- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi youonlyliveonce
ben ilk michael jacksona aşık olmuştum..lise birdeydim snırsam![]()
Black and White benim en kasetlerdendi o zamanlar. Ahhh ne güzel yıllardı.. ahhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ilk michael jacksona aşık olmuştum..lise birdeydim snırsam![]()
kaset var hala bende..voltmenmiydi onunla dinlerdik ipek..Black and White benim en kasetlerdendi o zamanlar. Ahhh ne güzel yıllardı.. ahhhhhhh
Benim eşimde halille menekşe oynadığı sıralar sedef avıcya aşık olmuştu sanırım kıza dizide ne yapılsa dişlerini sıkıp bağırıp duvarları yumrukluyomuşbiz o dönemler arkadaştık diziyi izler dururdu ama niyesini bilmezdim sonra görümcem anlattı durumu çok güldüm
şimdi hazal kaya diye ağlayan kuzeni görünce gözümde canlandı daha da güldümm
Not: bu arada tanıyan yakını olan varsa soner sarıkabadayı delisiyim1 kere konuşsam yeter
![]()
Soner Sarıkabadayı ile de bir el sallaşma durumum oldu.Yakınlığım ancak budur hahah.
![]()
çok fazla hayrandım rachid tahaya..
2006 da geldi çeşmeye..eşim konserine götürmüştü elini tutmuştum korumalara rağmen odaa tuttu..çok soğuktu elleri..
![]()
Benimkinden daha beter olamaz hiçbirinizinki, 5 yaşımdayken falan Küçük İbo'ya aşıktım
Dizisi vardı tv'de oradan görmüştüm, kartpostalı vardı bi de nereden bulduysam
![]()
arkadaşlar aranızda bazıları ben kimseye hayran olmadım hayran olanlarıda hiç anlamam gibisinden cümleler kurmuşlar sizde insansınız bizde :) yani sizin bizden farklı bir özelliğiniz yok hepimiz aynıyız ve gayette normal bi durumu paylaştım sizlerle sabah akşam peşindeyim aşığıyım ölüyorum demedim dikkatinizi çektiyse ayrıca televizyon karşısında Kıvançı izlerken dişimi sıktığımı veya ağladığımıda hiç bilmem :) durumum o kadar vahim değil yani![]()