derdim Kıvanç Tatlıtuğ

benimkide öyle olacak muhtemelen büyü bozulacak bir süre sonra ama ne zaman :) woow demek numarasına kadar buldun çok iyi :) ben Kıvanc'ın numarasını bulsam heyecandan arayamam whatsapptan yazarım sanırım

beren saatte o yaşlarda kenana aşıkmış numarasını felan bulmuş sonrada hiç birşey olmamış kader işte yıllar sonra tanışmışlar evlenecekler neredeyse(tabi ayrılmadılarsa)..
sendede belki öyle olur
yıllar sonra yalın bade aşkı diye tv lere çıkarsınız(ayy evli değilsin demi evliysen şaka yaptım)

Ben de o yaşlardayken Arda Turan'a bayılırdım Ondan sonra bitti zaten artist sevdam

ablamda hep aynı düşüncede sizinle bana sizin söyledikleriniz çok söyledi ama bana etki etmedi hiç :)
gerçekci olmak en güzeli ama kapıldım bi kere zamanla geçeceğini umuyorum :)

onada kesin milli takım sayesinde bayılmışsındır sonra da yüzünü grünce herşey bitmiştir..
senin tipin değil çünkü bilimm ben

Ayy evet hem de hiç değil Benim ilgimi hep sarışın kumral arası erkekler çekti, o kekoya nasıl hayran oldum anlamadım Ergen psikolojisi işte

Ben de ortaokuldayken asik oldugum ve buyuyunce evlenicem dedigim kisiyi yazacaktim ama utandim dalga gecilir diye.
Siz Arda Turan diyince pek de vahim gelmedi benimki :))
Soray Uzun

Benimkinden daha beter olamaz hiçbirinizinki, 5 yaşımdayken falan Küçük İbo'ya aşıktım Dizisi vardı tv'de oradan görmüştüm, kartpostalı vardı bi de nereden bulduysam

Ben de ortaokuldayken asik oldugum ve buyuyunce evlenicem dedigim kisiyi yazacaktim ama utandim dalga gecilir diye.
Siz Arda Turan diyince pek de vahim gelmedi benimki :))
Soray Uzun

kaç yaşındasın ki canım 30 üstüysen o zamanlar çok hayranı vardı bence
eskiden yakışıklı adam yoktu ki seninki kabul edilebilir o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…