Derdim kilolarim 150 kilo

Canım ablacım bu çöp yiyecekleri bırakıp düzgün şekilde sebze ağırlıklı beslensen bile zayıflarsın emin ol.

Mehter yürüyüşü gibi benim de 6 7 kg fazla var 2 verip 3 geliyor bu nasıl şey

Dışardan sipariş verebilirdiniz?
Annenizde pişirebilirdiniz?
Bahanelere sığınmayın
Yada bedenizle barışın

Aynen. Vegan yemek gayet kolay, hele yaz günü öğlen gayet de sebze oluyor. Güzel bol yeşillikli bir salata, içine konserve mısır, yanına belki humus fırına da birkaç sebze at bitti gitti. yazın sebzeden çok ne var

Yemeksepeti de vegan seçeneklerle dolu, en kötü salata alırsın.

Mesele 21 günde.. İnsan anatomisi 21 gün neye alışırsa hayatını o şekilde idame ediyor. Bağımlılık için de aynı yöntem uygulanır ki yeme bozukluluğu da bir tür bağımlılıktır. 21 gün sabırla uygulayın diyet programınızı sonrasında zaten rutininiz olacak..

Canım ablacım her yerin bahane, fare girdi, kuş uçtu, kervan göçtü ben bari cips yiyeyim .. öyle şey mi olur? Öğlende otur güzelce bir salata kar, malzeme yoksa bile markete 5dk hemen çık al. Üzgünüm ama bu kafayla 150kg olman çok normal senin düzgün beslenmeye niyetn yok.

Niyetim var ama irade yok

Söylediginiz kadar kolay degil
hep bahanelere siginacaksaniz niye tavsiye istediniz konu actiniz. Biri cikip ben medyumum simdi okuyup uflucem ve 50 kg olacaksin falan mi diyecekti? Tamam ac kalma ama tatliyi kolayi kes aksam 6dan sonra yeme birazda yuruyus yap bu zor bisey degil. Yok ben bunlarin hicbirini yapamam diyorsanda konuyu kapattir yoruma bence

Köster olacaksaniz yazmayin. Her lafinizda bu zor birsey degil demek cok sacma cunku kolay olsaydi dunyada sisman insan olmazdi

Mesela siz oglunuza oyun ablasi ariyorsunuz kendinizr vakit ayirmak icin ben diyormuyum cocugunla ilgilen her gun bu zor birsey degil

Köster olacaksaniz yazmayin. Her lafinizda bu zor birsey degil demek cok sacma cunku kolay olsaydi dunyada sisman insan olmazdi
burda herkes size kostek degil destek olmaya calisti ama her oneride bahanelerin arkasina sigindiniz fare girdi bilmem ne oldu uctu kacti.. Fareyle diyetin ne alakasi var

Mesela siz oglunuza oyun ablasi ariyorsunuz kendinizr vakit ayirmak icin ben diyormuyum cocugunla ilgilen her gun bu zor birsey degil
cocugumla ilgileniyorum hanimefendi ama bi yerden sonra 7/24 beraber oldugunuz icin bikiyorsunuz oglum daha kaliteli vakit gecirsin diye oyle bi cozum dusundum. Ayrica calismaya basladim. Kimseyi evladiyla vurmaya kalkmayin. Daha yorum yapmam ne haliniz varsa gorun ayip yaptiginiz

Eee tabi baskasina yorum yapmak kolay…sizde beni sagligimla vuruyorsunuz hem ben kotu birsey demedim ornek verdim

Eee tabi baskasina yorul yapmak kolay…
ne haliniz varsa gorun hanimefendi. Bir hemcinsimin kalitesiz hayat yasamasina uzuldugum icin onerilerde bulundum siz hicbir oneriye acik degilsiniz ustune ustluk isinize gelmeyince zayif nokta ariyorsunuz terbiyesizlik sizin yaptiginiz. İsterseniz 500 kilo olun banane

Bahane ariyosun demek nezaman oneri oldu birsey yazinca bir dusunun bu insan uzulurmu diye

Mehter yürüyüşü gibi benim de 6 7 kg fazla var 2 verip 3 geliyor bu nasıl şey
Yas gectikce iradesizlesiyor insan bence ya da ben oyle oldum. Ee saglikli beslenmenin 3. Gunu pasta borege daliyirum o 2 gun hoop geri cop oluyor. Bazen diyorum bi tatli yapayimda bi islak kek filan yesin ev ahalisi.. ama tadi nasil olmus bakayim.. ama kesmedi bu beni 2. Dilin derken tepsinin yarisini yedigim oluyor o yuzden yapmamak yememektir genelde. Eskiden yapsamda yemezdim artik dayanamiyorum

Yani diyet hic iyi birsey degil, gozu donuyor insanin.. 2-3 gun sonra tatli gofret biskuvi ne bulursam yiyorum.. bu da iste kitlik psikolojisi.. halbuki ye 1 tane dur yani yedinde ne oldu bugune kadar ama iste orta yolum yok.. ya hic yemeyecem ya abartacam.. yemeyince abartiyorum, abarttikca pisman oluyorum yedigime.. birde bende yerken guzelde sonrasinda vucudumu acaip rahatsiz ediyor sagliksiz besinler..kisaca Allah yardimcisi olsun kilo
Vermek isteyen herkesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…