- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi youonlyliveonce
kesinlikle çok güzel özetlemişsiniz aslında bunların farkındayım biliyorum oda sıradan insanlar gibi hayatını devam ettiren birisi ama bilmiyorum ilk defa bir ünlüye ilgim var bu derece :)
daha önce çalıştığım yerde ünlü insanlar vardı...önceden ünlülerin o büyülü dünyasından çok farklı yaşadıklarını düşünürdüm.....ama işin aslı öyle değil...
ben aslında ilginin boyutunu abartılı bulmuyorum....şöyleki her insan farklıdır....bazısı hayranlığını içinde yaşar,bazısı haykırmak ister.....
sen ulaşmak istiyorsun.....ama hüzranda olabilir sonu......:26::26:
çünkü duygular hayaller yanıltır insanı.....kıvancın senin gibi bir sürü hayranı var....onun için bunlardan biri olacaksın....senin ona biçtiğin değerle.....onun sana biçeceği değer aynı olacak mı....ben yıpratma kendini derim...

tanıştın diyelim.....daha sonra daha fazlasını isteyeceksin..ve daha fazlasını.kısır döngü gibi devam edecek......
ben aslında ilginin boyutunu abartılı bulmuyorum....şöyleki her insan farklıdır....bazısı hayranlığını içinde yaşar,bazısı haykırmak ister.....

çünkü duygular hayaller yanıltır insanı.....kıvancın senin gibi bir sürü hayranı var....onun için bunlardan biri olacaksın....senin ona biçtiğin değerle.....onun sana biçeceği değer aynı olacak mı....ben yıpratma kendini derim...

tanıştın diyelim.....daha sonra daha fazlasını isteyeceksin..ve daha fazlasını.kısır döngü gibi devam edecek......

Son düzenleme: