- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Sevildiğin değil sevmek istediğin dönemlere tekabül ediyor genelde.
Milyonlarca insanın içinde var olan bir duygu bu.
Bizim gibi niceleri var. Hatta Justin Bieber hayranları en ekstrim örneklerini teşkil ediyor.
boşver sevme onu
pis o
kaka
e eee
güneşte kızarmış pilice dönüyo
gevur gibi ıykkkkk
sevme sevmeee
:113:
kıvançla görüştüm..tatile çıkmış haftaya dönüyormuş...müsait olduğunda haber edecek görüşmek istiyor seninle.....
Birini sevmeye olan açlığımız bizi bu duruma getiriyor bence.
Bende öyle oluyor daha doğrusu.
Yani içimde inanılmaz bir sevme arzusu var ama karşıma aşık olabileceğim, hayranlık duyabileceğim, sevgimi vereceğim biri çıkmıyor.
Ben de o yüzden bir şarkıcıya, aktöre, yazara falan dönem dönem abartılı hisler besleyip takip ediyorum.
Sebep ne olursa olsun bunlar hoş şeyler bence.
Cok normal değil gerçi ama ben takmıyorum. Sen de takılma. Geçiyor çünkü bir gün.
Kesinlikle katılıyorum. İnsanın yaratılışında sevme aşkı arama hissiyatı var zaten. Bu da bizi zaman zaman farklı şeylere ilgi duymaya itiyor.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Eki Görüntüle 1176494
kıvanç baldan tatlıtuğben tip olarak beğennmiyorum ama karakteri çok efendi geliyor :)
Benide hayrına biri tolgahan sayışman ile tanıştırabilirmi
dalga geçilmesi için yazmadım ki ama paylaşmak istemiştim sizlerle
dalga geçmedim...azcık gülelim istedim aç aç zaman geçmiyor.....seninki hayranlığın bi tık önde olanı bence
ben redd grubunun solistine takıktım bi ara konser sonrası tanıştık el sıkıştık falan nası heycanlandım öldüm resmen . sevgilimin elini tuttuğumda o kadar heycanlanmadımsonra geçti gitti zaten
kıvanç zor ya rakibin çok keşke tanıma şansın olsun
dalga geçilmesi için yazmadım ki ama paylaşmak istemiştim sizlerle
sevindim senin adına ne güzel olmuş :)
evet zor ama imkansız değil çünkü sevgilisiyle bile tanıştım sıra onada gelir diye umut ediyorum :)
canım bazen ulaşılması güç şeylerin cazibesi daha fazla oluyor......sen onun hayatını merak ettikçe daha da içselleştiriyorsun içinde ve iyice büyütüyorsun....büyülü bir hale dönüyor gözünde.......
oysa yakından tanısan iki kelime etsen belkide bu muydu....diyeceksin......sonuçta ekran insanların sadece bedenini değil ruhunuda makyajlıyor......
belkide beğendiğin bu adamla tanışıp konuşsan tüm büyü bozulacak......
sevindim senin adına ne güzel olmuş :)
evet zor ama imkansız değil çünkü sevgilisiyle bile tanıştım sıra onada gelir diye umut ediyorum :)
öyle mi dersiniz :) belkide evet ama sırradan bir ilgi değil gerçekten olsa çoktan geçerdi ben ne aşklar devirdim bu neden geçmiyor :)
kızz aklıma ne geldiuçağa binip gideceği bir zamanı takip edip öğren havaalanında kıstır kıvancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?