derdim Kıvanç Tatlıtuğ

evet ileri boyutunda benimki evlenirsem geçer sanırım eşimin böyle bir ilgiye müsade edeceğini hiç zannetmiyorum çünkü :)

herkesle tanışmışsın bi kıvançla tanışamamışsın

off bi ara benimde sacma sapan birine ilgim vardi. unlu bile degil nerdeyse,kimse tanımıyordu. esra erol orkestrasinin solistiydi. ama nasil ilgim var ya asik gibiydim. sonra gecti nasil gecti bilmiyorum ama iyiki gecti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zamanında aşık olduğumuz kişileri bile unutuyorsak bu ilgilerinde biteceğini biliyorum :)

hmm genelde ergenlik döneminde bir çok kişide böyle hayranlıklar olabiliyor. ama geçici olduğunu düşünüyorum bir süre sonra geçecektir bu hayranlık.

evet :) ben ergenliği çoktan atlattım benimki farklı bir ilgi diyorum ya zaten :) geçici olduğunun farkındayım aslında bende bakalım zaman ne gösterecek :)

Kıvanç bana inanılmaz itici geliyor ya. Yüzü o kadar tanıdık ki artık böykk geldi bana. Şuan öyle çok hayran olduğum biri yok. 15 yaşındayken Yalını çok seviyordum ulaşmak için çok çabaladım adamın numarasına kadar buldum aramadım büyü gitti ulaşınca nedense

Çok sıkıcı.
Sen hayranısın ama o seni bi kere bile görmemiş. Böyle şeyler karşılıklı değilse hiç bir gerçeklik ifade etmiyor bana. Ben fazla realistim heralde. Hiç böyle 'fan' derecesinde hayran olduğum bi ünlü de yok
Sanki ben onları seveceksem onlar da beni sevmeli diye düşünüyorum
Ama azmine hayran oldum, ben olsam hiç uğraşmam üşenirim bi kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…