Evet aynen öyle geç saatlerde aç olmasam bile birseyler yiyorumiyide bu şekilde duygusal yeme varsa ne yaparsan yap çare olmazki gün içinde yemesen uykundan kalkar yersin önce onu çözmen lazım
Yani günlük rahat 10 bin adım atıyorum ama yiyeceğimi yine yiyorum bu şeklide kilo verebilir miyim sizceKalori açığı ve kaliteli besin ve spor çay vs olmaz bi arkadaşım 70 kiloda iğne kullandı ama pahalı yani 7 8 bin aylık bir de yan etkisi var önemli olan ayna spor yapınca fizik güzelleşir
Yemenizi düzene sokmadan spor geciçi kılo kaybı sağlar. Yemenizi düzene sokmanız gerek. Akşam 7 den sonra dahi birşey yemezseniz kılo kaybedersiniz. Akşamları dikkat edin enazından 3-5kılo rahat giderKadınlar kulübü'nün güzel bayanları bu ara stresten kilo aldım 7 8 kilo kadar fazlam var, boğazımı tutamıyorum aç olmasam da sürekli bireyler yemek istiyorum, zayıflama çayı ya da sade spor yaparak zayıflayan var mi
Bu ara stresten çok yiyorum zaten yürüyüşle 3 5 kilo versem kışın yemem düzelir diye düşünüyorumYemenizi düzene sokmadan spor geciçi kılo kaybı sağlar. Yemenizi düzene sokmanız gerek. Akşam 7 den sonra dahi birşey yemezseniz kılo kaybedersiniz. Akşamları dikkat edin enazından 3-5kılo rahat gider
Ben 1 sene uğraştım kendimle. Diyetisyene gitmedim kendime artık sınır koymam gerektiği yemeden de durabilirsin demeyi aşıladım. Çok zor sizi cok iyi anlıyorum ama hergün herşey yenmemeli ayarı olursa zaten kılo almıyorsunuz herşey yemeyle alakalıBu ara stresten çok yiyorum zaten yürüyüşle 3 5 kilo versem kışın yemem düzelir diye düşünüyorum
Bende sizin gibi düşünüyorum herseyden az az yenmeli, 6 kilo falan versem öyle yapcam ama o da zor geliyor anca yürüyorumBen 1 sene uğraştım kendimle. Diyetisyene gitmedim kendime artık sınır koymam gerektiği yemeden de durabilirsin demeyi aşıladım. Çok zor sizi cok iyi anlıyorum ama hergün herşey yenmemeli ayarı olursa zaten kılo almıyorsunuz herşey yemeyle alakalı
Şuan gitsem diyetisyenin dediklerini uygulayabilir miyim bilmiyorumDiyetisyene gitmenizi tavsiye ediyorum. Daha disiplinli kalınıyor öyle. Benimde 7-8 kilo fazlam vardı, diyetisyenle 1 ay gibi bir sürece çok güzel sonuç aldım. Öyle bir ödem attım ki 3-4 kilosu ödemmiş resmen.
Kalori açığı şart ve sadece yürümeYani günlük rahat 10 bin adım atıyorum ama yiyeceğimi yine yiyorum bu şeklide kilo verebilir miyim sizce
Kalori açığı dediğiniz yediklerine dikkat etmek mi o kadar uzağım konuyaKalori açığı şart ve sadece yürüme
zayıflamak istiyorsan aç araştır en kötü chat gptye sor o ne bilmiyommm bu ne bilmiyommm olmaz ama sihirli değnek yokK
Kalori açığı dediğiniz yediklerine dikkat etmek mi o kadar uzağım konuya
Baktım zaten hem sağlıklı beslenme hem kalori hesabı diyor sizin ne kast ettiğinizi anlamadım aslında.zayıflamak istiyorsan aç araştır en kötü chat gptye sor o ne bilmiyommm bu ne bilmiyommm olmaz ama sihirli değnek yok
Boy kilo kaç prof tartı olsa daha iyi hesaplar günlük 2000 kalori yiyorsan 1500 1800 yemen lazım dümdüz chat gptye yaz o diyet yazar günlük nasıl besleniyorsunBaktım zaten hem sağlıklı beslenme hem kalori hesabı diyor sizin ne kast ettiğinizi anlamadım aslında.
Zayıflama çayıdır ilaçtır hiç o işin içine girmeyin. Öncelikle psikolojik olarak hazır hissetmelisiniz sürekli kiloluyum fazlam var irademe sahip çıkamıyorum derseniz daha fazla kilo almaya devam edersiniz. Psikolojinizi toplayın illaki kendinizi şunları yemicem diye yasaklamayın kalori açığı yaratın spor yapın mutlaka verirsiniz. İlk bir kaç kilo ödemden gider sonra bir süre kilo verişiniz durucak bunu da umursamadan devam ederseniz sonuç alırsınız.Kadınlar kulübü'nün güzel bayanları bu ara stresten kilo aldım 7 8 kilo kadar fazlam var, boğazımı tutamıyorum aç olmasam da sürekli bireyler yemek istiyorum, zayıflama çayı ya da sade spor yaparak zayıflayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?