Bence ayrıl. Şimdi böyleyse evlendiğinde neyapar kim bilir.niye sıkıntıya gelesınkıSevgilimle 5 senedir birlikteyiz
Yaşadıkları eski sevgilileri güvensizlik oluşturmuş
Acısını benden çıkarttı hep düzeleceğim diye söz diye söz verdi yapamadı
Ekimde nişanımız var
Ama kıskançlık dozu gittikçe artmaya başladı
En son evlendiğimizde özel diye birşey olmayacağını söyledi
Yani yazışmalarımı bile okurmuş
Psikolog teklif ettim kavga ettik konuşmuyoruz
Sizce ne yapmalıyım
Psikatri gidecek onda tam duzelme olmayacakPsikoloğa gerçekten giderse bu sorunu aşabilirmi?
Yalvar yakar kapıma gelip söz vermişti gideceğine dair ama bugün annesi ile haber yollamış ben hasta değilim o beni aldattı onu sevmiyorum beni aramasın demiş. Annesini de evden kovdum sinir krizi geçirdimDenemeden bilemeyiz ki? Yani en sinirli bir insan olduğm için terapi aldım/alıyorum. Oldukça faydasını görüyorum. Ama ben düzelmeyi çok istedim. Anne olmayı düşündüğümden sabırlı ve bağırmayan bir anne olmak beni çok motive etti. Sizi kaybetmemek de sevgilinizi motive edebilirse, gerçekten isterse düzelir bence. Ama hatasını bile kabul etmeyen bir noktadaysa bir cacık olmaz ondan.
Çok kötü biriymiş çok çirkin şeyler yaşandı düne kadar kapımda yatıp af dileyip psikolog sözü verirken bugün hasta olan o ben değilim o beni aldattı demiş herkesehemen ayrılmak olmaz ama nişan yapmayın bence. hareketleri düzelirse nişan yapmayı düşünmelisiniz. çünkü bazı insanlar asla değişmiyor
Ah kardeşim çok üzüldüm allah acılarını günahlarına kefaret eylesin inşallahDerin bir ahhh cekmek geldi icimden cunku esimden asiri derecede kiskanclik yuzunden bosaniyorum daha sevgilisin bence ayril zar zor ben esimi 1 kere psikatriye goturdum ve bana dediki bu tur hastalar hasta olduklarini kabul etmezler sen nasil ikna ettin (bosanicaktim o yuzden ikna oldu ) ve dr bana dediki ilacla tedavi olur ama tam duzelme bekleme ve nitekim ewim 1 ay sonra ilaclarin yan etkilerini bahane ederek birakti dr turlu yalanlar buldu ve gitmedi sonucmu? Bosaniyorum bi de cocukla nikahtan sonra ne oldugunu anlamistim ama tehtitleri kendime olan guvensizligim sonucun da gec verilen bi karar
Bu emek ve zaman isteyen bir süreç. Kıskançlığın boyutu ne durumda buna göre düzelme süresi değişir ama çeşitli psikoterapi yöntemleriyle normal seviyeye inebilir bence. Denemekte fayda var...Psikoloğa gerçekten giderse bu sorunu aşabilirmi?
özel diye birşey olmayacak derken?Sevgilimle 5 senedir birlikteyiz
Yaşadıkları eski sevgilileri güvensizlik oluşturmuş
Acısını benden çıkarttı hep düzeleceğim diye söz diye söz verdi yapamadı
Ekimde nişanımız var
Ama kıskançlık dozu gittikçe artmaya başladı
En son evlendiğimizde özel diye birşey olmayacağını söyledi
Yani yazışmalarımı bile okurmuş
Psikolog teklif ettim kavga ettik konuşmuyoruz
Sizce ne yapmalıyım
Düzelecek bir şey kalmadı artıkBu emek ve zaman isteyen bir süreç. Kıskançlığın boyutu ne durumda buna göre düzelme süresi değişir ama çeşitli psikoterapi yöntemleriyle normal seviyeye inebilir bence. Denemekte fayda var...
Bildiğiniz özel alanı olmayan bir robot olmam gerekiyordu telefonla bile o emin olursa o şekilde konuşabilirdim arkadaşlarımla eğer kendi evlerimizdeysek yazışmaları atacakmışız evlenirsekte bunları zaten benim telefonumdan okurmuşözel diye birşey olmayacak derken?
abartmış bence bu kadarla uğraşmazBildiğiniz özel alanı olmayan bir robot olmam gerekiyordu telefonla bile o emin olursa o şekilde konuşabilirdim arkadaşlarımla eğer kendi evlerimizdeysek yazışmaları atacakmışız evlenirsekte bunları zaten benim telefonumdan okurmuş
Ne yazıkki yapıyordu ve yaptı da yazışmalarımı izinsiz okuyordu sonra bana hesap soruyordu hesap vermek zorundasın sen kadınsın diyordu son mesajlarıma bakarsanız ne kadar alçaldığını görebilirsinizabartmış bence bu kadarla uğraşmaz
Yalvar yakar kapıma gelip söz vermişti gideceğine dair ama bugün annesi ile haber yollamış ben hasta değilim o beni aldattı onu sevmiyorum beni aramasın demiş. Annesini de evden kovdum sinir krizi geçirdim
Teşekkür ederimOha.
Demek ki her serde var bir hayır.
Kıskanç olmasaydı nişanlayıp hayatınızı berbat edecek bir adamla evlenmiş olacaktınız.
Allah kurtarmış.
Son yazdigima hic bakma.
Koşarak uzaklasin bunlardan.
en azından şimdiden gerçek yüzünü görmüşün. çok şanslısın emin olÇok kötü biriymiş çok çirkin şeyler yaşandı düne kadar kapımda yatıp af dileyip psikolog sözü verirken bugün hasta olan o ben değilim o beni aldattı demiş herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?