- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.566
- 898
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Arkadaslar hepinize cok tsk ederim tavsiyeleriniz icin sanirim benim icin en uygunu aralik orucu. Biraz aciklama getireyim vegan’im ama bu demek degilki saglikli besleniyorum. Cunku vegan sekerler var, cips vs karbonhidratli yiyecekler cok tuketiyom makarna pilav patates sebze cok az protein hic yokve gazli icecekler
Mehter yürüyüşü gibi benim de 6 7 kg fazla var 2 verip 3 geliyor bu nasıl şeyBagirsak iltihabinin zayiflamaya herhangi bir etkisi var mi? Bazi seylere kisitlaniyor musun? Mesela kullanman gereken ilaclar vardir kilo yapiyodur vs?
Hepsi irade meselesi… inan bende 30-40 kilo verenleri gorunce şok oluyorum ama demek ki isteyince oluyor.
Ben aylardir 5 kiloyu veremedim dusun
Dışardan sipariş verebilirdiniz?
Annenizde pişirebilirdiniz?
Bahanelere sığınmayın
Yada bedenizle barışın
Niyetim var ama irade yokCanım ablacım her yerin bahane, fare girdi, kuş uçtu, kervan göçtü ben bari cips yiyeyim .. öyle şey mi olur? Öğlende otur güzelce bir salata kar, malzeme yoksa bile markete 5dk hemen çık al. Üzgünüm ama bu kafayla 150kg olman çok normal senin düzgün beslenmeye niyetn yok.
hep bahanelere siginacaksaniz niye tavsiye istediniz konu actiniz. Biri cikip ben medyumum simdi okuyup uflucem ve 50 kg olacaksin falan mi diyecekti? Tamam ac kalma ama tatliyi kolayi kes aksam 6dan sonra yeme birazda yuruyus yap bu zor bisey degil. Yok ben bunlarin hicbirini yapamam diyorsanda konuyu kapattir yoruma benceSöylediginiz kadar kolay degil
Köster olacaksaniz yazmayin. Her lafinizda bu zor birsey degil demek cok sacma cunku kolay olsaydi dunyada sisman insan olmazdihep bahanelere siginacaksaniz niye tavsiye istediniz konu actiniz. Biri cikip ben medyumum simdi okuyup uflucem ve 50 kg olacaksin falan mi diyecekti? Tamam ac kalma ama tatliyi kolayi kes aksam 6dan sonra yeme birazda yuruyus yap bu zor bisey degil. Yok ben bunlarin hicbirini yapamam diyorsanda konuyu kapattir yoruma bence
Sürekli un şeker yediginiz icin bu söylenenleri yapmak çok çok zor geliyor sanırım makarna yapmak daha kolay haliyle. Bence dolabınızı hazır sebze yemekleriyle doldurun makarnayı yasaklayın kendinizeSöylediginiz kadar kolay degil
Mesela siz oglunuza oyun ablasi ariyorsunuz kendinizr vakit ayirmak icin ben diyormuyum cocugunla ilgilen her gun bu zor birsey degilhep bahanelere siginacaksaniz niye tavsiye istediniz konu actiniz. Biri cikip ben medyumum simdi okuyup uflucem ve 50 kg olacaksin falan mi diyecekti? Tamam ac kalma ama tatliyi kolayi kes aksam 6dan sonra yeme birazda yuruyus yap bu zor bisey degil. Yok ben bunlarin hicbirini yapamam diyorsanda konuyu kapattir yoruma bence
burda herkes size kostek degil destek olmaya calisti ama her oneride bahanelerin arkasina sigindiniz fare girdi bilmem ne oldu uctu kacti.. Fareyle diyetin ne alakasi varKöster olacaksaniz yazmayin. Her lafinizda bu zor birsey degil demek cok sacma cunku kolay olsaydi dunyada sisman insan olmazdi
cocugumla ilgileniyorum hanimefendi ama bi yerden sonra 7/24 beraber oldugunuz icin bikiyorsunuz oglum daha kaliteli vakit gecirsin diye oyle bi cozum dusundum. Ayrica calismaya basladim. Kimseyi evladiyla vurmaya kalkmayin. Daha yorum yapmam ne haliniz varsa gorun ayip yaptiginizMesela siz oglunuza oyun ablasi ariyorsunuz kendinizr vakit ayirmak icin ben diyormuyum cocugunla ilgilen her gun bu zor birsey degil
Nasil ne alakasi var pisikolojim alt ust suan evime giremiyorum korkudan sizin basiniza hic gelmedi bilmiyorsunuz benceburda herkes size kostek degil destek olmaya calisti ama her oneride bahanelerin arkasina sigindiniz fare girdi bilmem ne oldu uctu kacti.. Fareyle diyetin ne alakasi var
Eee tabi baskasina yorum yapmak kolay…sizde beni sagligimla vuruyorsunuz hem ben kotu birsey demedim ornek verdimcocugumla ilgileniyorum hanimefendi ama bi yerden sonra 7/24 beraber oldugunuz icin bikiyorsunuz oglum daha kaliteli vakit gecirsin diye oyle bi cozum dusundum. Ayrica calismaya basladim. Kimseyi evladiyla vurmaya kalkmayin. Daha yorum yapmam ne haliniz varsa gorun ayip yaptiginiz
ne haliniz varsa gorun hanimefendi. Bir hemcinsimin kalitesiz hayat yasamasina uzuldugum icin onerilerde bulundum siz hicbir oneriye acik degilsiniz ustune ustluk isinize gelmeyince zayif nokta ariyorsunuz terbiyesizlik sizin yaptiginiz. İsterseniz 500 kilo olun bananeEee tabi baskasina yorul yapmak kolay…
Bahane ariyosun demek nezaman oneri oldu birsey yazinca bir dusunun bu insan uzulurmu diyene haliniz varsa gorun hanimefendi. Bir hemcinsimin kalitesiz hayat yasamasina uzuldugum icin onerilerde bulundum siz hicbir oneriye acik degilsiniz ustune ustluk isinize gelmeyince zayif nokta ariyorsunuz terbiyesizlik sizin yaptiginiz. İsterseniz 500 kilo olun banane
DerimBu bir hastalik ve bagimlilik sigara içen birine icmeyi birak bu zor degil dermisiniz
Yas gectikce iradesizlesiyor insan benceMehter yürüyüşü gibi benim de 6 7 kg fazla var 2 verip 3 geliyor bu nasıl şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?