- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Kıvanç bana inanılmaz itici geliyor ya. Yüzü o kadar tanıdık ki artık böykk geldi bana. Şuan öyle çok hayran olduğum biri yok. 15 yaşındayken Yalını çok seviyordum ulaşmak için çok çabaladım adamın numarasına kadar buldum aramadımbüyü gitti ulaşınca nedense
Kıvanç bana inanılmaz itici geliyor ya. Yüzü o kadar tanıdık ki artık böykk geldi bana. Şuan öyle çok hayran olduğum biri yok. 15 yaşındayken Yalını çok seviyordum ulaşmak için çok çabaladım adamın numarasına kadar buldum aramadımbüyü gitti ulaşınca nedense
Ben de o yaşlardayken Arda Turan'a bayılırdımOndan sonra bitti zaten artist sevdam
Çok sıkıcı.
Sen hayranısın ama o seni bi kere bile görmemiş. Böyle şeyler karşılıklı değilse hiç bir gerçeklik ifade etmiyor bana. Ben fazla realistim heralde. Hiç böyle 'fan' derecesinde hayran olduğum bi ünlü de yok
Sanki ben onları seveceksem onlar da beni sevmeli diye düşünüyorum
Ama azmine hayran oldum, ben olsam hiç uğraşmam üşenirim bi kere
onada kesin milli takım sayesinde bayılmışsındır sonra da yüzünü grünce herşey bitmiştir..
senin tipin değil çünkü bilimm ben
çok enteresan çocukluğunuza mı insek acep
ablamda hep aynı düşüncede sizinle bana sizin söyledikleriniz çok söyledi ama bana etki etmedi hiç :)
gerçekci olmak en güzeli ama kapıldım bi kere zamanla geçeceğini umuyorum :)
Ayy evet hem de hiç değilBenim ilgimi hep sarışın kumral arası erkekler çekti, o kekoya nasıl hayran oldum anlamadım Ergen psikolojisi işte
seni ergenuz senii
o sinem nasıl evlenecekti onla ya bide nasıl seviyodu
Ben de o yaşlardayken Arda Turan'a bayılırdımOndan sonra bitti zaten artist sevdam
Ben de ortaokuldayken asik oldugum ve buyuyunce evlenicem dedigim kisiyi yazacaktim ama utandim dalga gecilir diye.
Siz Arda Turan diyince pek de vahim gelmedi benimki :))
Soray Uzun
Futbolcudan koca olmazAdamın amacı ilgi çekmek zaten, şöhret tutkusu var adamda. Olan saf Sineme oldu
bilmem o derece ciddi mi acaba mesele :)
Ben de ortaokuldayken asik oldugum ve buyuyunce evlenicem dedigim kisiyi yazacaktim ama utandim dalga gecilir diye.
Soray Uzun
Soray Uzun
Benimkinden daha beter olamaz hiçbirinizinki, 5 yaşımdayken falan Küçük İbo'ya aşıktım Dizisi vardı tv'de oradan görmüştüm, kartpostalı vardı bi de nereden bulduysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?