Derdim kilolarim 150 kilo

5 saatte bir yemegi dene alistirdikca buna mideni günde 2 ögüne düsürürsün yapabilirim diye inandir kendini tabikide günlük yürüyüs yapmalisin neye zorlaniyorsan oradan basla mesela InsaAllah yapabilirsin Rabbim yar ve yardimcin olsun amin.

150 kiloyu tek başınıza veremezsiniz
Verseniz bile sağlıklı olmaz
Tekrar geri alırsınız.

Önce bir doktora gidin genel olarak neden bu kadar kilo aldınız sebebini araştırsın.

Sonrasında da diyetisyene gidin ve onun size verdiği listeye günü gününe uyun.

Geçmiş olsun ve kolay gelsin şimdiden.

Bagirsak iltihabinin zayiflamaya herhangi bir etkisi var mi? Bazi seylere kisitlaniyor musun? Mesela kullanman gereken ilaclar vardir kilo yapiyodur vs?

Hepsi irade meselesi… inan bende 30-40 kilo verenleri gorunce şok oluyorum ama demek ki isteyince oluyor.

Ben aylardir 5 kiloyu veremedim dusun

2 ögin yiyerek ve ara ögin yalmadan çok rahat verirsiniz ki kilosu çok olanlar daha hızlı veriyor. Ara öginlerde sadece yeşil çay türk kahvesi için sonra yürüyüş yapın biraz verdikçe arttırırsınız sporu. Ama proteinsiz olmaz belli noktadan sonra hep sebze yerseniz kilo vermeniz durur. Başarabilirsiniz bence youtubeden başaran insanların videolarını izleyin gaza gelirsiniz

Arkadaslar hepinize cok tsk ederim tavsiyeleriniz icin sanirim benim icin en uygunu aralik orucu. Biraz aciklama getireyim vegan’im ama bu demek degilki saglikli besleniyorum. Cunku vegan sekerler var, cips vs karbonhidratli yiyecekler cok tuketiyom makarna pilav patates sebze cok az protein hic yok ve gazli icecekler

Bebekligimden beri kiloluyum yani sonradan sismanlamadim. Bazi arkadaslar anlamiyolar bu kiloya nasil geldim inanin ben bile bilmiyorum ama cok zor birsey. Dogum hapi ve depresyon hapi aliyorum uzun yillardir ondanda cabuk aliyo olabilirim.

Mesela bu konuyu actigim gun ertesi gun evimde sican gördüm ve dikkat etmeye baslamak isterken hersey alt ust oldu. Yanliz yasiyorum 2 gundur annemde kaliyorum planlar suya dustu fare daha yakalayamadik boyle olaylarda diyete odaklanamiyorum

Canım bak ekmeği sekerı bırak dedemeden olmuyor. 75.5 dım şuan 63 um her gün ise yemek götürdüm halada götürüyorum Diyetısyen ve spor şart. Kan tahlılı önce sonra bırebır uyucaksın. Birden çok kılo verınce kırışıklıklatım arttı dıyetısyemde pahalandı bayadır gıtmıorum ama 58 olana kadar bırakmıcam. Doktora gıttım bırazcık bu kıloyla sabıtlen sonra tekrar sıkı bır dıyete gır dedı. Daha önce amalıatım olduğu için vıtamınlerım hep sınırda. Sen yaparsın. Mesela dıyet lıstemde lahana sarması var ben benı en çok ney tok tutulsa onu yapıodum. Basarman gerek doktor deılım ama amalıatım hıc tasbıp etmıom

Yanlış anlamayın ama evinizdeki fare ile dikkat edecektim olmadının arasındaki bağ nedir?
Kilo vermek istiyorsanız önce bahanlerden kurtulmalısınız. Kimsenin sizi zayıflatacak sihirli değneyi yok. Değişim insanın içinde, kendide başlar. Siz gerçekten istemedikten sonra size kimse yardım edemez. İster dünyanın en iyi diyetisyenine gidin yinede olmaz.

Mutfagima giremedim yemek yapmak icin ve stres oldugum icin diyet dusunemedim

Ben hep şöyle düşündüm daha önce her ıstedıgımı yedım de ne oldu?Dünyaları yıyodum eeee sonra ıstedıgım kıyafete bıle gıremıorum

Vegan olup da bu kadar kilolu olan birini ilk kez görüyorum bitkisel yoğurt peynir de mi yemiyorsunuz sadece patates makarna mi? cipsi gazlı içeceği bırakmanız gerekiyor

sanirim benim icin en uygunu aralik orucu

Günde 2 öğüne düşürün yemeklerinizi mesela 12.00-18.00 arası yiyin sadece aralıklı oruçta ve akşam 6dan sonra asla yemeyin. Akşam açlığı olmazsa kilo vermek çok zor. Yeşil sebzeleri ekleyin diyetinize mutlaka. Kilonuz yüksek olduğu için ilk başta kilo vermeniz çok hızlı olacak, bu şekilde motive olabilirsiniz.
Umarım başarırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…