derdim Kıvanç Tatlıtuğ

kıvançla görüştüm..tatile çıkmış haftaya dönüyormuş...müsait olduğunda haber edecek görüşmek istiyor seninle.....

boşver sevme onu
pis o
kaka
e eee
güneşte kızarmış pilice dönüyo
gevur gibi ıykkkkk
sevme sevmeee
:113:

ondan soğumak için modellik yaptığı yıllardaki çok itici fotograflarına bakıp durdum ama banamısın demedi :) sende bakarsan ne demek istediğimi anlarsın saçlarının küt model olduğu dönemlerden kastediyorum

Kesinlikle katılıyorum. İnsanın yaratılışında sevme aşkı arama hissiyatı var zaten. Bu da bizi zaman zaman farklı şeylere ilgi duymaya itiyor.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

ben redd grubunun solistine takıktım bi ara konser sonrası tanıştık el sıkıştık falan nası heycanlandım öldüm resmen . sevgilimin elini tuttuğumda o kadar heycanlanmadım sonra geçti gitti zaten

kıvanç zor ya rakibin çok keşke tanıma şansın olsun

sevindim senin adına ne güzel olmuş :)
evet zor ama imkansız değil çünkü sevgilisiyle bile tanıştım sıra onada gelir diye umut ediyorum :)

dalga geçilmesi için yazmadım ki ama paylaşmak istemiştim sizlerle

canım bazen ulaşılması güç şeylerin cazibesi daha fazla oluyor......sen onun hayatını merak ettikçe daha da içselleştiriyorsun içinde ve iyice büyütüyorsun....büyülü bir hale dönüyor gözünde.......
oysa yakından tanısan iki kelime etsen belkide bu muydu....diyeceksin......sonuçta ekran insanların sadece bedenini değil ruhunuda makyajlıyor......
belkide beğendiğin bu adamla tanışıp konuşsan tüm büyü bozulacak......:113::113:

Son düzenleme:
sevindim senin adına ne güzel olmuş :)
evet zor ama imkansız değil çünkü sevgilisiyle bile tanıştım sıra onada gelir diye umut ediyorum :)

kızz aklıma ne geldi uçağa binip gideceği bir zamanı takip edip öğren havaalanında kıstır kıvancı

kesinlikle çok güzel özetlemişsiniz aslında bunların farkındayım biliyorum oda sıradan insanlar gibi hayatını devam ettiren birisi ama bilmiyorum ilk defa bir ünlüye ilgim var bu derece :)

öyle mi dersiniz :) belkide evet ama sırradan bir ilgi değil gerçekten olsa çoktan geçerdi ben ne aşklar devirdim bu neden geçmiyor :)

aşk boyutunda değil seninki...her insanın takmış olduğu birileri vardır mutlaka..şair olur yazar olur sanatçı olur siyasetçi olur ne bileyim ünlü iş adamı olur...kişiyi araştırma kısmı takıntının boyuta bağlı bence...seninki baya ileri....

kızz aklıma ne geldi uçağa binip gideceği bir zamanı takip edip öğren havaalanında kıstır kıvancı

ben neler düşünmedim ki canım :) güzel bir fikir hatta thy'de iyi bir konumda çalışan bir arkadaşım var kıza tembihliyorum Kıvançla ilgili bir seyahat haberi duyduğun an bana söyleyeceksin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…