerçekten gönlünüz var ise.Iyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
Zaten bir anda tamamen kesmekle olmaz. Diyet bir süre gider ama o bir sürenin sonunda yemediğin şekerli şeylerin 2 katını yerken bulursun kendini.Iyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
Gece olmuş 3 ben açlıktan uyuyamıyorumBiri yazmış kilo almamak vermekten daha kolay diye. Bende unutmayacağım bu sözü
Eski yeme duzeninize donerseniz tabiki alirsiniz.Cok basit degil iste
Mide balonu arastirdim balon cikinca kilo geri aliyosun
Katı diyetlere yemicen arkadasim diyenlere kulağını kapat derim yememenin sonu daha ağır yeme oluyor dyt nazli Yüksel var bu işin psikolojik boyutu önemli bir anda kesme sağlıklı beslenmeyi öğren hareket etmeyi öğrendiğinde kilonkaybi başlar masa başı iş zaten kilo demek hobi olarak spor yap ama sevdiğin şekilde olsun dalga geçen lincsever tayfayı duyma dua edelim boğazını kes ne saçma tabirler yaIyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
katiliyorumBol su, bolca yürüyüş, diyetisyen eşliğinde beslenme ile olmayacak şey değil. Kilo almak vermekten daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?