- 29 Kasım 2021
- 932
- 638
- 33
- 56
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Neden bu kadar kötüsünüz?Boşuna tavsiye veriyorsunuz hiçbirini yapmayacak
Hiç bir yoruma cevap yazmadığınız, yazdığınız 1-2 postdada onu yapamam şunu yapamam dediğiniz için olabilir.Neden bu kadar kötüsünüz?
Ben sana senin kendine olduğun kadar kötü olamam canımNeden bu kadar kötüsünüz?
Butun tavsiyeleri okudumHiç bir yoruma cevap yazmadığınız, yazdığınız 1-2 postdada onu yapamam şunu yapamam dediğiniz için olabilir.
Ben zaten yeterince uzgunum daha uzmenize gerek yokBen sana senin kendine olduğun kadar kötü olamam canım
Üzgün olduğunu hiç düşünmüyorum onu kesemem bunu kesemem dedin her tavsiye verene açlık çekmen lazım ben her öğünde tıka basa yemek yiyip zayıflayan görmedim buzdolabın ağzına kadar dolu olursa bu iş zorBen zaten yeterince uzgunum daha uzmenize gerek tok
Canım bak ekmeği sekerı bırak dedemeden olmuyor. 75.5 dım şuan 63 um her gün ise yemek götürdüm halada götürüyorum Diyetısyen ve spor şart. Kan tahlılı önce sonra bırebır uyucaksın. Birden çok kılo verınce kırışıklıklatım arttı dıyetısyemde pahalandı bayadır gıtmıorum ama 58 olana kadar bırakmıcam. Doktora gıttım bırazcık bu kıloyla sabıtlen sonra tekrar sıkı bır dıyete gır dedı. Daha önce amalıatım olduğu için vıtamınlerım hep sınırda. Sen yaparsın. Mesela dıyet lıstemde lahana sarması var ben benı en çok ney tok tutulsa onu yapıodum. Basarman gerek doktor deılım ama amalıatım hıc tasbıp etmıomIyi aksamlar ablalarim, kardeslerim lutfen bana birsey deyin ben zayiflayamiyorum 150 kiloyum kac kez diyet denedim diyetisyene gittim olmuyor hic bir saglik sorunum yok sadece bagirsaklarimda gitmeyen iltihap var o yuzden doktor ameliyat önermiyorne yapacagimi bilmiyorum nerden baslasam hangi spor yapsam. Hayatimi maf ettim ozguven sifir. Bana tavsiyeler verin lutfen ama unu birak ekmegi sekeri kes demeyin cunku bir anda yapamiyorum. Tartimi sinirden baskasina verdim pisikolojimi cok bozuyodu.
Ek bilgi 35 yasindayim bekarim sekreter olarak calisiyorum ve veganim :)
Uzgun olmasaydim bir care aramasaydim konu acmazdimÜzgün olduğunu hiç düşünmüyorum onu kesemem bunu kesemem dedin her tavsiye verene açlık çekmen lazım ben her öğünde tıka basa yemek yiyip zayıflayan görmedim buzdolabın ağzına kadar dolu olursa bu iş zor
Yanlış anlamayın ama evinizdeki fare ile dikkat edecektim olmadının arasındaki bağ nedir?Arkadaslar hepinize cok tsk ederim tavsiyeleriniz icin sanirim benim icin en uygunu aralik orucu. Biraz aciklama getireyim vegan’im ama bu demek degilki saglikli besleniyorum. Cunku vegan sekerler var, cips vs karbonhidratli yiyecekler cok tuketiyom makarna pilav patates sebze cok az protein hic yokve gazli icecekler
Bebekligimden beri kiloluyum yani sonradan sismanlamadim. Bazi arkadaslar anlamiyolar bu kiloya nasil geldim inanin ben bile bilmiyorum ama cok zor birsey. Dogum hapi ve depresyon hapi aliyorum uzun yillardir ondanda cabuk aliyo olabilirim.
Mesela bu konuyu actigim gun ertesi gun evimde sican gördüm ve dikkat etmeye baslamak isterken hersey alt ust oldu. Yanliz yasiyorum 2 gundur annemde kaliyorum planlar suya dustu fare daha yakalayamadik boyle olaylarda diyete odaklanamiyorum
Mutfagima giremedim yemek yapmak icin ve stres oldugum icin diyet dusunemedimYanlış anlamayın ama evinizdeki fare ile dikkat edecektim olmadının arasındaki bağ nedir?
Kilo vermek istiyorsanız önce bahanlerden kurtulmalısınız. Kimsenin sizi zayıflatacak sihirli değneyi yok. Değişim insanın içinde, kendide başlar. Siz gerçekten istemedikten sonra size kimse yardım edemez. İster dünyanın en iyi diyetisyenine gidin yinede olmaz.
Dışardan sipariş verebilirdiniz?Mutfagima giremedim yemek yapmak icin ve stres oldugum icin diyet dusunemedim
Vegan olup da bu kadar kilolu olan birini ilk kez görüyorumArkadaslar hepinize cok tsk ederim tavsiyeleriniz icin sanirim benim icin en uygunu aralik orucu. Biraz aciklama getireyim vegan’im ama bu demek degilki saglikli besleniyorum. Cunku vegan sekerler var, cips vs karbonhidratli yiyecekler cok tuketiyom makarna pilav patates sebze cok az protein hic yokve gazli icecekler
Bebekligimden beri kiloluyum yani sonradan sismanlamadim. Bazi arkadaslar anlamiyolar bu kiloya nasil geldim inanin ben bile bilmiyorum ama cok zor birsey. Dogum hapi ve depresyon hapi aliyorum uzun yillardir ondanda cabuk aliyo olabilirim.
Mesela bu konuyu actigim gun ertesi gun evimde sican gördüm ve dikkat etmeye baslamak isterken hersey alt ust oldu. Yanliz yasiyorum 2 gundur annemde kaliyorum planlar suya dustu fare daha yakalayamadik boyle olaylarda diyete odaklanamiyorum
sanirim benim icin en uygunu aralik orucu
Cok uzun zaman vejeteryandim yeni vegan oldumVegan olup da bu kadar kilolu olan birini ilk kez görüyorumbitkisel yoğurt peynir de mi yemiyorsunuz sadece patates makarna mi? cipsi gazlı içeceği bırakmanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?